עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@aass
אם תוכל לעשות שבמכשירי מקשים יצטרכו ללחוץ פעמיים על מקש היציאה - בכדי לצאת מהאפליקצייה, הרבה פעמים לוחצים חזור למסך הקודם, ויוצאים בטעות מהאפליקצייה.
תעשה כמו במיוזיקולט, מנהל הקבצים+ ועוד, שבכדי לצאת לוחצים פעמיים ברצף.
תודה רבה.תודה על האפליקצייה, משתמש בה בממוצע של 6 - 7 פעמים ביום + !!!
-
אני משתמש בזה בנגן (ואין לי חיוג)
איך אני יכול לעדכן זמנים?
האם להוריד את האפליקציה מידי פעם יעזור או שיש דרך יותר קלה@MC46131
לא רלוונטי בכלל העדכון זמנים לחיוג קיים אול לא - עדכון הנתונים הוא או דרך הרשת, או הורדת קובץ עדכון מאתר מובידוס -
@יאיר-דניאל פעם בכמה זמן מתעדכן?
-
-
@יאיר-דניאל פעם בכמה זמן מתעדכן?
@MC46131 בעיקרון יש עדכון אוטומטי בגיטאב פעם בשבוע - במוצאי שבת אאל"ט.
-
@aass
אם תוכל לעשות שבמכשירי מקשים יצטרכו ללחוץ פעמיים על מקש היציאה - בכדי לצאת מהאפליקצייה, הרבה פעמים לוחצים חזור למסך הקודם, ויוצאים בטעות מהאפליקצייה.
תעשה כמו במיוזיקולט, מנהל הקבצים+ ועוד, שבכדי לצאת לוחצים פעמיים ברצף.
תודה רבה.תודה על האפליקצייה, משתמש בה בממוצע של 6 - 7 פעמים ביום + !!!
לדעתי, זה הרבה פחות נוח.
הרבה יותר פעמים אני רוצה לצאת מהאפליקציה, מאשר שאני יוצא בטעות מהאפליקציה ....
לכן, אני מעדיף שיהיה אפשר לצאת יותר בקלות מהאפליקציה .... -
-
@סטלה-דקדושה א, לא ככה מצטטים משתמשי נט פרי יראו את זה רק אחרי הרבה זמן.
ב, מדובר על ישיבת חברון וכיום יש לכלל הבחורים בישיבה את הטלפון.
ג, כמות הצפיות לא אומרת בכלל על רכישות בפועל. -
@סטלה-דקדושה א, לא ככה מצטטים משתמשי נט פרי יראו את זה רק אחרי הרבה זמן.
ג, כמות הצפיות לא אומרת בכלל על רכישות בפועל.ב, מדובר על ישיבת חברון וכיום יש לכלל הבחורים בישיבה את הטלפון.
לא כולם קיבלו את המכשיר, וגם למי שיש-לחלקם אם לא לרובם, עדיין מותקנת גירסא ישנה שבה אין את האפליקציה-ובשביל שהיא תופיע הם צריכים לבצע עדכון גרסא.
ג, כמות הצפיות לא אומרת בכלל על רכישות בפועל.
נכון, לא יודע על מה הוא מסתמך, לי ידוע על מספר אחר לגמרי..
-
לדעתי, זה הרבה פחות נוח.
הרבה יותר פעמים אני רוצה לצאת מהאפליקציה, מאשר שאני יוצא בטעות מהאפליקציה ....
לכן, אני מעדיף שיהיה אפשר לצאת יותר בקלות מהאפליקציה ....@3157686 ועדיין אני עומד על דעתי. כנראה לא יוצא לך להשתמש הרבה באפליקצייה, או לכה"פ לעבור בין מסכים בה.
וזה עניין של הרגל, לחיצה רצופה פעמיים על מקש החזור - כמו במנהל הקבצים + לדוגמא היא לא טורח. זה זה"כ עוד שבריר שנייה, וכשמתרגלים לא שמים לב לזה אפילו
-
לא כולם קיבלו את המכשיר, וגם למי שיש-לחלקם אם לא לרובם, עדיין מותקנת גירסא ישנה שבה אין את האפליקציה-ובשביל שהיא תופיע הם צריכים לבצע עדכון גרסא.
ג, כמות הצפיות לא אומרת בכלל על רכישות בפועל.
נכון, לא יודע על מה הוא מסתמך, לי ידוע על מספר אחר לגמרי..
@מטען-נייד
א, כמעט כולם קיבלו למעט בודדים מוועדים גבוהים שלא רצו...
ב, עידכוני הגירסה למיטב הבנתי כמעט ואין מי שלא מעודכן לו,
המידע שלך נשמע משהו מאיזור סוף זמן קודם...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות