עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@aass אם אפשר כשאני נכנס לתחנה כמו שאפשר לשנות את התצוגה מלפי מספר קו לסדר הגעתם לתחנה
שיהיה אפשר לראות סדר הגעה לתחנה לפי שעה מסוימת רלוונטי לאוטובוסים אחרונים
תודה רבה!@מטען-נייד כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
שיהיה אפשר לראות סדר הגעה לתחנה לפי שעה
אתה מתכוון להחל משעה מסוימת?
-
@מטען-נייד כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
שיהיה אפשר לראות סדר הגעה לתחנה לפי שעה
אתה מתכוון להחל משעה מסוימת?
-
סתם שאלה קניתי את האפליקציה והסרתי אותה ואז התקנתי מחדש
וזה מבקש את המזהה עוד פעם מה אני עושהוזה שונה מהקוד שקיבלתי בפעם הראשונה
-
@aass

מה ההבדל בין נווט למקום לבין נווט לכאן ?
חוץ מזה כשלוחצים על נווט למקום האפליקציה קורסת -
@רוטב-שום נווט למקום פותח אפליקציה של מפות עם "נווט למקום" דרך האפליקציה של המפות.
אבל אני אטפל בקריסה, זה קורה כי אין לך אפליקציה של מפות -
שכחתי לעדכן שבעקבות פניה של אחד המשתמשים שציין בפני מקרים שבהם לא נמצאו מסלולים,
הגדלתי את טווח קשרי התחנות לעד מרחק של 15 דקות הליכה, מה שהעלה את כמות הקשרים מ300,000 ל - 1.600,000 שיניתי את צורת קידוד הקבצים כדי שלא יתפסו יותר מקום.@aass היום יצא לי להשתמש באפליקצייה באופן מרוכז - הסתובבתי בכל רחבי עירי, גם במקומות שאינני מכיר בכלל את האזור, וזה היה ממש נוח וקל לעשות את זה עם האפליקצייה, זה פשוט תענוג, אתה יודע איפה לעלות איפה לרדת, איך להגיע וכו'
אז שכויי'ח מחדש!...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות