בקשת מידע | יצירת מערכת שבה יש מענה קולי בשעות מסוימות בלבד
-
שאילת תם שלא מבין בתחום:
אני רוצה ליצור מענה קולי שבו יוכלו פשוט לעבור למענה אצלי רק על ידי הקשה על 1 ובשעות מסוימות זה אפשרי?
אין לי בעיה שהמספר יהיה רגיל ואין לי בעיה שהוא יהיה מערכת ivr -
שאילת תם שלא מבין בתחום:
אני רוצה ליצור מענה קולי שבו יוכלו פשוט לעבור למענה אצלי רק על ידי הקשה על 1 ובשעות מסוימות זה אפשרי?
אין לי בעיה שהמספר יהיה רגיל ואין לי בעיה שהוא יהיה מערכת ivr@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | יצירת מענה קולי עם אפשרות למענה אמיתי רק בשעות מסוימות:
שאילת תם שלא מבין בתחום:
אין לי בעיה שהמספר יהיה רגיל ואין לי בעיה שהוא יהיה מערכת ivr- שימוש במערכת IVR (מרכזיה וירטואלית)
זוהי הדרך המקצועית והגמישה ביותר. אתה שוכר מספר טלפון שיושב על שרת, ומגדיר אותו דרך ממשק ניהול באינטרנט.
איך זה עובד: המתקשר שומע הודעה שהקלטת (למשל: "למעבר לנציג הקש 1"). ברגע שהוא מקיש, המערכת מחייגת אליך לנייד או לטלפון בבית.
הגדרת שעות: במערכות אלו יש "תפריט זמנים". אתה יכול להגדיר שבין 09:00 ל-17:00 הקשה על 1 תעביר את השיחה אליך, ובשאר הזמן היא תעבור לתא קולי או תשמיע הודעה שהשירות סגור.
- שירות "מספר חכם" של חברות התקשורת
חברות כמו בזק או חברות הסלולר מציעות שירותים בסיסיים של ניתוב שיחות.
היתרון: פשטות, הכל דרך ספק התקשורת שלך.
החיסרון: פחות גמישות בהודעות המוקלטות ובניהול התפריטים ביחס למערכת IVR ייעודית.
- פיתוח עצמאי במערכות ייעודיות (כמו "ימות המשיח")
קיימות חברות המאפשרות לך להקים מערכת IVR בחינם או בעלות נמוכה, שבה אתה בונה את השלוחות בעצמך.
שלוחת העברה: אתה מגדיר ששלוחה 1 היא מסוג "העברה למספר חיצוני".
מודול זמנים: ניתן להוסיף הגדרה שבודקת מה השעה הנוכחית לפני שהיא מאפשרת את המעבר לשלוחה.
- שימוש במערכת IVR (מרכזיה וירטואלית)
-
@שמואל-הסיני כתב בבקשת מידע | יצירת מענה קולי עם אפשרות למענה אמיתי רק בשעות מסוימות:
שאילת תם שלא מבין בתחום:
אין לי בעיה שהמספר יהיה רגיל ואין לי בעיה שהוא יהיה מערכת ivr- שימוש במערכת IVR (מרכזיה וירטואלית)
זוהי הדרך המקצועית והגמישה ביותר. אתה שוכר מספר טלפון שיושב על שרת, ומגדיר אותו דרך ממשק ניהול באינטרנט.
איך זה עובד: המתקשר שומע הודעה שהקלטת (למשל: "למעבר לנציג הקש 1"). ברגע שהוא מקיש, המערכת מחייגת אליך לנייד או לטלפון בבית.
הגדרת שעות: במערכות אלו יש "תפריט זמנים". אתה יכול להגדיר שבין 09:00 ל-17:00 הקשה על 1 תעביר את השיחה אליך, ובשאר הזמן היא תעבור לתא קולי או תשמיע הודעה שהשירות סגור.
- שירות "מספר חכם" של חברות התקשורת
חברות כמו בזק או חברות הסלולר מציעות שירותים בסיסיים של ניתוב שיחות.
היתרון: פשטות, הכל דרך ספק התקשורת שלך.
החיסרון: פחות גמישות בהודעות המוקלטות ובניהול התפריטים ביחס למערכת IVR ייעודית.
- פיתוח עצמאי במערכות ייעודיות (כמו "ימות המשיח")
קיימות חברות המאפשרות לך להקים מערכת IVR בחינם או בעלות נמוכה, שבה אתה בונה את השלוחות בעצמך.
שלוחת העברה: אתה מגדיר ששלוחה 1 היא מסוג "העברה למספר חיצוני".
מודול זמנים: ניתן להוסיף הגדרה שבודקת מה השעה הנוכחית לפני שהיא מאפשרת את המעבר לשלוחה.
@חסיד-פשוט אני יודע ששייך באופן עקרוני ליצור avr כזה ושאלתי איך.
ואגב זה נראה ai טהור כך שאין טעם לענות עם ai כיוון שגם לי יש ai הסיבה שאני שואל בפורום היא כדי לקבל תשובות שבדוק ומנוסה שעובדות אבל עכ"פ תודה
- שימוש במערכת IVR (מרכזיה וירטואלית)