שיתוף | גירסה כשרה לנגן m36 - הגירסה השלישית
-
@שמואל-הסיני ואעפ"כ יכול להופיע לי כיתוב באנגלית במהלך ההדלקה?
@יאיר-דניאל בעיקרון לא אבל יכול להופיע כיתוב אחר אם זה המצב.
-
@יאיר-דניאל בעיקרון לא אבל יכול להופיע כיתוב אחר אם זה המצב.
@שמואל-הסיני סליחה על השאלה = איך אין לי כוח לחפש...
הדרך הכי נוחה לבפתוח בוטלאודר זה עם הסקריפט של @ משה-144? -
@שמואל-הסיני סליחה על השאלה = איך אין לי כוח לחפש...
הדרך הכי נוחה לבפתוח בוטלאודר זה עם הסקריפט של @ משה-144?@יאיר-דניאל לא מכיר אותו הכי קל עם פקודות adb ו @מגנוס-קרלסן עשה גם תוכנה קלילה לזה.
אני יכול להביא לך קישור. -
@יאיר-דניאל לא מכיר אותו הכי קל עם פקודות adb ו @מגנוס-קרלסן עשה גם תוכנה קלילה לזה.
אני יכול להביא לך קישור.@שמואל-הסיני אשמח
-
@שמואל-הסיני אשמח
@יאיר-דניאל https://mitmachim.top/topic/90979/מדריך-כך-תפתחו-את-הבוטלואדר-בצורה-הכי-קלה-ונוחה
תפאדל... זה הכי קל!יש מכשירים שהמהלך הכללי בהם שונה ולהם לא יועיל גם @משה 144 וגם מגנוס קרלסן וגם adb
-
@יאיר-דניאל https://mitmachim.top/topic/90979/מדריך-כך-תפתחו-את-הבוטלואדר-בצורה-הכי-קלה-ונוחה
תפאדל... זה הכי קל!יש מכשירים שהמהלך הכללי בהם שונה ולהם לא יועיל גם @משה 144 וגם מגנוס קרלסן וגם adb
@שמואל-הסיני
פתחתי, ואס וויטער?
פשוט לצרוב - כשהמכשיר מכובה?תקוע כבר כמה דקות כך:

-
@שלוםפ אני מנסה להבין משהו עקרוני = אם בעבר פתחתי בוטלאודר בבירור - כי צרבתי על הנגן הזה בעבר גירסה כשרה, הוא יכול להיסגר בצורה כלשהי?
-
@יאיר-דניאל אז מסתבר שהבוטלאודר אינו הבעייה למה זה בכלל נכנס ללופ?
התוכנה הזו אינה מתאימה לך כי המכשיר כבוי.@שלוםפ לא יודע.
ניסיתי לצרוב את הגירסה הכשרה - מחיצת BOOT וLK לא היו טובות - צרבתי בלעדיהם וכו' פירטתי לעיל -
@יאיר-דניאל אז מסתבר שהבוטלאודר אינו הבעייה למה זה בכלל נכנס ללופ?
התוכנה הזו אינה מתאימה לך כי המכשיר כבוי.@שלוםפ כתב בשיתוף | גירסה כשרה לנגן m36 - הגירסה השלישית:
התוכנה הזו אינה מתאימה לך כי המכשיר כבוי.
עשיתי את זה במכשיר דלוק - כבר צרבתי שוב גירסה מקורית.
בכ"א זה היה תקוע הרבה זמן כשכתוב על המסך במכשיר פאסבוט מוד.מה עושים כאן - מחכים???

-
@שלוםפ כתב בשיתוף | גירסה כשרה לנגן m36 - הגירסה השלישית:
התוכנה הזו אינה מתאימה לך כי המכשיר כבוי.
עשיתי את זה במכשיר דלוק - כבר צרבתי שוב גירסה מקורית.
בכ"א זה היה תקוע הרבה זמן כשכתוב על המסך במכשיר פאסבוט מוד.מה עושים כאן - מחכים???

@יאיר-דניאל את הגרסה המלאה על איזה מצב צרבת?
הורדה בלבד? או הורדה + פרמוט? -
@יאיר-דניאל את הגרסה המלאה על איזה מצב צרבת?
הורדה בלבד? או הורדה + פרמוט?@שניאור-שמח הורדה
עובד מצויין
אבל באחת הפעמים - לפני תקופה צרבתי על הורדה + פירמוט. -
@ezerphone כרגע - צרבתי שוב את הגירסה המקורית - לא יודע אם בולטאדור פתוח, לא הסתדרתי עם מכשירוט, ואת הסקריפט של @משה-144 לא מצאתי. עם התוכנה @מגנוס-קרלסן לא הסתדרתי - אני לוחץ על פתיחת בולטאדור, והנגן נכבה ונדלק על מצב פאסבוט מוד שעה - ולא זז
-
פוסט זה נמחק!
-
@ezerphone כרגע - צרבתי שוב את הגירסה המקורית - לא יודע אם בולטאדור פתוח, לא הסתדרתי עם מכשירוט, ואת הסקריפט של @משה-144 לא מצאתי. עם התוכנה @מגנוס-קרלסן לא הסתדרתי - אני לוחץ על פתיחת בולטאדור, והנגן נכבה ונדלק על מצב פאסבוט מוד שעה - ולא זז
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | גירסה כשרה לנגן m36 - הגירסה השלישית:
פתחת בעבר בוט לודר? איך? ובאיזה גירסא מקורית השתמשת מאיפה היה לך אותה.
-
פתחת בעבר בוט לודר? איך? ובאיזה גירסא מקורית השתמשת מאיפה היה לך אותה.
@שמואל-הסיני עם הסקריפט של @ משה-144
-
הגירסה המקורית היא מאחד מהפורום שנתן לי אותה לצורך תיקון הנגן שלי
אבל מה זה נפק"מ - עם הגירסה המקורית זה עובד מצויין -
@יאיר-דניאל תפתח אפשרויות מפתחים... ותעמוד על הכפתור של ביטול נעילה של ome הוא אפור?
-
@יאיר-דניאל תפתח אפשרויות מפתחים... ותעמוד על הכפתור של ביטול נעילה של ome הוא אפור?
@שמואל-הסיני לא. הפעלתי אותו
-
@שמואל-הסיני לא. הפעלתי אותו
הפעלתי אותו
את מי?
אתה יכול ללחוץ על הכפתור כרגיל או לא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות