באג | בעיה באוזניות JBL TUNE BAEM
-
האוזניה הימנית עושה לי רעשים אם יש רעשים חזקים ברקע, שלחתי לתיקון מס' פעמים והיום זה עושה לי את זה רק עם הפלאפון שלי (Q7), ואחרי הפעם האחרונה ששלחתי לתיקון יש בעיה חדשה שכשאני לוחץ על לעצור שיר (לחיצה אחת) זה עושה לי כאילו לחצתי פעמיים מה שאומר שהוא עוצר וממשיך מיד, גם זה קורה רק בפלאפון שלי.
ניסיתי גם לעדכן גירסא לפלאפון וגם לאפס את האוזניות באפליקציה וגם ע"י שלוש לחיצות (לחיצה שלישית ארוכה) וזה לא עזר, יש לציין שזו בעיה שהתחילה אחרי די הרבה זמן, אם למישהו יש פתרון אשמח שיפרסם פה -
האוזניה הימנית עושה לי רעשים אם יש רעשים חזקים ברקע, שלחתי לתיקון מס' פעמים והיום זה עושה לי את זה רק עם הפלאפון שלי (Q7), ואחרי הפעם האחרונה ששלחתי לתיקון יש בעיה חדשה שכשאני לוחץ על לעצור שיר (לחיצה אחת) זה עושה לי כאילו לחצתי פעמיים מה שאומר שהוא עוצר וממשיך מיד, גם זה קורה רק בפלאפון שלי.
ניסיתי גם לעדכן גירסא לפלאפון וגם לאפס את האוזניות באפליקציה וגם ע"י שלוש לחיצות (לחיצה שלישית ארוכה) וזה לא עזר, יש לציין שזו בעיה שהתחילה אחרי די הרבה זמן, אם למישהו יש פתרון אשמח שיפרסם פה@הישיבע-בוחר אולי הלך החיישן?
-
@הישיבע-בוחר אולי הלך החיישן?
@הישבשר-המלומד אז למה זה קורה רק בפלאפון שלי?
ואם באמת זה הסיבה יש לך מושג אם יש על זה אחריות כי אני עדיין בשנת האחריות -
@הישבשר-המלומד אז למה זה קורה רק בפלאפון שלי?
ואם באמת זה הסיבה יש לך מושג אם יש על זה אחריות כי אני עדיין בשנת האחריות@הישיבע-בוחר אין לי מושג למה רק רציתי לעורר את דעתך על זה ולגבי האחריות מסתמא יש