להורדה | תוסף חכם למפתחים בגימני!
-
אני בדרך כלל משתמש בגימני בשביל לקבל קודים לכל מיני דברים שאני מפתח הכי מרגיז זה להעתיק כל שניה את הקוד מהטאצ ידני ואם זה הרבה קודים זה גם לוקח זמן אז יצרתי ב AI תוסף שכמבקשים מג'ימני קודים למשהו מסוים הוא כותב בשורה הראשונה את השם של הקובץ בתוך הקוד כך שהתוסף ידע את שם הקובץ כולל הסיומת.
ואחרי שגימני יוצר את כל הקודים לפרוייקט הוא הופך את הכול לזיפ מלא עם השמות והסיומות המלאים מוכנים להעתקה!
הגב חייבים לפני זה להפעיל בתוסף מצב חכם!
בונה קוד חכם.zip
הסבר פשוט.zip
אם יש למשהו רעיונות לשיפור אשמח!@הישבשר-המלומד כתב בלהורדה | תוסף חכם למפתחים בגימני!:
כך שהתוסף ידע את שם הקובץ כולל הסיומת.
איזה תוסף? לא הבנתי מה מקרה השימוש לכזה דבר, אשמח להסבר, ואולי המחשה...
-
@הישבשר-המלומד מצורף סרטון דחוסשגיאה.zip
@סקרנות תודה הבנתי בגלל שעשיתי כמה שינוים היה חסר איזה ספריה עדכנתי את התוסף בפוסט הראשון
-
לא ניטן לטעון
-
@הישבשר-המלומד כתב בלהורדה | תוסף חכם למפתחים בגימני!:
כך שהתוסף ידע את שם הקובץ כולל הסיומת.
איזה תוסף? לא הבנתי מה מקרה השימוש לכזה דבר, אשמח להסבר, ואולי המחשה...
@דאבל אני יסביר זה תוסף שלוקח את כל הקוד שגימני נותן (גם אם יש מספר קודים) ומוריד אותם לזיפ מוכן להעתקה לכל מקום.
עכשיו מה שיתכוונתי לומר זה שהועיל ולא משנה איזה תוסף זה יהיה הוא לא יוכל לקרוא מגימני את שם הקובץ כי גימני כל פעם כותב את השם של הקובץ במקום אחר (וזה מאוד חשוב לסיומת כדי שהקובץ ירוץ כמו שצריך) אז הפתרון הוא וזה מה שעשתי בתוסף זה להשריש פקודה בגימני שכשהוא נותן את הקוד בשורה הראשונה הוא קודם כל יכתוב את שם של הקובץ כולל סיומת ואז את כל הקוד כך שהתוסף יוכל לדעת איך לקרוא לקובץ בצורה נכונה ואז התוסף מוחק את השורה הראשונה אחרי שהוא יודע מה השם כך שאתה מקבל זיפ מלא של כל הקודים כולל שמות מסודרים.
(מקווה שזה היה מובן מספיק) -
לא ניטן לטעון
@מים-אחרונים גם אחרי שעדכנתי את התוסף לפני 5 דקות?
-
@מים-אחרונים גם אחרי שעדכנתי את התוסף לפני 5 דקות?
@הישבשר-המלומד בודק.
הבעיה היא:
"js": ["jszip.min.js", "FileSaver.min.js", "content.js"],
אין קובץ בשם FileSaver.min.js -
@הישבשר-המלומד בודק.
הבעיה היא:
אין קובץ בשם FileSaver.min.js@מים-אחרונים בעדכון האחרון יש
-
@הישבשר-המלומד בודק.
הבעיה היא:
אין קובץ בשם FileSaver.min.js@הישבשר-המלומד נטען
-
אני בדרך כלל משתמש בגימני בשביל לקבל קודים לכל מיני דברים שאני מפתח הכי מרגיז זה להעתיק כל שניה את הקוד מהטאצ ידני ואם זה הרבה קודים זה גם לוקח זמן אז יצרתי ב AI תוסף שכמבקשים מג'ימני קודים למשהו מסוים הוא כותב בשורה הראשונה את השם של הקובץ בתוך הקוד כך שהתוסף ידע את שם הקובץ כולל הסיומת.
ואחרי שגימני יוצר את כל הקודים לפרוייקט הוא הופך את הכול לזיפ מלא עם השמות והסיומות המלאים מוכנים להעתקה!
הגב חייבים לפני זה להפעיל בתוסף מצב חכם!
בונה קוד חכם.zip
הסבר פשוט.zip
אם יש למשהו רעיונות לשיפור אשמח!@הישבשר-המלומד
זה יורד ככמה קבצי טקסט בפורמט טקסט ולא js וכדומה -
@הישבשר-המלומד
זה יורד ככמה קבצי טקסט בפורמט טקסט ולא js וכדומה@סקרנות לא זה כן מוריד בסיומות שצריך אלא א"כ לא הפעלת מצב חכם לפני זה
-
@דאבל אני יסביר זה תוסף שלוקח את כל הקוד שגימני נותן (גם אם יש מספר קודים) ומוריד אותם לזיפ מוכן להעתקה לכל מקום.
עכשיו מה שיתכוונתי לומר זה שהועיל ולא משנה איזה תוסף זה יהיה הוא לא יוכל לקרוא מגימני את שם הקובץ כי גימני כל פעם כותב את השם של הקובץ במקום אחר (וזה מאוד חשוב לסיומת כדי שהקובץ ירוץ כמו שצריך) אז הפתרון הוא וזה מה שעשתי בתוסף זה להשריש פקודה בגימני שכשהוא נותן את הקוד בשורה הראשונה הוא קודם כל יכתוב את שם של הקובץ כולל סיומת ואז את כל הקוד כך שהתוסף יוכל לדעת איך לקרוא לקובץ בצורה נכונה ואז התוסף מוחק את השורה הראשונה אחרי שהוא יודע מה השם כך שאתה מקבל זיפ מלא של כל הקודים כולל שמות מסודרים.
(מקווה שזה היה מובן מספיק)@הישבשר-המלומד כתב בלהורדה | תוסף חכם למפתחים בגימני!:
אתה מקבל זיפ מלא של כל הקודים כולל שמות מסודרים.
זה יעבוד גם בנטפרי או שכל פעם יצטרך בדיקה מחדש?
הרעיון עצמו מעולה, הרבה זמן אני מחפש פתרון לזה. -
@הישבשר-המלומד כתב בלהורדה | תוסף חכם למפתחים בגימני!:
אתה מקבל זיפ מלא של כל הקודים כולל שמות מסודרים.
זה יעבוד גם בנטפרי או שכל פעם יצטרך בדיקה מחדש?
הרעיון עצמו מעולה, הרבה זמן אני מחפש פתרון לזה.@EBA זה עובד בנטפרי מצוין
-
@הישבשר-המלומד תודה רבה על התוסף אבל זה מוריד לי קבצי טקסט (ולא קוד)

-
@הישבשר-המלומד תודה רבה על התוסף אבל זה מוריד לי קבצי טקסט (ולא קוד)

@מייבין-במקצת לא הפעלת מצב חכם!
-
@מייבין-במקצת לא הפעלת מצב חכם!
@הישבשר-המלומד צודק...
למה בעצם שזה לא יהיה מופעל אוטומטי? -
@הישבשר-המלומד צודק...
למה בעצם שזה לא יהיה מופעל אוטומטי?@מייבין-במקצת הסבר פשוט.zip לגבי הפועל אוטומטי גוגל חוסמת הזרקת פקודות לגימני ללא אישור המשתמש ובלי קשר לא תמיד אתה רוצה קודים לפעמים סתם אתה צריך מידע מ AI אז לא קשור לדחוף את הפקודה הזאת!