עזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד
-
@מטען-נייד אצלי זה עבד על שיאומי מקשים. תנסה אולי להתקין מחדש
-
@מטען-נייד אצלי זה עבד על שיאומי מקשים. תנסה אולי להתקין מחדש
-
@מטען-נייד תנסה, תבדוק כמה שוקל הקובץ שירד לך
-
@מטען-נייד תנסה, תבדוק כמה שוקל הקובץ שירד לך
-
@מטען-נייד אצלי מופיע 32.46
תנסה להוריד שוב -
@מטען-נייד אצלי מופיע 32.46
תנסה להוריד שוב -
@מטען-נייד עדיין ירד לך 31mb?
-
@מטען-נייד עדיין ירד לך 31mb?
-
@aass
בדקתי עכשיו בשאיומי מקשים
מטורף הרעיון לא חשבתי שיהיה לי כזה דבר בשאיומי מקשים
כמה הערות
1 האפליקציה קצת נתקעת לפעמים (לא היה לפני העידכון) והרבה פעמים בפתיחה כותב שמוביטדוס עצר צריך לצאת ולהיכנס שוב
2 אחרי שאני עושה חיפוש ואני נכנס לבדוק מסלול התצוגה שם היא רק על החצי התחתון של המסך וזה לא כ"כ נוח אפשר אולי להגדיל את זה יותר
3 שאני כותב בחיפוש שם רחוב כולל מספר הוא לא מוצא אני צריך לכתוב רחוב ואז לחפש לפי מספר (יתכן שהיה לפני)
בהמשך הכתוב עוד כמה דברים
אבל שוב סך הכל ממש טוב
תודה רבה על הכל -
@aass
כמה הערות
1 האפליקציה קצת נתקעת לפעמים (לא היה לפני העידכון) והרבה פעמים בפתיחה כותב שמוביטדוס עצר צריך לצאת ולהיכנס שוב
2 אחרי שאני עושה חיפוש ואני נכנס לבדוק מסלול התצוגה שם היא רק על החצי התחתון של המסך וזה לא כ"כ נוח אפשר אולי להגדיל את זה יותר
3 שאני כותב בחיפוש שם רחוב כולל מספר הוא לא מוצא אני צריך לכתוב רחוב ואז לחפש לפי מספר (יתכן שהיה לפני)
אבל שוב סך הכל ממש טוב
תודה רבה על הכל -
@aass
כמה הערות
אבל שוב סך הכל ממש טוב
תודה רבה על הכל -
@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
האפליקציה קצת נתקעת לפעמים
מצאתי את הבעיה, יטופל.
@aass יישר כח על הכל. האפליקציה לא מצליחה להתעדכן דרך רשת של נטפרי, אני לא יודע אבל כנראה שזה לא כתובות חסומות אלא קשור לתעודת אבטחה, יש לך אפשרות לסדר את זה?
-
@3157686 כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
האפליקציה קצת נתקעת לפעמים
מצאתי את הבעיה, יטופל.
@aass כתב בעזרה | אפליקציה אופליין לתחבורה ציבורית כולל לוחות זמנים ותכנון מסלול! - רעיונות לשיפור העיצוב ועוד:
מצאתי את הבעיה, יטופל.
עוד בעיה
שאני עושה עדכון ולאחר ההורדה הוא כותב יש בעיה בניתוח החבילה ולאחר כמה ניסיונות זה עובד
עוד שני נקודות לשיפור
1 שכותבים את הקוד לשימוש באפליקציה הוא מאוד כהה ולא רואים את מה שמקלידים
2 שבעדכון חדש יהיה אפשר ליראות את ההורדה ולא ירד ופתום קופץ שהאפליקציה ירדה