בקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB
-
@a.y.f. שגיאת מערכת קבצים
כל תוכנת שחזור נורמלית תוכל לבנות את המערכת קבצים מחדש ולשחזר את זה כולל שמות ועץ התיקיות@מתכנת-חובב
זה לא בעיה בקבצים עצמם
אגב שאתה מדבר על שחזור זה בעצם להוציא מליבת הזיכרון (או איך שלא קוראים לזה) את הקובץ שוב מחדש, בלי קשר לקובץ הפגום או שאני טועה?! -
יש לי כרטיס מיקרו שהגיע אלי שכתוב עלי 64GB.
הקבצים מופיעים בנגן הMP3 אבל כשהוא מנסה לנגן הוא נתקל בשגיאה, בבדיקה בניהול דיסקים במחשב כתוב שהגודל הוא 59.45 GB
הקבצים מופעים עם 0KB

ישנם קבצים המופיעים באופן תקין.
זה קרה לבן אדם אחרי שהוא הכניס את זה לנגגן Sמשהו וזה כתב שהוא בודק שגיאות
מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה?@a.y.f. הארה קטנה זה נראה שינוי ע"י וירוס או משהו כזה תראה את התאריך של הקבצים...
תודה על התיקון @מתכנת-חובב אדע מכאן ולהבא -
@מתכנת-חובב
זה לא בעיה בקבצים עצמם
אגב שאתה מדבר על שחזור זה בעצם להוציא מליבת הזיכרון (או איך שלא קוראים לזה) את הקובץ שוב מחדש, בלי קשר לקובץ הפגום או שאני טועה?! -
@a.y.f. הארה קטנה זה נראה שינוי ע"י וירוס או משהו כזה תראה את התאריך של הקבצים...
תודה על התיקון @מתכנת-חובב אדע מכאן ולהבא@עם-ישראל-חיי למה שוירוס ירצה לשנות את התאריך?
שגיאה פשוטה במערכת קבצים עושה את זה -
יש לי כרטיס מיקרו שהגיע אלי שכתוב עלי 64GB.
הקבצים מופיעים בנגן הMP3 אבל כשהוא מנסה לנגן הוא נתקל בשגיאה, בבדיקה בניהול דיסקים במחשב כתוב שהגודל הוא 59.45 GB
הקבצים מופעים עם 0KB

ישנם קבצים המופיעים באופן תקין.
זה קרה לבן אדם אחרי שהוא הכניס את זה לנגגן Sמשהו וזה כתב שהוא בודק שגיאות
מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? -
@SHIMI-0 כאחד שמתעסק בתחום - בבקשה להפסיק להפחיד אנשים ולחוות דעה בדברים שאתם לא מבינים בהם
וירוס זה לא@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB:
כאחד שמתעסק בתחום - בבקשה להפסיק להפחיד אנשים ולחוות דעה בדברים שאתם לא מבינים בהם
וירוס זה לאמענין אלא מה זה אם חצי מדינה זה קרה להם
צריך לימחוק את אותם קבצים ואז זה לא מדביק ומוחק את השאר -
כתב בבקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB:
זה היה בנוקיה?
בדרך כלל אצלי בנוקיות זה אם אתה משנה שם ומוציא את הכרטיס ומעביר לאנדרואיד
-
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB:
כאחד שמתעסק בתחום - בבקשה להפסיק להפחיד אנשים ולחוות דעה בדברים שאתם לא מבינים בהם
וירוס זה לאמענין אלא מה זה אם חצי מדינה זה קרה להם
צריך לימחוק את אותם קבצים ואז זה לא מדביק ומוחק את השאר -
@SHIMI-0 ע"ע הודעתי הקודמת
לא כל דבר שקורה במחשב ואתה לא מבין אותו הוא וירוס
מחשבים זה תחום מאוד מורכב שתלוי בהמון משתנים ויש הרבה מקומות שדברים יכולים להשתבש
ואגב מחיקה לא תעזור@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB:
ואגב מחיקה לא תעזור
אם זה לא ווירוס כן
-
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | כרטיס זיכרון שקבצים רבים מופיעים כ 0 KB:
ואגב מחיקה לא תעזור
אם זה לא ווירוס כן
-
@SHIMI-0 מה שתגיד
אותך אני אולי לא ישכנע אבל אמליץ לכל מי שקרא את ההודעות שלך ורץ לבדוק עם אנטי וירוס - זה לא קשור ולא יעזור@מתכנת-חובב בלי קשר הכי הגיוני שפשוט התאריך לא היה היה מכון מתי שמשהו שינה את הקבצים האלו או העתיק אותם