עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
-
@aass

היום פיספסתי אוטובוס כי לא היה ברור שאני צריך להחליף תחנה בצומת.
היה כתוב מרחק הליכה 0 מטר. -
@aass

היום פיספסתי אוטובוס כי לא היה ברור שאני צריך להחליף תחנה בצומת.
היה כתוב מרחק הליכה 0 מטר. -
@aass לא הבנתי, יש עכשיו אפשרות לפתוח את המסללים באוסמנד ולא במפות גוגל?
-
@aass לא הבנתי, יש עכשיו אפשרות לפתוח את המסללים באוסמנד ולא במפות גוגל?
@צבי-דורש-ציון בהחלט כן
-
@צבי-דורש-ציון בהחלט כן
@גבעת-זאב איפה? כשאני לוחץ זה נפתח לי אוטומטי על מפות גוגל
עריכה: שיניתי את הברירת מחדל והסתדר כמובן -
@צבי-דורש-ציון בהחלט כן
-
@צבי-דורש-ציון אצלי מותקן רק אוסמנד וזה עובד מעולה ישר מתחיל את הניווט, הבעייה שאתה אומר היתה בגירסאות הקודמות, אתה בטוח שיש לך את המעודכן ביותר ?
-
@צבי-דורש-ציון אצלי מותקן רק אוסמנד וזה עובד מעולה ישר מתחיל את הניווט, הבעייה שאתה אומר היתה בגירסאות הקודמות, אתה בטוח שיש לך את המעודכן ביותר ?
@גבעת-זאב יש לי 171 אני רואה שחסר לי 2 עדכונים, חשבתי שאחד ובאחרון תוקנו בכלל דברים אחרים, אעדכן ואבדוק. תודה רבה.
-
@aass החודשי (ואולי גם היומי) לא מיותר קצת ?
יכול להיות שכדאי שסתם בהגדרות יהיה איזשהו מחשבון מחיר לפי מרחק כמו שיש במוביט ורכבת ישראל ובמסלול הקלאסי יופיע רק המחיר של הנסיעה הספציפית והק"מ שלה.
או לחילופין שיהיה אפשר בהגדרות המסלול להציג / להסתיר את היומי והחודשי כמו ששמת אופציה כזו לרכבת ולמרחק ההליכה וכו'.
רעיון נוסף (ייתכן שזה מסובך מידי) שאם האפליקציה מזהה שהמחיר של נסיעה אחת יותר יקר מחופשי יומי (כמו במסלול השני בצילו"מ) שתתריע על כך.תודה על כל ההשקעה והטירחה !!
-
@aass החודשי (ואולי גם היומי) לא מיותר קצת ?
יכול להיות שכדאי שסתם בהגדרות יהיה איזשהו מחשבון מחיר לפי מרחק כמו שיש במוביט ורכבת ישראל ובמסלול הקלאסי יופיע רק המחיר של הנסיעה הספציפית והק"מ שלה.
או לחילופין שיהיה אפשר בהגדרות המסלול להציג / להסתיר את היומי והחודשי כמו ששמת אופציה כזו לרכבת ולמרחק ההליכה וכו'.
רעיון נוסף (ייתכן שזה מסובך מידי) שאם האפליקציה מזהה שהמחיר של נסיעה אחת יותר יקר מחופשי יומי (כמו במסלול השני בצילו"מ) שתתריע על כך.תודה על כל ההשקעה והטירחה !!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות