עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
כמו ש: @מיגו-להוציא כבר כתב נכנסתי למסלול של קו (לדוגמא 422) ובדקתי את התחנות עבר מספר דקות וזמני ההגעה לא התעדכנו לבד רק אם חזרתי אחורה ונכנסתי שוב
כנ"ל בתכנון מסלול הזמנים לא מתעדכנים בעוד כמה זמן מגיע האוטובוס אם לא חזרתי לתפריט הקודם ונכנסתי שוב. (דבר שממש מציק ולדעתי חייב שיפור במיידי)
תוקן, יהיה בגרסה הבאה
-
השתמשתי באפליקציה לנסיעה ביום שישי
חסכתי בזכותה מעבר במקום לא משהו
ע"פ אפשרות של צירוף 2 אוטובוסים.
ממש אין מילים אפליקציה מהטובות שחוויתי
ואני על נגן ולא שיומי/פיג/שואו וכדומה
ועדיין -- ממליץ בחום לכולם.הצעות לשיפור :
-
כמו ש: @מיגו-להוציא כבר כתב נכנסתי למסלול של קו (לדוגמא 422) ובדקתי את התחנות עבר מספר דקות וזמני ההגעה לא התעדכנו לבד רק אם חזרתי אחורה ונכנסתי שוב
-
כנ"ל בתכנון מסלול הזמנים לא מתעדכנים בעוד כמה זמן מגיע האוטובוס אם לא חזרתי לתפריט הקודם ונכנסתי שוב. (דבר שממש מציק ולדעתי חייב שיפור במיידי)
-
אפשרות לנקודת עצירה במסלול
(אם למשל אני מעונין ליסוע דווקא דרך מחלף חמד שיהיה אפשרות לתת מסלול ירושלים - בני ברק ובדרך עצירה בחמד) -
סימון בתחנות במסלול של כל קו תחנות בהם הוא רק מעלה/מוריד. (באמצעות סימון חץ או צבע, או כל רעיון אחר)
-
סימון לקווים של א' ( 30 - 30א' ) נראה לי שזה לא מוצג.
-
כמו שהזכירו לעיל אני גם חושב שתיקיות (של קווים מיקומים ותחנות באותה תיקייה - עם שם לכל תיקייה) יכולות להיות רעיון מאוד טוב. בפרט לכאלו שפעם נוסעים להורים כאן ופעם למשפחה שם ומאידך יש את נסיעות היום יום זה יכול לעשות קצת יותר סדר במועדפים ובאפליקציה בכלל.
-
כפתור סימון "בחירה מרובה" והסרה באחרונים.
שוב תודה רבה על הכל. אפליקציה מעולה ומצוינת.
האם יש אפשרות חיוג ע"י הקשה בנגן כמו בשעון חכם ? - נפתח שרשור בנושא - אשמח לעזרה מהמבינים.
-
-
-
@aass תודה רבה על כל ההשקעה!
שמתי לב שיש עדיין כתובות שחסרות באפליקציה
לדוגמא חיפשתי כתובת מסוימת ברחוב דרך פיק"א בחיפה ויש שם רק את מספר 5
(וגם הוא מכיר את זה רק בשם פיק"א ולא דרך פיק"א) -
עדכון זמין
- הוספת הגדרות הצגת תשלום ובחירת חוזה נסיעה,
- הוספת הצגת מידע ויזואלי על סטטוס הקווים - פעיל / עומד להסתיים / סיים שירות היום / לא זמין בשבוע הקרוב,
- הוספת אפשרות הצגת זמנים בפרטי מסלול,
- עדכון זמני הנסיעות אוטמטית כל דקה,
- תיקון באג - חלק מהקווים עם סיומת אות עברית לא נשמרו כראוי,
- שיפור בגלילה,
- שיפור במיון תוצאות,
- הגבלת תוצאות לקווים ותחנות בנפרד,
- הוספת כתובת תחנה לפרטי תחנה לא רק בתוצאות חיפוש.

-
עדכון זמין
- הוספת הגדרות הצגת תשלום ובחירת חוזה נסיעה,
- הוספת הצגת מידע ויזואלי על סטטוס הקווים - פעיל / עומד להסתיים / סיים שירות היום / לא זמין בשבוע הקרוב,
- הוספת אפשרות הצגת זמנים בפרטי מסלול,
- עדכון זמני הנסיעות אוטמטית כל דקה,
- תיקון באג - חלק מהקווים עם סיומת אות עברית לא נשמרו כראוי,
- שיפור בגלילה,
- שיפור במיון תוצאות,
- הגבלת תוצאות לקווים ותחנות בנפרד,
- הוספת כתובת תחנה לפרטי תחנה לא רק בתוצאות חיפוש.

-
שלום לכולם, ו-@aass בפרט
אני חייב לכתוב כאן כמה מילים של הכרת הטוב והערכה ענקית על העבודה האינטנסיבית, המסורה וקצב הפיתוח המטורף של האפליקציה הזו.
אני גאה לומר שהייתי המשתמש הראשון של האפליקציה בגרסה המוקדמת שלה במכשיר הקודם שלי. בחודשים האחרונים נאלצתי להסתובב עם מכשיר כשר פשוט ללא האפליקציה, והאמת? היא הייתה חסרה לי בכל יום מחדש בנסיעות.
בשנייה שקניתי שוב מכשיר חצי-טאצ', הדבר הראשון שעשיתי היה להיכנס לשרשור כאן בפורום כדי לבדוק מה התחדש. כשראיתי את הגרסה הנוכחית נשארתי פשוט בהלם מההתקדמות הדרמטית והמהירה, ומהירידה לפרטים הכי קטנים כדי שהכל יעבוד חלק ומושלם על המכשירים האלה.
אין לי ספק שזו אפליקציית העתיד של כל משתמשי התחבורה הציבורית במגזר. העבודה שלך היא חסד עצום לציבור.
מחזיק לך אצבעות ומחכה כבר בקוצר רוח לראות מה יהיה הפרויקט/האפליקציה הבאה שתחליט להשקיע בה את הכישרון שלך!
יישר כוח ענק ותודה רבה!
-
@aass
עדיין לא בדקתי את העידכון האחרון
אבל יש משהו מעצבן בקווים שיש מסלול מיוחד בזמנים מסויימים הוא מראה שיש כמה חלופות למרות שהחלופה מסויימת לא רלוונטית בכלל רק לזמנים כמו בין הזמנים וכדו' -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות