עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
אולי לחשוב על מיקום בולט יותר בבחירה בין יצירת מסלול לחיפוש קו או תחנה. אולי כמו 2 לשוניות למעלה. (לקח לי זמן למצוא את יצירת מסלול או להוסיף אייקון יצירת מסלול בין שורת האייקונים של מיקום תחנה וכו'
אני חושב שזה הדבר שהכי נצרך באפליקציה, צריך שיהיה הפרדה מלאה בין - תכנון מסלול, קווים, תחנות. ובתוך התכנון מסלול בחירה בהתחלה של מוצא ולאחר מכן יעד, וזמן.
כל הדברים האלו קיימים, אבל לא במסודר כמו שיש בכל התכונות ניווט (מוביט, גוגל מפס), המצב היום באפליקציה שזה ממש לא ברור מה בדיוק עכשיו אתה מחפש.. והאם עכשיו אני בוחר תחנת מוצא או יעד.
אתה יכול לעשות שהדפים הראשיים יהיו של תכנון מסלול, קווים, תחנות, ועוד מעודף אחד מתוך הבחירה של המשתמש (לדוגמה כל האחרונים), ואז זה יהיה במקום כל הדפים שיש בכניסה של כל מיני מעודפים ואחרונים שלע"ד לא ממש נצרכים.
כמובן שכמו ש@סטלה-דקדושה אמר - הרעיונות רעיונות לשיפור ולא חס וחלילה לזלזל בעבודתך המופלאה!!
שוב תודה רבה על הכל!@יוסף-כהן-2 בשיאומי מקשים יותר טוב התצורה הקיימת, אולי אפשר לעשות בהגדרות בחירה לתצורת האפליקציה - האם תצורה שטובה יותר למקשים או אחת שטובה יותר לטאצ', (ואם יהיה זיהוי אוטומטי - עוד יותר טוב...)
-
@יוסף-כהן-2 בשיאומי מקשים יותר טוב התצורה הקיימת, אולי אפשר לעשות בהגדרות בחירה לתצורת האפליקציה - האם תצורה שטובה יותר למקשים או אחת שטובה יותר לטאצ', (ואם יהיה זיהוי אוטומטי - עוד יותר טוב...)
-
@aass תודה על האפליקציה
ממש טובה ונוחה לשימוש
רעיונות לשיפור ||אם אתה עוד רוצה רעיונות לשיפורים||- שיהיה אפשרות לעשות תיקיות של תחנות ושל קווים, בין התחנות והקווים ||לדוגמא נסיעה לכולל ובתוכו קווים 1 ו 166 ואז תיקייה אחרת נסיעה למרכז מסחרי ובתוכו קווים 4 וכו' וכן לדוגמא תיקייה תחנות ליד הבית ותחנות ליד העבודה וכד'||
- בתחנות ובקווים המועדפים יהיה בנוסף להזז למעלה או למטה יהיה בנוסף אפשרות לגרור את הקו למעלה או למטה. במקום לעבור קו קו להעביר שורה שורה.
- בעשיית מסלול לא כתוב הוראות הליכה אחרי שירדתי מהאוטובוס. אולי יש דרך לפתור את זה.
- אולי לחשוב על מיקום בולט יותר בבחירה בין יצירת מסלול לחיפוש קו או תחנה. אולי כמו 2 לשוניות למעלה. (לקח לי זמן למצוא את יצירת מסלול או להוסיף אייקון יצירת מסלול בין שורת האייקונים של מיקום תחנה וכו'
- אולי כמו שאפשר לכתוב 77 סופרבוס והוא יביא את ה77 המתאים מהר יותר יהיה אפשר לכתוב מספר קו ומוצא יעד ויביא אותם יותר מהר (לדוגמא 402 בני ברק)
- רעיון נוסף אולי אפשר לעשות כמו שבוחרים באתר מה אני רוצה להוריד מסד נתונים או אפליקציה, כך לעשות שיהיה אפשר להוריד מפות שעובדות היטב עם מובידוס (מפות חינמיות או אפליקציה מפות חינמית חיצונית שתוכל חוקית להביא אותה באתר). (ואז זה יפתור גם את מה שכתבתי ב 3)
הרעיונות רעיונות לשיפור ולא חס וחלילה לזלזל בעבודתך המופלאה!!
ושוב תודה רבה על כל האפליקציה !!! -
אולי כמו שאפשר לכתוב 77 סופרבוס והוא יביא את ה77 המתאים מהר יותר יהיה אפשר לכתוב מספר קו ומוצא יעד ויביא אותם יותר מהר (לדוגמא 402 בני ברק)
רעיונות מעולים, אבחן אותם.
הרעיון הזה פשוט ליישום ואני מקווה שיהיה בגרסה הבאה. -
@aass
אני לא הבנתי המכשיר בודק או שהוא מחייג לקל קו ? -
אם אפשר הסבר קצר על ההתראות כי זה לא כל כך עבד לי...
ועוד דבר שכבר מהגרסה הראשונה לא עובד לי שאני לוחץ 'המיקום שלי' הוא לא מגיב (אע''פ שהמיקום דולק...) תומ''ר ! -
אם אפשר הסבר קצר על ההתראות כי זה לא כל כך עבד לי...
ועוד דבר שכבר מהגרסה הראשונה לא עובד לי שאני לוחץ 'המיקום שלי' הוא לא מגיב (אע''פ שהמיקום דולק...) תומ''ר !@העניו-הגאה המיקום עובד באפליקציות אחרות?
-
@aass האמת שלא כל כך ניסתי...
-
@aass האמת שלא כל כך ניסתי...
@העניו-הגאה תפנה אלי בפרטי
-
@העניו-הגאה המיקום עובד באפליקציות אחרות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות