עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@aass
אני הורדתי מהאתר את האפליקציה המעודכנת כולל נתונים ומשום מה ירד לי בלי נתונים
בכול אופן עשיתי בדוק עדכון כעת ורשם לי "שגיאה בקבלת נתונים"
למה הוא לא נותן לי להוריד נתונים חדשים? -
@aass לכאורה למה לא ?
-
@aass לכאורה למה לא ?
@העניו-הגאה כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
לכאורה למה לא ?
השאלה אם זה לא מיותר וסתם מעמיס
-
@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
אני הורדתי מהאתר את האפליקציה המעודכנת כולל נתונים ומשום מה ירד לי בלי נתונים
כמה שוקל הקובץ שירד לך?
אצלי ירד תקין -
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
כמה שוקל הקובץ שירד לך?
19.59 מ"ב
בכול אופן למה הוא לא נותן לי להוריד מהאפליקציה? -
@3157686
הוא לא ירד באופן תקין. תוריד שוב.
עדכון נתונים דרך האפליקציה כרגע קצת בעייתי בגלל שנוספו קבצים חדשים למסד הנתונים שהגרסאות הקודמות לא מכירות.

-
@העניו-הגאה כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
לכאורה למה לא ?
השאלה אם זה לא מיותר וסתם מעמיס
@aass זה כבר לשיקולך...
לדעתי אם זה שוקל עוד טיפה אדרבא ואדרבא (''כל המוסיף הרי זה משובח'' נאמר) אך אם מדובר בכמה ג'יגות זה כבר סיפור אחר. -
@aass זה כבר לשיקולך...
לדעתי אם זה שוקל עוד טיפה אדרבא ואדרבא (''כל המוסיף הרי זה משובח'' נאמר) אך אם מדובר בכמה ג'יגות זה כבר סיפור אחר.@העניו-הגאה כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים (תכנון מסלול בפיתוח) - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
זה כבר לשיקולך...
לדעתי אם זה שוקל עוד טיפה אדרבא ואדרבא (''כל המוסיף הרי זה משובח'' נאמר) אך אם מדובר בכמה ג'יגות זה כבר סיפור אחר.אין שום הבדל חינת המשקל. המצב כבר כיום הוא שמוצגים כל המסלולים, השאלה היא האם לסנן תוצאות כפולות
-
זה כבר לשיקולך...
לדעתי אם זה שוקל עוד טיפה אדרבא ואדרבא (''כל המוסיף הרי זה משובח'' נאמר) אך אם מדובר בכמה ג'יגות זה כבר סיפור אחר.אין שום הבדל חינת המשקל. המצב כבר כיום הוא שמוצגים כל המסלולים, השאלה היא האם לסנן תוצאות כפולות
-
זה כבר לשיקולך...
@aass כל שיפור יקודם בברכה...

-
@aass אני חושב שזה יצור עומס.
הכי טוב לדעתי שתעשה הוא שיוצג כך: קו 81/86 - 516 -
@aass אני חושב שזה יצור עומס.
הכי טוב לדעתי שתעשה הוא שיוצג כך: קו 81/86 - 516@יאיר-דניאל אתה מתכוון למצב הקיים אצלי או באוטובוס קרוב?