המלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים
-
@benzi6789494 מציאות שיש לי טלפון בבית זרוק והוא מקבל והוא ללא סים
הוכחה תבוא בשיגורים הבאים
@הרב-של-השכונה אם הוא על דור 4 הוא מחובר רק ששום חברה לא נותנת שירות ולכן זה מקבל את ההתרעה.
-
@הרב-של-השכונה אם הוא על דור 4 הוא מחובר רק ששום חברה לא נותנת שירות ולכן זה מקבל את ההתרעה.
@ארנב-עם-קצפת איזה דור 4 הוא בלי סים
-
2 טיפים חשובים לבעלי פלפון כשר, בתקופת המלחמה, בנוגע להתרעות שמתקבלות ע"ג המסך לפני האזעקות, וכאשר ניתן לצאת מהממ"ד.
- כשאתם נכנסים לתפילה וכדו', העבירו את הפלאפון לדור 3 ב'הגדרות רשת', כי התרעות אלו [זו של לפני] מצלצלות גם כאשר הפלאפון על מצב שקט או רטט. מי שבכל זאת דחוף לו ההתרעות גם כאשר הוא נמצא בתפילה, יכול להירשם באחד מהקווים הטלפונים שמצנתקים בזמן התרעה - ואז זה בשליטתך להעביר למצב שקט, לא להפריע את התפילה.
קווי טלפון לקבלת התרעות: 0722008030 או 033044402 - שימו לב! כל זמן שאתם לא לוחצים 'סגור', זה מופיע על המסך וזולל בטריה. גם כאשר הגדרתם שאחרי כמה שניות בלי שימוש המסך יכבה וכדו', אל תתפלאו לראות שקמתם בבוקר בלי בטריה, כי אם היה התרעה באמצע הללה ולא כיביתם אותו ידנית, הוא נשאר דלוק עד שיצאה נשמתו...
- כשאתם נכנסים לתפילה וכדו', העבירו את הפלאפון לדור 3 ב'הגדרות רשת', כי התרעות אלו [זו של לפני] מצלצלות גם כאשר הפלאפון על מצב שקט או רטט. מי שבכל זאת דחוף לו ההתרעות גם כאשר הוא נמצא בתפילה, יכול להירשם באחד מהקווים הטלפונים שמצנתקים בזמן התרעה - ואז זה בשליטתך להעביר למצב שקט, לא להפריע את התפילה.
-
@א.א.פ. הפתרון הנכון, לכבות את הפלאפון, קח בחשבון שאתה לא מתפלל היחיד במנין ואם יהיה התרעה תשמע מטלפון של מתפלל אחר, כך שלא פתרת שום בעיה.
@הרב-של-השכונה טלפון בלי סים מקבל התראה כי הוא מחובר לאנטנה, עובדה שאתה יכול לחייג למספר חירום בינלאומי 911.
@chaim8 כתב בהמלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים:
טלפון בלי סים מקבל התראה כי הוא מחובר לאנטנה, עובדה שאתה יכול לחייג למספר חירום בינלאומי 911.
יפה מאוד לכן שכתבו למעלה להעביר לדור 3 זה ממש לא יעזור מבחינת שהטלפון יקבל לא משנה איזה דור הוא וגם אם אין לו סים זה קשור כמו שאמרת ללווין
-
טלפון בלי סים מקבל התראה כי הוא מחובר לאנטנה, עובדה שאתה יכול לחייג למספר חירום בינלאומי 911.
יפה מאוד לכן שכתבו למעלה להעביר לדור 3 זה ממש לא יעזור מבחינת שהטלפון יקבל לא משנה איזה דור הוא וגם אם אין לו סים זה קשור כמו שאמרת ללווין
@הרב-של-השכונה יש לך טעות. בדור 3 הוא לא יקבל לא כי הוא לא מחובר לאנטנה, אלא בגלל שההודעות האלו משודרות על דור 4.
-
@הרב-של-השכונה כן עוזר
-
@הרב-של-השכונה יש לי 4 מכשירים בבית שקיבלתי את ההתרעה הראשונה בשבת אחרי זה העברתי לדור 3 ולא קיבלתי התרעה אחת
אני יעשה ניסוי אצלי בבית להוציא סים לאחד המכשירים ונראה מה קורה בהתראה הבאה -
@הרב-של-השכונה ממש לא נכון אני איך שמתחיל המלחמה מעביר את הטלפונים לדור 3 ולא מקבלים את ההתראה
טעיתי -
@א.א.פ. כתב בהמלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים:
כשאתם נכנסים לתפילה וכדו', העבירו את הפלאפון לדור 3 ב'הגדרות רשת'
הערה קטנטנה..
זה לא קשור לאיזה רשת הפלאפון נמצא כרגע ההתרעות מגיעות עצם זה שהטלפון תומך ויש לו את השבב הזה או מה שזה לא יהיה של ההתרעות האלה הוא יקבל גם ללא סים -
@הרב-של-השכונה ממש לא נכון אני איך שמתחיל המלחמה מעביר את הטלפונים לדור 3 ולא מקבלים את ההתראה
טעיתי@benzi6789494 כתב בהמלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים:
ובוודאי שאין דרך לקבל בלי סים
טעות בידך.
אצלי קיבלו גם קיבלו.
רצוי לכתוב עובדות על סמך ניסיון ולא השערות -
טעיתי@benzi6789494 כתב בהמלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים:
מניסיון אישי אם המכשיר דור 4 זה אפשרי גם ללא סים
אני מדגיש מניסיון אישי כי יש כאלה שכותבים ללא נסיון אישי וחבל
-
- פלאפון בלי סים מתחבר לאנטנה הקרובה לצרכי חירום בלבד וממילא אם הוא ימצא אנטנה דור 4 באזור הוא יתחבר אליה כברירת מחדל ויקבל את ההתרעה.
- כשהפלאפון מוגדר ידנית על דור 3 הוא פשוט לא הולך על ה"ברירת מחדל" אלא כמו שהגדרת אותו שיתחבר לדור 3 ואז הוא לא יקבל
- חלק מהפלאפונים מקבלים גם כשהפלאפון מכובה (קרה לי עם 4*4)
-
@benzi6789494 כתב בהמלצה | התראות צבע אדום בפלפונים הכשרים:
מניסיון אישי אם המכשיר דור 4 זה אפשרי גם ללא סים
אני מדגיש מניסיון אישי כי יש כאלה שכותבים ללא נסיון אישי וחבל
@מחובר-23 @afg @הרב-של-השכונה צודקים, טעיתי