שיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!)
-
@מחנה-ידידים סתם לבדיקה אולי תנסה לעשות פעמיים סמלים
-
@מחנה-ידידים סתם לבדיקה אולי תנסה לעשות פעמיים סמלים
-
לא עובד אבל מעניין שהחיצים כלפי מעלה לא מופיעים לי בהעתקה
-
לא עובד אבל מעניין שהחיצים כלפי מעלה לא מופיעים לי בהעתקה
@אהרון-שלום מחקת את ה/edit@@@@ ?
-
@מחנה-ידידים כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת אופליין!):
ה/edit
שאתה כותב ה/edit הכוונה רק לכוכביות?? כי זה לא מופיע בכתובת
-
@מחנה-ידידים כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת אופליין!):
ה/edit
שאתה כותב ה/edit הכוונה רק לכוכביות?? כי זה לא מופיע בכתובת
@אהרון-שלום כשאתה מעתיק ומדביק הוא מציג לך קטע עם /edit ומה שהוספתי בקשקשת (@"^"#")
-
@אהרון-שלום כשאתה מעתיק ומדביק הוא מציג לך קטע עם /edit ומה שהוספתי בקשקשת (@"^"#")
אבל את ה"^" הוא באמת לא מציג, מוזר. רוצה במייל?
-
אני לא צריך לעצמי סתם בדקתי את הקישור
וסתם מסקרן אותי אם עושים כוכביות איך הם מזהים את זה
בכל תודה רבה -
@iosi-poli אפשר apk?
לא חסום@1divid כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת אופליין!):
@iosi-poli אפשר apk?
לא חסוםהקישור הזה
הובא למעלה חסום לך?? בנטפרי זה פתוח
-
@iosi-poli העליתי כבר
-
@iosi-poli הורדתי פעמיים וכתב לי המון דברים באנגלית תסביר לי על מה ללחוץ מעלה צילום מסך
לחצתי נקסט בתמונה הראשונה ואז נפתחה השניה מה לעשות האם זה רגיל -
@iosi-poli תוכנה מגניבה.
רק ש:
הכפתורים במחשב של הבא/הפעל לא עובדים בתוכנה.
אין דרך לדלג בתוך השיר.
הוא כותב בכל שיר שהאורך הוא 3 דקות בלי קשר לאורך האמיתי. -
@iosi-poli הורדתי פעמיים וכתב לי המון דברים באנגלית תסביר לי על מה ללחוץ מעלה צילום מסך
לחצתי נקסט בתמונה הראשונה ואז נפתחה השניה מה לעשות האם זה רגיל -
@iosi-poli תוכנה מגניבה.
רק ש:
הכפתורים במחשב של הבא/הפעל לא עובדים בתוכנה.
אין דרך לדלג בתוך השיר.
הוא כותב בכל שיר שהאורך הוא 3 דקות בלי קשר לאורך האמיתי. -
@sruli100 כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
הכפתורים עובד מצוין
אני מדבר על הכפתורים במחשב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות