שיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!)
-
@iosi-poli מה זאת אומרת אסטס
-
-
-
@iosi-poli אהה טוב סליחה חשבתי שזה משהו אחר סליחה
-
@iosi-poli אהה טוב סליחה חשבתי שזה משהו אחר סליחה
-
@iosi-poli תודה רבה אין עליך אחת התוכנות בלי יוטיוב והסתבכויות גם כשאין קליטה אחד הטובים
-
@iosi-poli תודה רבה אין עליך אחת התוכנות בלי יוטיוב והסתבכויות גם כשאין קליטה אחד הטובים
-
@iosi-poli בבקשה זה כלום לעומת מה שעשית
-
@iosi-poli כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
אני מנסה ליצור מחדש את התוכנה למחשב עם פייתון, מקווה שיעבוד.
@iosi-poli כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
@mefateach ממתי אני עושה משהו שהוא לא קוטלין?
?!
-
אני מנסה ליצור מחדש את התוכנה למחשב עם פייתון, מקווה שיעבוד.
@mefateach ממתי אני עושה משהו שהוא לא קוטלין?
?!
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
?!
קוטלין איכזב אותי הפעם..
סתם, פשוט אני לא יודע ליצור תוכנות בקוטלין למחשב, רק אפליקציות לאנדרואיד.ופייתון הרבה יותר קל לתוכנות למחשב.
-
בניתי את כל הגרסה של המחשב מחדש בפייתון, וזה אמור לעבוד כעת עם כל הפונקציונליות שציינתם שלא עבדה.
כמו כן עכשיו לא צריך להתקין, זה נפתח ישר בלחיצה!https://drive.google.com/file/d/16iJy3jl0vzIuX8fUZ*******s6KpbUmm-0gWXd3/view?usp=sharing
להוריד כוכביות.
שתפו רק את הקישור הזה!
א
צילומי מסך:

-
בניתי את כל הגרסה של המחשב מחדש בפייתון, וזה אמור לעבוד כעת עם כל הפונקציונליות שציינתם שלא עבדה.
כמו כן עכשיו לא צריך להתקין, זה נפתח ישר בלחיצה!https://drive.google.com/file/d/16iJy3jl0vzIuX8fUZ*******s6KpbUmm-0gWXd3/view?usp=sharing
להוריד כוכביות.
שתפו רק את הקישור הזה!
א
צילומי מסך:

@iosi-poli מג׳יקוד מוגבל לשתי הורדות, סתם שתדע
-
@iosi-poli מג׳יקוד מוגבל לשתי הורדות, סתם שתדע
@שניאור-שמח אתה יכול לבדוק שניה אם עובד לווינדוס?
אני פשוט על לינוקס ואין לי דרך לבדוק...
(דרך אגב הוא מוגבל לשלוש.)אם תוכל להעלות את זה זה יהיה מצוין.
-
@שניאור-שמח אתה יכול לבדוק שניה אם עובד לווינדוס?
אני פשוט על לינוקס ואין לי דרך לבדוק...
(דרך אגב הוא מוגבל לשלוש.)אם תוכל להעלות את זה זה יהיה מצוין.
אתה יכול לבדוק שניה אם עובד לווינדוס?
אני במק

אם תוכל להעלות את זה זה יהיה מצוין.
יאללה, מגיע לך!
-
אתה יכול לבדוק שניה אם עובד לווינדוס?
אני במק

אם תוכל להעלות את זה זה יהיה מצוין.
יאללה, מגיע לך!
@שניאור-שמח אופס...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות