שיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!)
-
@י.ר. כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
דבר שני על כל השירים הוא כותב 3 דקות בלי קשר
ידוע לי, כמו שכתבתי את התוכנה יצרתי בחצי שעה ולא שמתי לב לזה.
@iosi-poli טוב בסדר
-
@mefateach כן.
אני ינסה להעלות עכשיו לדרייב, אם יצליח אני יפרסם.
(יש כמה מניפסטים שאתם צריכים לשים באסטס של האפליקציה בנוסף לפלייליסט. -
@iosi-poli על מה זה בנוי? (java/kotlin/web)
@mefateach ממתי אני עושה משהו שהוא לא קוטלין?
-
@iosi-poli מה זאת אומרת אסטס
-
-
-
@iosi-poli אהה טוב סליחה חשבתי שזה משהו אחר סליחה
-
@iosi-poli אהה טוב סליחה חשבתי שזה משהו אחר סליחה
-
@iosi-poli תודה רבה אין עליך אחת התוכנות בלי יוטיוב והסתבכויות גם כשאין קליטה אחד הטובים
-
@iosi-poli תודה רבה אין עליך אחת התוכנות בלי יוטיוב והסתבכויות גם כשאין קליטה אחד הטובים
-
@iosi-poli בבקשה זה כלום לעומת מה שעשית
-
@iosi-poli כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
אני מנסה ליצור מחדש את התוכנה למחשב עם פייתון, מקווה שיעבוד.
@iosi-poli כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
?!
-
אני מנסה ליצור מחדש את התוכנה למחשב עם פייתון, מקווה שיעבוד.
?!
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
?!
קוטלין איכזב אותי הפעם..
סתם, פשוט אני לא יודע ליצור תוכנות בקוטלין למחשב, רק אפליקציות לאנדרואיד.ופייתון הרבה יותר קל לתוכנות למחשב.