בקשת מידע | האם יש אפליקציות מוזיקה פרמיום גם למחשב
-
@י.-פל. 🤨למה מכוער? מבחינת עיצוב?
או מבחינת המערכת הפעלה.
אבל אני בכל מקרה אשמח אם תכתוב סקירה.
אולי יעזור לי אם ארצה בעתיד לקנות מק..
[רק. תציג אותי - שאדע...]. -
@יוחנן-יוחננוביץ ידוע, אני מחפש עם אפשרות להורדה
-
@מחובר מה זה אומר אפשרות להורדה?
יש אפלקציות אונליין ויש להוריד שירים למחשב
תוריד מיוטיוב תעשה רשימת השמעה -
@עניו-כמשה מבחינתי אותו דבר, תשאל את המפתחים
-
@עניו-כמשה מטרוליסט זה יוטיוב מיוזיק כמו שהוא רק בלי תמונות ווידאו, לא יודע מה זה זמר (אולי זמר מוגבל לפי זמרים שקבעו וכד')
-
האם יש אפליקציות מוזיקה כדוגמת 'מטרוליסט' 'זמר' שמדמות יוטיוב מיוזיק פרמיום גם כתוכנה למחשב?
@מחובר כתב בבקשת מידע | האם יש אפליקציות מוזיקה פרמיום גם למחשב:
יוטיוב מיוזיק פרמיום גם כתוכנה למחשב
יש לי מותקן במחשב, מאוד נוח (לי) וכולל הרבה תוספים ואפשרויות.
אני גיליתי אותו מפוסט של מישהו כאן בפורום.לא זוכר כבר מי ומה (אשמח לתת קרדיט) ואם אני לא טועההורדתי מפה:
https://github.com/th-ch/youtube-musicעריכה: כאן. ותודה ל @lilo159 שערך שם את התוכנה שתהיה בלי תמונות ווידאו, וגם שם את התוכנה המקורית. שמסתבר שאני כבר משתמש בה 8 חודשים.
הדף הזה מפנה לפרוייקט אחר כך שלא ברור לי מה בדיוק עם זה, ואין לי כח לבדוק. (עריכה: מרפרוף מהיר נראה שזה אותו פרוייקט שרק שינה שם [ובעלות?])
בכל מקרה, זה הקובץ שהורדתי בזמנו:
YouTube-Music-Web-Setup-3.11.0.exeצילום מסך להמחשה:
בהצלחה ובשורות טובות.
-
יוטיוב מיוזיק פרמיום גם כתוכנה למחשב
יש לי מותקן במחשב, מאוד נוח (לי) וכולל הרבה תוספים ואפשרויות.
אני גיליתי אותו מפוסט של מישהו כאן בפורום.לא זוכר כבר מי ומה (אשמח לתת קרדיט) ואם אני לא טועההורדתי מפה:
https://github.com/th-ch/youtube-musicעריכה: כאן. ותודה ל @lilo159 שערך שם את התוכנה שתהיה בלי תמונות ווידאו, וגם שם את התוכנה המקורית. שמסתבר שאני כבר משתמש בה 8 חודשים.
הדף הזה מפנה לפרוייקט אחר כך שלא ברור לי מה בדיוק עם זה, ואין לי כח לבדוק. (עריכה: מרפרוף מהיר נראה שזה אותו פרוייקט שרק שינה שם [ובעלות?])
בכל מקרה, זה הקובץ שהורדתי בזמנו:
YouTube-Music-Web-Setup-3.11.0.exeצילום מסך להמחשה:
בהצלחה ובשורות טובות.
-
עובד בנטפרי?
מדובר על קליינט ליוטיוב מיוזיק, אז לא.
פרוץ , או בתשלום?
פרוץ. (סוג של פרוץ כי זו לא אפליקציה פרוצה אלא מדמה דפדפן (אלקטרון) עם תוספים שעוקפים פרסומות ונותנים תכונות פרימיום שונות).