בירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?
-
@רציונל האם התנסות עם הנגן הזה ?
@ezerphone אני לא לוקח את ג'מיני כאמת מוחלטת, במקרה של הנגנים אני בודק הרבה בפורום כאן ואני משתדל להשוות בין המידע של וההוראות שהוא נותן לי, לכאן ובדרך כלל היה תואם ,לפעמים כמובן רק אחרי שאני נותן לו כמה פעמים הוראה לבדוק את המידע שוב לבסוף המידע נהיה מדוייק ולכן לא פסלתי את הפתרון שנתן לי לשפץ את הנגן , אך היות שפעם אחת נהרס לי טאבלט בגללו וחוץ מלהצטער ולהתנצל הוא לא לקח אחריות
אני מעדיף לא לבצע ביצועים מסוכנים איתו לכן אני אחפש נגן שמתאים לי , עד שנמצא בע*ה
@אלוף-תימן מה דעתך על הנגן ה bf85 או ה bf66 הזה, האם היה לך נסיון עם נגן כזה ? האם הזכרון שלו הוא לא לא וירטואלי בחלקו ? ואיך המשחקים באמת עובדים עליו (לפי המחיר נראה שהוא לא צעצוע) -
@אלוף-תימן כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
לא מכיר אותם bf85 bf66
@אלוף-תימן אני רוצה כבר לגמור עם הדיון הזה והיות שאני לא מעוניין לקנות נגן שלא ראיתי המלצה עליו אני מרשה לעצמי לבקש ממך כאחד שעבר אצלו הרבה סוגי נגנים להמליץ לי על נגן עם מסך יותר גדול מ 4 אינץ' ועם מצלמה (וסליחה שאני מטריד אותך הרבה בנושא הנגן)
-
לא מכיר אותם bf85 bf66
@אלוף-תימן אני רוצה כבר לגמור עם הדיון הזה והיות שאני לא מעוניין לקנות נגן שלא ראיתי המלצה עליו אני מרשה לעצמי לבקש ממך כאחד שעבר אצלו הרבה סוגי נגנים להמליץ לי על נגן עם מסך יותר גדול מ 4 אינץ' ועם מצלמה (וסליחה שאני מטריד אותך הרבה בנושא הנגן)
-
@אלוף-תימן נגן חמוד ביותר
-
אנא אשמח אם תעזרו לי לדעת את ההבדלים בין 2 הנגנים הבאים חוץ מגודל המסך
M508pro עם 5.5 אינץ
והשני הוא M36 PLUS עם 4 אינץ
העדיפות הראשונה היא אמינות וחוזק של נגן , הנגן בשביל משחקים (שיעבוד מהר) וצפיה איכותית (איכות צפיה וצהירות זרימת הוידאו) צילום איכותי כמה שרלוונטי בנגנים
-
אנא אשמח אם תעזרו לי לדעת את ההבדלים בין 2 הנגנים הבאים חוץ מגודל המסך
M508pro עם 5.5 אינץ
והשני הוא M36 PLUS עם 4 אינץ
העדיפות הראשונה היא אמינות וחוזק של נגן , הנגן בשביל משחקים (שיעבוד מהר) וצפיה איכותית (איכות צפיה וצהירות זרימת הוידאו) צילום איכותי כמה שרלוונטי בנגנים
-
@HEB1000 אולי m500 לא מכיר אותו כ"כ
נגן חבל"ז
מחזיק לי כבר כמעט שנתיים
הדבר היחיד שמעצבן זה שהוא קצת מתחמם יותר מידי -
@מגנוס-קרלסן האם הוא מצליח להריץ משחקים או סרטים 1080p ללא תקיעות ? ואיך המגע האם עובד חלק ומהיר ? וואם לא קשה לך אשמח שתענה לי גם על זה
איזו גרסה אנדרואיד יש לו ?
האם הסוללה מחזיקה הרבה זמן ?
ושאלת השאלות האם יש לו מצלמה ?
תודה וסליחה מראש על כמות השאלות -
@מגנוס-קרלסן האם הוא מצליח להריץ משחקים או סרטים 1080p ללא תקיעות ? ואיך המגע האם עובד חלק ומהיר ? וואם לא קשה לך אשמח שתענה לי גם על זה
תודה וסליחה מראש על כמות השאלות@HEB1000 כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
8 אאל"ט
@HEB1000 כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
לא
-
תודה וסליחה מראש על כמות השאלות -
8 אאל"ט
לא
@ezerphone כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?: