עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@aass שאפו על האפליקציה
רציתי להציע רעיון שיאפשר תשלום מנוי מתוך האפליקציה עצמה (אפילו באמצעות גוגל פליי או משהו כזה)
כך שיאפשר לבעלי חנוייות אפליקציות (לדוגמא 'שואו')
להכניס את האפליקציה ולאפשר להוריד אותה לכלל המשתמשים ורק מי שישלם יקבל גישה מלאה לאפליקציה (כמובן תחסום את זה חזק שלא יהיה ניתן לפריצה) -
@aass שאפו על האפליקציה
רציתי להציע רעיון שיאפשר תשלום מנוי מתוך האפליקציה עצמה (אפילו באמצעות גוגל פליי או משהו כזה)
להכניס את האפליקציה ולאפשר להוריד אותה לכלל המשתמשים ורק מי שישלם יקבל גישה מלאה לאפליקציה (כמובן תחסום את זה חזק שלא יהיה ניתן לפריצה)@זונדל-גרנד לא כזה מורכב- כבר כיום מי שלא שילם ונכנס לאפליקצייה - יש לו הודעה על כך, עם כתובת מייל.
מה צריך יותר מזה? -
@aass שאפו על האפליקציה
להכניס את האפליקציה ולאפשר להוריד אותה לכלל המשתמשים ורק מי שישלם יקבל גישה מלאה לאפליקציה (כמובן תחסום את זה חזק שלא יהיה ניתן לפריצה) -
בקרוב!!!
ככל הנראה יתאפשר ניווט וקבלת מסלול בתחבורה ציבורית אופליין!
עובד גם על שיאומי מקשים. זמן להצגת וחישוב מסלולים בשיאומי מקשים - 0.5 שניות בלבד.
פרטים בהמשך.
הכל כולל העיצוב ראשוניים ממש...

@aass
אני חייב לשתף, בדיוק ביום רביעי החלטתי לקנות את האפליקציה (אחרי שהשתמשתי בה בבינה״ז ניסן והתלהבתי מאוד מהרעיון ועוד יותר מהביצוע, ואין ספק שמאז השתכללה יותר, ולמרות שאני משתמש בו בנגן ולא בטלפון אז אני לא מממש את כל היכולות (DTMF) פשוט אין מילים), והיו לי כמה נסיעות ביום חמישי ובדיוק חשבתי להציע את הרעיון הזה.
מהנידון האחרון, לדעתי חישוב זמן ההליכה הוא לא ממש קריטי, בפרט שיש אפשרות לפתוח את מיקום התחנה באוסמנד.
וכן לגבי התשלום, לא רואה חיסרון בצורה שזה מתבצע כעת.
שורה תחתונה: קודם כל תודה, וכמובן מומלץ בחום. -
@זונדל-גרנד לא כזה מורכב- כבר כיום מי שלא שילם ונכנס לאפליקצייה - יש לו הודעה על כך, עם כתובת מייל.
מה צריך יותר מזה?@יאיר-דניאל אבל אם אני רוצה להוסיף את זה לחנות עבור כלל המשתמשים במכשיר שאני מייצר?!
-
@יאיר-דניאל אבל אם אני רוצה להוסיף את זה לחנות עבור כלל המשתמשים במכשיר שאני מייצר?!