בעיה | מגביר טווח שעושה (לכאורה) בעיות ברשת
-
שלום
קיבלתי מחבר מגביר טווח משומש TP LINK N300 TL-WA855RE
בתחילה הגדרתי אותו עם SSID נפרד
כעת ניסיתי לעשות שזו יהיה אותה SSID
האם באמת ישנה עדיפות לSSID נפרד כי 1 ככה המכשיר בוחר בן מי למי לנווט ו2 המגביר טווח באמת מוציא אינטרנט יותר חזק או לא(אני הייתי מעדיף אותו SSID)
זוהי שאלה בסוגריים.
השאלה העיקרית:
הערב המחשב הנייח בחיבור הקווי סבל מקריסות DNS ולאחמ"כ אין אינטרנט ובIPV4 בלבד היה כתוב שאין אינטרנט. איפוס רשת הפעלה מחדש לא החלפת משתמש ודפדפן לא עזרו. החלפת יציאה ברוטאר לא עזרה. הדברים הנ"ל לפעמים עזרו למס' דקות ותו לא.
לא עברו 20 דק והמחשב הנייח בWIFI גם התחיל לגמגמם ובסוף ללא חיבור כלל בעיית DNS וכו' כנ"ל
אולם בכל הזמן הזה מחשב נייח בWIFI 2 עבד חלק וכן מכשירי האנדוראיד המחוברים לרשת.
הוצאנו המגביר טווח.
הכל תקין.
שאלתי: האם המגביר פועל באופן תקין או שהוא פגום
בהנחה שזהו האופן התקין שלו - מה הייתה הבעיה? במה עלי לטפל בבעיה? בממשק הנתב לא שיניתי דבר כעת מלבד לעשות את אותו הSSID כנ"ל.
תודה.
עדכון: כיביתי DHCP בהוראת GPT. נראה אם יעזור.
עדכון: החלטתי לעשות איפוס מלא ולהגדיר אותו SSID. נראה איך זה.
Trying to Configure the Range Extender_ _ TP-Link.pdf -
ה הנני העני סימן נושא זה כשאלה
-
שלום
קיבלתי מחבר מגביר טווח משומש TP LINK N300 TL-WA855RE
בתחילה הגדרתי אותו עם SSID נפרד
כעת ניסיתי לעשות שזו יהיה אותה SSID
האם באמת ישנה עדיפות לSSID נפרד כי 1 ככה המכשיר בוחר בן מי למי לנווט ו2 המגביר טווח באמת מוציא אינטרנט יותר חזק או לא(אני הייתי מעדיף אותו SSID)
זוהי שאלה בסוגריים.
השאלה העיקרית:
הערב המחשב הנייח בחיבור הקווי סבל מקריסות DNS ולאחמ"כ אין אינטרנט ובIPV4 בלבד היה כתוב שאין אינטרנט. איפוס רשת הפעלה מחדש לא החלפת משתמש ודפדפן לא עזרו. החלפת יציאה ברוטאר לא עזרה. הדברים הנ"ל לפעמים עזרו למס' דקות ותו לא.
לא עברו 20 דק והמחשב הנייח בWIFI גם התחיל לגמגמם ובסוף ללא חיבור כלל בעיית DNS וכו' כנ"ל
אולם בכל הזמן הזה מחשב נייח בWIFI 2 עבד חלק וכן מכשירי האנדוראיד המחוברים לרשת.
הוצאנו המגביר טווח.
הכל תקין.
שאלתי: האם המגביר פועל באופן תקין או שהוא פגום
בהנחה שזהו האופן התקין שלו - מה הייתה הבעיה? במה עלי לטפל בבעיה? בממשק הנתב לא שיניתי דבר כעת מלבד לעשות את אותו הSSID כנ"ל.
תודה.
עדכון: כיביתי DHCP בהוראת GPT. נראה אם יעזור.
עדכון: החלטתי לעשות איפוס מלא ולהגדיר אותו SSID. נראה איך זה.
Trying to Configure the Range Extender_ _ TP-Link.pdf