עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@מטען-נייד לחיצה שמאלה במסך כיווני הקווים, לאחר שלחצת על קו בתחנה המבוקשת.
@aass אולי כדאי להוסיף שיראו בתחנה גם קווים שעברו לפני כמה דקות. (נגיד שזה יהיה בצבע אדום ועם מינוס וליד בירוק את האוטובוס הבא. למשל -5 דק' +20 דק'
כי הרבה פעמים אוטובוסים מאחרים קצת...
ואתה לא יודע שהוא ממש עכשיו קרוב.וגם שיהיה אפשר לראות במתנה את הכל הזמנים המשוררים של כל קו. ולא רק את האוטובוס הקרוב.
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים. -
@aass אולי כדאי להוסיף שיראו בתחנה גם קווים שעברו לפני כמה דקות. (נגיד שזה יהיה בצבע אדום ועם מינוס וליד בירוק את האוטובוס הבא. למשל -5 דק' +20 דק'
ואתה לא יודע שהוא ממש עכשיו קרוב.וגם שיהיה אפשר לראות במתנה את הכל הזמנים המשוררים של כל קו. ולא רק את האוטובוס הקרוב.
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים.@נוחעם-FM כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
המשוררים
*המשוערים
-
עלה עדכון חדש, אכתוב בהמשך את כל
החידושים בצורה מסודרת.
אשמח שתבדקו האם הכל תקין בדגש על שיאומי מקשים שאין לי כרגע ולכן לא יכולתי לבדוק בעצמי. תודה רבה.@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
עלה עדכון חדש, אכתוב בהמשך את כל
החידושים בצורה מסודרת.
אשמח שתבדקו האם הכל תקין בדגש על שיאומי מקשים שאין לי כרגע ולכן לא יכולתי לבדוק בעצמי. תודה רבה.איך אני מוריד את העדכון החדש זה חסום לי
-
@aass הצעת יעול: כשלוחצים לחיצה ארוכה על תחנה או על קו כדי לראות את האפשרויות - זה קורה רק אם עוזבים את הלחיצה, יותר נוח שיפתחו האפשרויות לבד אחרי שניה וחצי למשל למרות שהלחיצה עדיין מוחזקת (קיים בכל האפליקציות שאני מכיר לפחות).
-
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים. -
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים.@נוחעם-FM כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
וגם שיהיה אפשר לראות במתנה את הכל הזמנים המשוררים של כל קו. ולא רק את האוטובוס הקרוב.
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים.למה אתה מתכוון? את כל זמני הקו ניתן לראות בלחיצה על אייקון השעון ממסך הכיוונים לאחר שמגיעים אליו מתחנה מסוימת
-
@נוחעם-FM כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
וגם שיהיה אפשר לראות במתנה את הכל הזמנים המשוררים של כל קו. ולא רק את האוטובוס הקרוב.
ממש תודה רבה על הכל פשוט אין מילים.למה אתה מתכוון? את כל זמני הקו ניתן לראות בלחיצה על אייקון השעון ממסך הכיוונים לאחר שמגיעים אליו מתחנה מסוימת
-
@aass הצעת יעול: כשלוחצים לחיצה ארוכה על תחנה או על קו כדי לראות את האפשרויות - זה קורה רק אם עוזבים את הלחיצה, יותר נוח שיפתחו האפשרויות לבד אחרי שניה וחצי למשל למרות שהלחיצה עדיין מוחזקת (קיים בכל האפליקציות שאני מכיר לפחות).
@יואל-גלס כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
הצעת יעול: כשלוחצים לחיצה ארוכה על תחנה או על קו כדי לראות את האפשרויות - זה קורה רק אם עוזבים את הלחיצה, יותר נוח שיפתחו האפשרויות לבד אחרי שניה וחצי למשל למרות שהלחיצה עדיין מוחזקת (קיים בכל האפליקציות שאני מכיר לפחות).
בוצע. בגרסה הבאה בעזרת השם.
-
נוסף במסך הקווים של התחנה אייקון מיון שמאפשר לשנות את הציון לפי מספר קו או לפי סדר ההגעה גם בשונה מההגדרה הכללית. אם תצוגת הזמנים כבויה מיון לפי זמן יפעיל אותה.
במכשיר מקשים הפעולה תתבצע על ידי מקש 1.

-
גרסה חדשה
לוחות זמנים מהירים יותר:
בוצע שיפור מקיף למסך לוחות הזמנים המתוכננים ולתצוגת הזמנים במסך התחנות והקווים, הרשימה כעת נטענת מיידית ללא השהייה.
דיוק שעות לאחר חצות:
תוקנה תצוגת הנסיעות הפועלות בשעות הלילה המאוחרות (בין 00:00 ל-04:00 לפנות בוקר), המציגה כעת את הזמנים המדויקים.
תיקון ניווט מקשים:
תוקן קיצור הדרך של חיוג ישיר באמצעות המקש השמאלי מהכרטיסיות.
שיפורים במדריך למשתמש:
תוקן העימוד של מדריך המשתמש וסודר מנגנון הדילוג המהיר מתוכן העניינים לכותרות המתאימות.
המדריך עודכן בקיצורי המקשים החדשים: לחיצה על סולמית (#) לחזרה למסך החיפוש, ולחיצה על 1 לשינוי סדר המיון (מיון קווים בתחנה לפי זמן הגעה או מספר הקו). -
גרסה חדשה
לוחות זמנים מהירים יותר:
בוצע שיפור מקיף למסך לוחות הזמנים המתוכננים ולתצוגת הזמנים במסך התחנות והקווים, הרשימה כעת נטענת מיידית ללא השהייה.
דיוק שעות לאחר חצות:
תוקנה תצוגת הנסיעות הפועלות בשעות הלילה המאוחרות (בין 00:00 ל-04:00 לפנות בוקר), המציגה כעת את הזמנים המדויקים.
תיקון ניווט מקשים:
תוקן קיצור הדרך של חיוג ישיר באמצעות המקש השמאלי מהכרטיסיות.
שיפורים במדריך למשתמש:
תוקן העימוד של מדריך המשתמש וסודר מנגנון הדילוג המהיר מתוכן העניינים לכותרות המתאימות.
המדריך עודכן בקיצורי המקשים החדשים: לחיצה על סולמית (#) לחזרה למסך החיפוש, ולחיצה על 1 לשינוי סדר המיון (מיון קווים בתחנה לפי זמן הגעה או מספר הקו).