עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@מטען-נייד לא, אבל זה רעיון טוב...
-
תיעוד דיווח והגשת תלונות- דרך מובידוס
הוספתי אפשרות לתעד אוטובוסים שלא תפקדו כראוי - איחרו לא הגיעו וכדומה.
ניתן לשמור את הדיווחים כקובץ pdf מסודר - כל אחד בנפרד או כולם יחד.
במכשיר שיש בו אפליקציית gmail - ניתן לשלוח ישירות מהמכשיר.
בנוסף - כל דיווח נשמר גם לקובץ html מקומי עם כל התיעודים, ניתן לפתוח אותו מכל מכשיר עם גישה לרשת ולשלוח את הדיווח דרכו.א. האם האופציה הזו רלוונטית למשתמשים?
ב. הצורה הזו תהיה נוחה ויעילה?
ג. האם יש כיום אופציה לשלוח תלונות למשרד התחבורה דרך קו טלפוני?
קישור לנושא חדש בעניין הקו הטלפונימצרף תמונות מהמצב בינתיים:

קובץ pdf

קובץ שנוצר לשליחה מכל מכשיר

-
תיעוד דיווח והגשת תלונות- דרך מובידוס
הוספתי אפשרות לתעד אוטובוסים שלא תפקדו כראוי - איחרו לא הגיעו וכדומה.
ניתן לשמור את הדיווחים כקובץ pdf מסודר - כל אחד בנפרד או כולם יחד.
במכשיר שיש בו אפליקציית gmail - ניתן לשלוח ישירות מהמכשיר.
בנוסף - כל דיווח נשמר גם לקובץ html מקומי עם כל התיעודים, ניתן לפתוח אותו מכל מכשיר עם גישה לרשת ולשלוח את הדיווח דרכו.א. האם האופציה הזו רלוונטית למשתמשים?
ב. הצורה הזו תהיה נוחה ויעילה?
ג. האם יש כיום אופציה לשלוח תלונות למשרד התחבורה דרך קו טלפוני?
קישור לנושא חדש בעניין הקו הטלפונימצרף תמונות מהמצב בינתיים:

קובץ pdf

קובץ שנוצר לשליחה מכל מכשיר

א. האם האופציה הזו רלוונטית למשתמשים?
לא יודע כמה היום מתלוננים למשרד התחבורה, אנחנו מגזר של סובלים בשקט וקצת עצלנים...
אבל אדרבה, אני למשל משתדל לדווח על תקלות, אבל רב הפעמים אין לי כח ועצבים להתעסק עם זה, אבל אם זה יהיה רק סימון ופעם ב כל השאר זה יגרום לי יותר לדווחב. הצורה הזו תהיה נוחה ויעילה?
הקובץ שהעלית רץ מאד מהר וקשה להתעכב עליו, על פניו נראה שזה כן נח, יש שם פרומפט קבוע, או שצריך לכתוב לבד?
-
לא יודע כמה היום מתלוננים למשרד התחבורה, אנחנו מגזר של סובלים בשקט וקצת עצלנים...
אבל אדרבה, אני למשל משתדל לדווח על תקלות, אבל רב הפעמים אין לי כח ועצבים להתעסק עם זה, אבל אם זה יהיה רק סימון ופעם ב כל השאר זה יגרום לי יותר לדווחב. הצורה הזו תהיה נוחה ויעילה?
הקובץ שהעלית רץ מאד מהר וקשה להתעכב עליו, על פניו נראה שזה כן נח, יש שם פרומפט קבוע, או שצריך לכתוב לבד?
-
-
אנחנו מגזר של סובלים בשקט וקצת עצלנים...
אולי אם זה יהיה פשוט וקל פחות יתעצלו = פחות נסבול...
@מטען-נייד כתב:
אנחנו מגזר של סובלים בשקט וקצת עצלנים...
אולי אם זה יהיה פשוט וקל פחות יתעצלו = פחות נסבול...
הוא אשר התכוונתי בהמשך הפוסט..
מטען-נייד כתב:
אבל אדרבה, אני למשל משתדל לדווח על תקלות, אבל רב הפעמים אין לי כח ועצבים להתעסק עם זה, אבל אם זה יהיה רק סימון ופעם ב כל השאר זה יגרום לי יותר לדווח
אני גם חושב כמוך, שזה יגרום לפחות למשתמשי האפליקציה לדווח
ובעיקר לא נותנים אמון.
לדעתי אנשים לא מתלוננים כי הם מבינים שזה לא יביא שום תועלתצודק לגמרי, אבל זה קצת מתחיל לסטות מהנושא..
-
-
@aass רעיון גאוני האופציה להתלונן!!
מפתיע כל פעם מחדש... -
אגב למה אין מפות באפליקציה?
יעזור הרבה למשתמשים לחשב נקודות מעבר,
או אפילו סתם להבין על תחנה באיזה צד של הכביש מדובר...
יש הפניה למפות אבל אצלי מותקן אוסמנד וזה לא מפנה למיקום מסויים אלא ק פותח את אוסמנד.
אם זה בגלל המשקל אפשר שיהיה אופציה של טען קובץ או להוריד דרך האפליקציה.
ואם בגלל הקושי בעידכונים גם מפה לא מעודכנת עדיפה על זה שאין מפה בכלל!
תודה רבה לך על האפליקציה! -
אגב למה אין מפות באפליקציה?
יעזור הרבה למשתמשים לחשב נקודות מעבר,
או אפילו סתם להבין על תחנה באיזה צד של הכביש מדובר...
יש הפניה למפות אבל אצלי מותקן אוסמנד וזה לא מפנה למיקום מסויים אלא ק פותח את אוסמנד.
אם זה בגלל המשקל אפשר שיהיה אופציה של טען קובץ או להוריד דרך האפליקציה.
ואם בגלל הקושי בעידכונים גם מפה לא מעודכנת עדיפה על זה שאין מפה בכלל!
תודה רבה לך על האפליקציה!@שמואל-הסיני מפה תקפיץ את המשקל במאות מגה בית....
יש אפשרות שהוא יעביר אותך ישר למסלול ולא רק יפתח את המפות, דקה אני ימצא לך את זה -
@שמואל-הסיני מפה תקפיץ את המשקל במאות מגה בית....
יש אפשרות שהוא יעביר אותך ישר למסלול ולא רק יפתח את המפות, דקה אני ימצא לך את זה@מטען-נייד כתבתי על המשקל יש כאלו שאין להם בעיה עם זה למה שלא תהיה אופציה?
-
@מטען-נייד כתבתי על המשקל יש כאלו שאין להם בעיה עם זה למה שלא תהיה אופציה?
@שמואל-הסיני https://mitmachim.top/post/1221216
זה המון עבודה לקצת משתמשים...
-
@שמואל-הסיני https://mitmachim.top/post/1221216
זה המון עבודה לקצת משתמשים...
@מטען-נייד זה מה שאני עושה וזה לא עובד,
וזה ממש לא לקמת משתמשים,
לאחרונה האפליקציה הופצה בסביבתי לכ 1500 איש לפחות [- כמות מכובדת שאני לא חושב שפה בפורום לקחו את האפליקציה כמות כזו, וגם אם לקחו וודאי לא נקרא לזה קצת אנשים...]
ושמעתי ממש ממש הרבה תלונות על זה שאין מפות, -
@מטען-נייד זה מה שאני עושה וזה לא עובד,
וזה ממש לא לקמת משתמשים,
לאחרונה האפליקציה הופצה בסביבתי לכ 1500 איש לפחות [- כמות מכובדת שאני לא חושב שפה בפורום לקחו את האפליקציה כמות כזו, וגם אם לקחו וודאי לא נקרא לזה קצת אנשים...]
ושמעתי ממש ממש הרבה תלונות על זה שאין מפות, -
עדכון:
תיקון באג - שהיה במכשירים מסוימים בחיוג לקווים מרובים.
שינוי קל בעיצוב - ביטול ההדגשות בכרטיסיות.
לוח זמנים - הצגת זמן יציאת הקו יחד עם זמן ההגעה לתחנה, פתיחה אוטמטית על הזמן הקרוב והדגשה של ההבדל בין קווים שעברו לקווים עתידיים.
הוספת תמיכה בניווט הליכה - מנקודה לנקודה במפות חיצוניות גם אופליין, מפות נתמכות - Organic Maps / OsmAnd.
הוספת אופציה בדוק מרחק הליכה ב"תחנות קרובות".
תיקונים קלים נוספים.

2 הצעות שיפור :
א. שנכנסים לתחנה לדוגמא : יחזקאל / רבינו גרשום
ומשם לקו לדוגמא : 71
ומופיע הכיון השני שלו
בכניסה לכיון השני האפליקציה תריץ את הרשימה מיידית לתחנה המקבילה (או לפחות שיהיה אפשרות להגדרת אופציה כזו)
(אפשר לעשות את זה ע"פ המטרים עד התחנה ממול ושהקו המבוקש עובר בה)
יועיל במיוחד בתחנות ששם התחנה המקבילה לא זהה.ב. שיהיה אפשרות כניסה מסודרת לקווי ומסלולי הרכבת הקלה בפרט לחדשות שבירושלים.
כרגע קצת מסובך למצוא אותם
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות