בירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?
-
@JKR גם אני שמתי לב לזה,
רק בפרופיל רגיל יש צליל של יציאה, ברטט ושקט אין.
והתראה להיכנס (לשהות סמוך...) גם בפרופיל שקט (בדוק, 4×4 Q8, פליפ 2, וכנראה גם שאר הטלפונים של החברה המעודכנים לגירסה הארונה
(אגב, אפשר גם לראות היסטוריה עד 10 התראות בהנ”ל)@השטייגעניסט כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
רק בפרופיל רגיל יש צליל של יציאה, ברטט ושקט אין.
אני על רטט ועובד (נוקיה 235)
-
רבותיי הארכתם רבות
למעיישה
האם קיים מכשיר כשר לא אנדוראיד שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות שיעדכן מיד כמו סמארטפון על בדקות הקרובות , יש להיכנס במיידי ואפשר לצאת ?
כי אצלי נוקיה 225 4G המצב מאכזב. לרוב רק הודעה של בדקות הקרובות ולעיתים רחוקות הודעה על יציאה. אפס הודעות על כניסה מיידית.
האם מישהו מכיר קו שיעשה את העבודה?
https://mitmachim.top/topic/84686/שאלה-מהי-האפליקציה-המומלצת-ביותר-עבור-התרעות@הנני-העני אני אם Q8 ועובד מצויין
-
במבצע עם כלביא אמרו לי בפיקוד העורף שעובדים על כך שהפלאפונים הכשרים גם יקבלו הודעת יציאה מהממ"דים,
וזה התחיל לראשונה אתמול (בכשרים זה לא היה לפני כן) לכן לא היה עדיין בשבת. -
רבותיי הארכתם רבות
למעיישה
האם קיים מכשיר כשר לא אנדוראיד שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות שיעדכן מיד כמו סמארטפון על בדקות הקרובות , יש להיכנס במיידי ואפשר לצאת ?
כי אצלי נוקיה 225 4G המצב מאכזב. לרוב רק הודעה של בדקות הקרובות ולעיתים רחוקות הודעה על יציאה. אפס הודעות על כניסה מיידית.
האם מישהו מכיר קו שיעשה את העבודה?
https://mitmachim.top/topic/84686/שאלה-מהי-האפליקציה-המומלצת-ביותר-עבור-התרעות@הנני-העני כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
אפס הודעות על כניסה מיידית.
זה אין בכלל בכשרים עדיין ...
-
@יוחנן-יוחננוביץ אין לי מושג על איזה מסבירן הוא דיבר
אני מדבר על הודעה רשמית של פיקוד הערוף שיצאה לכל המדינה
ואני לא חושב שזה מסבירן שלא יודע על מה מדובר -
@yeh-0 אני חושב שהוודעה שלהם די ברורה
כלומר מעתה והשעה נכונה לרגע זה

@A0533057932
יפה מאוד זה מה שקרה

-
@A0533057932
יפה מאוד זה מה שקרה

@יוחנן-יוחננוביץ
מצטרף. זה בהחלט טוב אם כי עדין הכשרים מקבלים זאת יותר באיחור מטבע הדברים..
רק רציתי שאלה
מדוע פקע"ר לא דואג גם להתרעה בטל' על האירוע עצמו של הטילים? מה בחור יעשה בישיבה רועשת או מבוגר בביכנ"ס מלא שלא שייך לשמוע האזעקות מבחוץ(אני יודע שזה נשמע הזוי שהאזעקה לא תישמע אבל מציאות שאנשים לפעמים לא שומעים בגלל הנ"ל וכגון שהצופר נמצא רחוק מהם וכדו')?
נ.ב לא ברור הסיפור שהמכשיר ננעל למגע וא"א לבטל ההודעה באופן מיידי הרי כל מטרתם שאדע שיש אזעקה נו א אני רואה שיש ולכן אני סוגר את ההודעה בעצמי - מה הבעיה? למה זה צריך להמשיך לשגע את כל השכונה?
אם מישהו יכול לבאר לי זאת..
נ.ב 2 מי שמשתמש בצופר בימים האחרונים אני חש בעיכוב בקבלת ההתרעה ליציאה בד"כ ולא עוזר לפתוח ולסגור אבל כן עוזר ניוקי מטמון. טיפ. בהצלחה. -
@יוחנן-יוחננוביץ
רק רציתי שאלה
מדוע פקע"ר לא דואג גם להתרעה בטל' על האירוע עצמו של הטילים? מה בחור יעשה בישיבה רועשת או מבוגר בביכנ"ס מלא שלא שייך לשמוע האזעקות מבחוץ(אני יודע שזה נשמע הזוי שהאזעקה לא תישמע אבל מציאות שאנשים לפעמים לא שומעים בגלל הנ"ל וכגון שהצופר נמצא רחוק מהם וכדו')?
נ.ב לא ברור הסיפור שהמכשיר ננעל למגע וא"א לבטל ההודעה באופן מיידי הרי כל מטרתם שאדע שיש אזעקה נו א אני רואה שיש ולכן אני סוגר את ההודעה בעצמי - מה הבעיה? למה זה צריך להמשיך לשגע את כל השכונה?
נ.ב 2 מי שמשתמש בצופר בימים האחרונים אני חש בעיכוב בקבלת ההתרעה ליציאה בד"כ ולא עוזר לפתוח ולסגור אבל כן עוזר ניוקי מטמון. טיפ. בהצלחה.@הנני-העני כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
המטרה שלא תלחץ בטעות אולי? או כדי שממש כולם ישמעו
-
@יוחנן-יוחננוביץ
רק רציתי שאלה
נ.ב 2 מי שמשתמש בצופר בימים האחרונים אני חש בעיכוב בקבלת ההתרעה ליציאה בד"כ ולא עוזר לפתוח ולסגור אבל כן עוזר ניוקי מטמון. טיפ. בהצלחה.@הנני-העני כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
הוא ועוד איך דואג, וכבר תקופה ארוכה זה ככה, יותר משנה. הבעיה שהייתה שההודעה שאפשר לצאת לא הייתה מגיעה, וזה החידוש עכשיו.
-
@הנני-העני כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
הוא ועוד איך דואג, וכבר תקופה ארוכה זה ככה, יותר משנה. הבעיה שהייתה שההודעה שאפשר לצאת לא הייתה מגיעה, וזה החידוש עכשיו.
@מישהו12
מה זאת אומרת? האם אתה מקבל הודעה להיכנסל למרחב המוגן? אני רק מקבל הודעה לשהות בסמיכות כי בדקות הקרובות וכו'? והדקות הקרובות הללו יכולות שלא להיות בכלל אזעקה.
נ.ב אני בדואר נכנס בנטוקיה שלי רואה רק יציאה ובדקות הקרובות ללא הנ"ל. -
@מישהו12
מה זאת אומרת? האם אתה מקבל הודעה להיכנסל למרחב המוגן? אני רק מקבל הודעה לשהות בסמיכות כי בדקות הקרובות וכו'? והדקות הקרובות הללו יכולות שלא להיות בכלל אזעקה.
נ.ב אני בדואר נכנס בנטוקיה שלי רואה רק יציאה ובדקות הקרובות ללא הנ"ל.@הנני-העני כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
האם אתה מקבל הודעה להיכנסל למרחב המוגן?
אתה צודק, שמתי לב עכשיו שבימים האחרונים לא קיבלתי.
-
אני עם 5*5 קבל התרעות להכנס והתרעות עם צליל של הודעה לצאת (אלא אם כן הטלפון על שקט) הייתי במקלט עם הרבה חילונים וקיבלתי הודעת יציאה ראשון והחמיאו לי על הטלפון הכשר...
-
אני עם 5*5 קבל התרעות להכנס והתרעות עם צליל של הודעה לצאת (אלא אם כן הטלפון על שקט) הייתי במקלט עם הרבה חילונים וקיבלתי הודעת יציאה ראשון והחמיאו לי על הטלפון הכשר...
@שמואל-השמן כתב בבירור | התרעת CB על יציאה מהמרחב המוגן, קיבלתם?:
הייתי במקלט עם הרבה חילונים וקיבלתי הודעת יציאה ראשון והחמיאו לי על הטלפון הכשר...
ואני מחמיא לך שקיבלת הודעה במקלט...
איך? -
עכשיו היה משהו מוזר
היה התראה קיצונית שאמור להיות אזעקה
ואז היה התראה על סיום האירוע (בל אזעקה)
ואחרי כמה דקות היה אזעקה בלי התראה לפי בטלפון!
ואז באמצע האזעקה הופעל ההתראה הקיצונית..יש מצב שזה בגלל שזה שיגורים גם מאירן וגם מלבנון…
-
עכשיו היה משהו מוזר
היה התראה קיצונית שאמור להיות אזעקה
ואז היה התראה על סיום האירוע (בל אזעקה)
ואחרי כמה דקות היה אזעקה בלי התראה לפי בטלפון!
ואז באמצע האזעקה הופעל ההתראה הקיצונית..יש מצב שזה בגלל שזה שיגורים גם מאירן וגם מלבנון…
-
ידוע למישהו כיצד אני עושה בסמארטפון שלא יקריא את ההתרעה אלא רק יציג אותה על המסך ויעשה את הצליל הרגיל כמו בשאר הטלפונים?
שיאומי 13C@הנני-העני איזה מכשיר?