בקשת מידע | עזרה בבניית גרסה
-
טוב צרבתי את הגרסא (download only) השאובה ועדיין OEM unlocking מסומן באפור באפשרויות מפתחים, מה לעשות עכשיו?
טעיתי במשהו? @אפרים-ד תוכל לעזור? -
@AMDesign כתב בבקשת מידע | עזרה בבניית גרסה:
download only
ברור. בוטלאודר לא ננעל ב download only חייב פורמט
-
טוב צרבתי את הגרסא (download only) השאובה ועדיין OEM unlocking מסומן באפור באפשרויות מפתחים, מה לעשות עכשיו?
טעיתי במשהו? @אפרים-ד תוכל לעזור?@AMDesign
לדוגמא oem במכשירי mtk זה במחיצה אחרת אולי יותר כתוב במקום אחר (וגם frp..)
פורמט עוזר אבל רק אם יש לך את כל הגירסה- שזה לא נמצא כנראה בפורום...
אפשר גם לשאוב את כל ה 16 גיגה עם mtkclient ממכשיר שיש לו עדיין גירסה מקורית (כמובן אותו סוג של m36 כי יש כמה סוגים של m36...) ולצרוב בחזרה למכשיר שלך. -
@AMDesign
לדוגמא oem במכשירי mtk זה במחיצה אחרת אולי יותר כתוב במקום אחר (וגם frp..)
פורמט עוזר אבל רק אם יש לך את כל הגירסה- שזה לא נמצא כנראה בפורום...
אפשר גם לשאוב את כל ה 16 גיגה עם mtkclient ממכשיר שיש לו עדיין גירסה מקורית (כמובן אותו סוג של m36 כי יש כמה סוגים של m36...) ולצרוב בחזרה למכשיר שלך. -
@אפרים-ד הקושחה שיש לי שוקלת 16 ג״ב, עשיתי ע״פ המדריך שהבאתי לעיל ושם בחרתי ברום מלא כמות שהוא, זהה למה שהתכוונת?
-
@AMDesign
1 - יש לך את הקובץ המקורי 16 גיגה מאותו מכשיר בלי שינוי בכלל (בלי פתיחת בוטלואדר).
2 - התוכנה שם אולי מפרקת את כל המחיצות כמו שצריך אבל לא שמה הכל בסקאטר שיהיה תומך לפורמט אלל. (רק לעיקר התוכנה שמופעל כמו סיסטעם או סופר ובוט)תוכל פשוט לצרוב את הקובץ המקורי ששאבת באמצעות מדריך שקיים בפורום לצריבת הכל באמצעות sp flash tool ל emmc user
(תוכל גם להגדיר ידנית קובץ אחד מהתחלה עד הסוף של ה emmc user)
(לא נראה לי שה oem קשור ל emmc boot...)
נ.ב. אני לא זוכר איפה המדריך הזה. -
@AMDesign
1 - יש לך את הקובץ המקורי 16 גיגה מאותו מכשיר בלי שינוי בכלל (בלי פתיחת בוטלואדר).
2 - התוכנה שם אולי מפרקת את כל המחיצות כמו שצריך אבל לא שמה הכל בסקאטר שיהיה תומך לפורמט אלל. (רק לעיקר התוכנה שמופעל כמו סיסטעם או סופר ובוט)תוכל פשוט לצרוב את הקובץ המקורי ששאבת באמצעות מדריך שקיים בפורום לצריבת הכל באמצעות sp flash tool ל emmc user
(לא נראה לי שה oem קשור ל emmc boot...)
נ.ב. אני לא זוכר איפה המדריך הזה.@אפרים-ד כתב בבקשת מידע | עזרה בבניית גרסה:
אבל לא שמה הכל בסקאטר שיהיה תומך לפורמט אלל. (רק לעיקר התוכנה שמופעל כמו סיסטעם או סופר ובוט)
לשנות את הפרמטרים בסקאטר יעזור?
תוכל פשוט לצרוב את הקובץ המקורי ששאבת באמצעות מדריך שקיים בפורום לצריבת הכל באמצעות sp flash tool ל emmc user
(לא נראה לי שה oem קשור ל emmc boot...)חיפשתי גם אני ולא מצאתי, האם התכוונת לצרוב את הקובץ עצמו ולא כמחיצות?
-
@אפרים-ד כתב בבקשת מידע | עזרה בבניית גרסה:
אבל לא שמה הכל בסקאטר שיהיה תומך לפורמט אלל. (רק לעיקר התוכנה שמופעל כמו סיסטעם או סופר ובוט)
לשנות את הפרמטרים בסקאטר יעזור?
תוכל פשוט לצרוב את הקובץ המקורי ששאבת באמצעות מדריך שקיים בפורום לצריבת הכל באמצעות sp flash tool ל emmc user
(לא נראה לי שה oem קשור ל emmc boot...)חיפשתי גם אני ולא מצאתי, האם התכוונת לצרוב את הקובץ עצמו ולא כמחיצות?