בירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?
-
@הלמדן-1 כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
רק הבאג בכל הסיפור לפחות בפלאפון שלי שכל התרעה מקבלים אותה פעמיים צמוד גם ברשימה זה מביא שתי הודעות צמודות
זה קרה לי גם בNAVI C1 (לפעמים, לפעמים לא)
מישהו פה טען שזה קשור לזה שאתה נמצא ליד 2 אנטנות וכל אחת שולחת בנפרד@לעכשיו אני לא חושב שזה נכון כי זה קרה לי בכמה מקומות שהיתי והסתובבתי
מעניין האם יש למישהו Q7 שלא מקבל פעמיים
עריכה עכשיו אני רואה שהיום סודר הבאג לא יודע מצד מי(פיקוד העורף או הספק תקשורת) אבל בהיסטוריה לפחות אני לא רואה כפלויות בשעת ההתראות אני לא זוכר כי לא כ"כ הבדלתי בין הרור המן לברוך מרדכי. -
גם באייפון 17!היה מקרה (בהתחלה) שקיבלתי שלוש פעמים ברצף..
נלחצתי.. כאילו עלי שולחים את הטיל…@שניאור-שמח כנראה זה קשור לפיקוד העורף היה להם קצת פשות בתחילת המלחמה
-
@שמואל-השמן למיטב הבנתי אין קשר. התראות הCB בכל מקרה עוברות לא דרך האינטרנט (והכל אותם אנטנות.) מה שכן, אולי לאפליקציה זה מגיע יותר לאט במקרים של קליטה בעייתית כי תעבורת אינטרנט "כבדה" יותר.
כנראה במקרה בנקודה שבה היית במקלט היה שבריר קליטה.
@מישהו12 האנשים שהיו שם אמרו לי שיש להם קליטה לטלפון אבל לא לאינטרנט, אגב הסברה של האנטנות הגיונית כי הודעות CB אין שליטה איך שולחים וכנראה שולחים מהאנטנה לכל הטלפונים באזור אז רוצים שבטוח כולם יקבלו
-
@מישהו12 האנשים שהיו שם אמרו לי שיש להם קליטה לטלפון אבל לא לאינטרנט, אגב הסברה של האנטנות הגיונית כי הודעות CB אין שליטה איך שולחים וכנראה שולחים מהאנטנה לכל הטלפונים באזור אז רוצים שבטוח כולם יקבלו
@שמואל-השמן כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
@מישהו12 האנשים שהיו שם אמרו לי שיש להם קליטה לטלפון אבל לא לאינטרנט,
נו מעולה.
אז לכן הם לא קיבלו באפליקציה, אבל הCB כן הגיע. -
@הלמדן-1 כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
רק הבאג בכל הסיפור לפחות בפלאפון שלי שכל התרעה מקבלים אותה פעמיים צמוד גם ברשימה זה מביא שתי הודעות צמודות
זה קרה לי גם בNAVI C1 (לפעמים, לפעמים לא)
מישהו פה טען שזה קשור לזה שאתה נמצא ליד 2 אנטנות וכל אחת שולחת בנפרד@לעכשיו כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
מישהו פה טען שזה קשור לזה שאתה נמצא ליד 2 אנטנות וכל אחת שולחת בנפרד
בהתרעה הראשונה (בשבת, ב8 בבוקר) קיבלתי ברצף כ-13 התרעות! (כך היה כתוב בסוגריים ליד ה'אישור', וגם אחר כך בהיסטוריה ראיתי המון הודעות)
הם שלחו ברצף, אולי למחוסרי קליטה ברגע ספציפי, אין לי הסבר אחר, או אולי כדי שישמעו את הצליל המפחיד לאורך כחצי דקה... -
שמועה שמעתי יש סיסמא לשינוי הצליל המפחיד,
אם מישהו יודע אשמח להתעדכן -
פוסט זה נמחק!
-
שלום רב,
שמתי לב שבחלק מהמכשירים (שברשותי לפחות) יש התרעה מיוחדת כשאפשר לצאת מהמרחב המוגן, ובחלק הנפוץ יותר של מכשירי סלולר 4G אין את זה.
אני מנסה להבין במה זה תלוי,

במכשיר ה'שואו' (Android -8) התחלתי הבוקר לקבל התרעה שאפשר לצאת, ובמכשיר metal V4 (Mocor20) איני מקבל (בתמונה: בV4 המסך נשאר על ההתרעה הקודמת, אך גם אם יוצאים ממנה אין התרעה חדשה כשאפשר לצאת, מימין, בשואו מוצגת הודעה נוספת מסוג מעט שונה ששם כתוב שאפשר לצאת)
בעבר הרחוק (לפני כשנתיים) זכור לי שהייתה התרעה רגילה על יציאה מהממ"ד, אבל כעת זו התרעה ייחודית ולא כולם מקבלים.הסים שקיבל (בשואו): פרטנר, הסים שלא קיבל (בV4): הוט מובייל (אגב זהו סים מנותק ללא קו פעיל)
@דוד-טרייטל יש לי נוקיה235 ואין לי ביצאה
-
@MEIRGUD יש אנשים שזה עוזר להם לדעת לפני אזעקה אם אתה ברחוב או קבוצה גדולה
-
@MEIRGUD יש אנשים שזה עוזר להם לדעת לפני אזעקה אם אתה ברחוב או קבוצה גדולה
@רואה-ואינו-נראה לרוב אתה יודע אלא אם כן אתה לבד
-
@רואה-ואינו-נראה לרוב אתה יודע אלא אם כן אתה לבד
@MEIRGUD למה לסמוך על אנשים אחרים??
-
@MEIRGUD למה לסמוך על אנשים אחרים??
@רואה-ואינו-נראה למה לא כל עוד אפשר לא לדפוק את הפון
-
@רואה-ואינו-נראה למה לא כל עוד אפשר לא לדפוק את הפון
@MEIRGUD למה זה דופק את הטלפון?
-
@MEIRGUD למה זה דופק את הטלפון?
@רואה-ואינו-נראה הטלפון נתקה מלא פעמים השיקול היחיד שלי לא להוריד לדור 3 זה הקליטה אזקות אם אני ליד מקלט נכנס ואם לא אז לא מה יעזור לי ההתראות וגם מלא התראות בסוף אין אזקה עזוב אותי משטיות
-
@רואה-ואינו-נראה הטלפון נתקה מלא פעמים השיקול היחיד שלי לא להוריד לדור 3 זה הקליטה אזקות אם אני ליד מקלט נכנס ואם לא אז לא מה יעזור לי ההתראות וגם מלא התראות בסוף אין אזקה עזוב אותי משטיות
@MEIRGUD אתה בדרך לבית יודע להזדרז לי זה אף פעם דפק את הטלפון אני בסדר עם ההתראות, אבל תעשה מה שאתה רוצה
-