שיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!)
-
@iosi-poli הורדתי פעמיים וכתב לי המון דברים באנגלית תסביר לי על מה ללחוץ מעלה צילום מסך
לחצתי נקסט בתמונה הראשונה ואז נפתחה השניה מה לעשות האם זה רגיל -
@iosi-poli תוכנה מגניבה.
רק ש:
הכפתורים במחשב של הבא/הפעל לא עובדים בתוכנה.
אין דרך לדלג בתוך השיר.
הוא כותב בכל שיר שהאורך הוא 3 דקות בלי קשר לאורך האמיתי. -
@sruli100 כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
הכפתורים עובד מצוין
אני מדבר על הכפתורים במחשב
-
@sruli100 כתב בשיתוף | פוריקס (PuriX) האפליקציה והתוכנה שיעשו לכם את הפורים שמח ובלי פרסומות כלל! (כל שירי פורים באפליקציה\תוכנה אחת בלי אינטרנט!):
כן עובד במחשב
אני מתכוון שיש במחשב (לא בתוכנה, במחשב עצמו) כפתורים כאלה.
והם לא עובדים לי בתוכנה -
@iosi-poli הורדתי פעמיים וכתב לי המון דברים באנגלית תסביר לי על מה ללחוץ מעלה צילום מסך
לחצתי נקסט בתמונה הראשונה ואז נפתחה השניה מה לעשות האם זה רגיל -
-
@י.ר. התוכנה אמורה להופיע בשולחן העבודה, ואם לא, היא ב:
c:\users%userprofile%\appdata\roaming\purix@iosi-poli ואם הורדתי אותה לתקייה?
-
@iosi-poli ואם הורדתי אותה לתקייה?
-
פוסט זה נמחק!
-
@י.ר. מה זאת אומרת?
אם לחצת רק נקסט זה אמור להיות בשולחן עבודה.
אם במהלך ההתקנה שינית את נתיב ההתקנה יכול להיות שזה לא יופיע בשולחן העבודה.@iosi-poli אהה הבנתי עכשיו לחצתי נקסט על התקייה של המשתמש וכו' ואז זה מתמלא ירוק ואז זה נגמר וזה נהיה בשמאל למעלה ונשאר רוחב של כמה מילמטרים ואני לא רואה כום וא"א להוזיז
-
@iosi-poli אהה הבנתי עכשיו לחצתי נקסט על התקייה של המשתמש וכו' ואז זה מתמלא ירוק ואז זה נגמר וזה נהיה בשמאל למעלה ונשאר רוחב של כמה מילמטרים ואני לא רואה כום וא"א להוזיז
מצאתי את התקייה וזה עובד תודה רבה אין עליך @iosi-poli
-
@iosi-poli אהה טוב ולכן אפשר להוסיף תודה רבה על זה
אפשר להוסיף לשם וידיאו? -
@iosi-poli אהה טוב ולכן אפשר להוסיף תודה רבה על זה
אפשר להוסיף לשם וידיאו?