עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@aass
בדקתי עכשיו בשאיומי מקשים
מטורף הרעיון לא חשבתי שיהיה לי כזה דבר בשאיומי מקשים
כמה הערות
1 האפליקציה קצת נתקעת לפעמים (לא היה לפני העידכון) והרבה פעמים בפתיחה כותב שמוביטדוס עצר צריך לצאת ולהיכנס שוב
2 אחרי שאני עושה חיפוש ואני נכנס לבדוק מסלול התצוגה שם היא רק על החצי התחתון של המסך וזה לא כ"כ נוח אפשר אולי להגדיל את זה יותר
3 שאני כותב בחיפוש שם רחוב כולל מספר הוא לא מוצא אני צריך לכתוב רחוב ואז לחפש לפי מספר (יתכן שהיה לפני)
בהמשך הכתוב עוד כמה דברים
אבל שוב סך הכל ממש טוב
תודה רבה על הכל -
@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
האפליקציה קצת נתקעת לפעמים
מצאתי את הבעיה, יטופל.
@aass יישר כח על הכל. האפליקציה לא מצליחה להתעדכן דרך רשת של נטפרי, אני לא יודע אבל כנראה שזה לא כתובות חסומות אלא קשור לתעודת אבטחה, יש לך אפשרות לסדר את זה?
-
@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
האפליקציה קצת נתקעת לפעמים
מצאתי את הבעיה, יטופל.
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
מצאתי את הבעיה, יטופל.
עוד בעיה
שאני עושה עדכון ולאחר ההורדה הוא כותב יש בעיה בניתוח החבילה ולאחר כמה ניסיונות זה עובד
עוד שני נקודות לשיפור
1 שכותבים את הקוד לשימוש באפליקציה הוא מאוד כהה ולא רואים את מה שמקלידים
2 שבעדכון חדש יהיה אפשר ליראות את ההורדה ולא ירד ופתום קופץ שהאפליקציה ירדה -
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
מצאתי את הבעיה, יטופל.
עוד בעיה
שאני עושה עדכון ולאחר ההורדה הוא כותב יש בעיה בניתוח החבילה ולאחר כמה ניסיונות זה עובד
עוד שני נקודות לשיפור
1 שכותבים את הקוד לשימוש באפליקציה הוא מאוד כהה ולא רואים את מה שמקלידים
2 שבעדכון חדש יהיה אפשר ליראות את ההורדה ולא ירד ופתום קופץ שהאפליקציה ירדה@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
צודק, זה קורה כי הקובץ התחיל לרדת ולא סיים. צריך לשפר את זה
-
@aass
ראשית. יישר כוח!
כמה הערות לגבי שיואמי מקשים- במצב כהה הטקסטים שבתפריט נפתח כמעט בילתי נראים.
- הייתי ממליץ בהצגת מסלול לעשות את השעה שבה אמור להגיע האוטובוס בצורה יותר ברורה.
-
@aass
ראשית. יישר כוח!
כמה הערות לגבי שיואמי מקשים- במצב כהה הטקסטים שבתפריט נפתח כמעט בילתי נראים.
- הייתי ממליץ בהצגת מסלול לעשות את השעה שבה אמור להגיע האוטובוס בצורה יותר ברורה.
-
@מטען-נייד
תנסה להכנס למצב ניווט, לצאת ממנו יציאה מהאפליקציה ולהכנס שוב. זה היה הגורם לקריסה החוזרת. -
מצב ניווט - הגיע!
בדקות הקרובות השרת של גיטהאב יסיים לקמפל את האפליקציה.
החיפוש החדש - נוספה אופציה של "מצב ניווט" לעומת המצב הקלאסי "מצב מידע"
מעבר למצב ניווט ובחזרה נעשה על ידי מגע בסוויצר בשורת החיפוש ובמכשיר מקשים לחיצה על "אוקיי" בשורת החיפוש.
במצב ניווט מוצגים מיד כל המקומות והתחנות השמורות כדי לאפשר בחירה קלה שלהם למוצא ויעד.
התחלה של הקלדה תפעיל את החיפוש הרגיל, לא כולל תוצאות קווים.
בחירה ראשונה מגדירה מוצא ושניה ניווט ולאחר שנבחרו שניהם נפתח מסך המסלולים. ממסך המסלולים ניתן לבחור מחדש מוצא או יעד אחרים ולכן לשנות את זמן היציאה ולשמור למועדפים.
למקשים - ניתן להתפקס על האייקונים בצד ימין של השורות כתובת על ידי מקש ימין.אשמח לשמוע תגובות על מסך הניווט החדש ועל אופן החיפוש.
אתר מוביטדוס.כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
אשמח לשמוע תגובות על מסך הניווט החדש ועל אופן החיפוש.
תודה לכולם!
-
@אגסי כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
במצב כהה הטקסטים שבתפריט נפתח כמעט בילתי נראים.
אתה מתכוון כשהאפליקציה במצב כהה?