בקשה | מקלדת עברית במחברת דיגיטלית remarkable
-
@לבחור-נכון מה האופציות רכישה כאן בארץ?
אני בודק כעת באירופה אבל עדיף מבחינה טכנית מהארץ@momobis בארץ קל לקנות בוקס דרך האתר הישראלי שלהם ורימארקאבל דרך האתר הרישמי שלהם, סופרנוט אפשר להזמין לארץ דרך האתר שלהם אבל המשלוח מייקר את ההזמנה באיזה 150 דולר אז עדיף אם יש לך מישהו באמריקה וכדו' שתמין לשם והוא יביא לך.
נ"ב עוד פרט ששכחתי - סופרנוט העט שלהם הוא עם שפיץ קרמי שלא נזקק להחלפה כלל וודאי לא כל כמה שבועות כמו שאר החברות, הוא גם הרבה יותר דק ויחד עם המרקם של המחברת דיגיטלית נותן תחושה של כתיבה בעט פילוט 0.4 על דפדפת חדשה, הרימארקאבל הוא יותר כמו לכתוב עם עיפרון מחודד על דף אחד שנמצא על שולחן חשוף אם אתה מבין למה אני מתכוון כולל הרעש וכו', הבוקס אותו רעיון רק יותר רך. -
@לבחור-נכון מצאתי בצרפת ביד שנייה דגם NOMAD של סופרנוט באיזור ה-1150 שקל (כולל העט HEART METAL + נרתיק חיצוני)
השאלה אם זה שווה מבחינת הנוחות ("7,8) ומחיר, ביחס לדגם MANTA ("10 שנראה יותר מתאים לכתיבת חידו"ת וקריאת PDF) -
דרךאגב גם על בוקס וגם על סופרנוט אתה יכול להתקין אוצריא, כמובן יחסית איטי. אתה יכול להכניס קבצי PDF של ספרים, לקשר דפים מתוך הקבצים לסיכומים שלך וכו'
בוקס וגם על סופרנוט אתה יכול להתקין אוצריא, כמובן יחסית איטי.
תיאורטית או שעשית את זה?
כי על בוקס אני התקנתי, אבל רק הגירסאות הישנות עבדו, חלקית.
והחדשות לא הצלחתי להתקין על מכשיר שיש לו רק 2 RAM
כמובן שהגדולים יותר יעבדו רגיל.והסופרנוט מבחינת מעבד ונראה לי גם ראם, חלש בהרבה מהבוקס.
-
תיאורטית או שעשית את זה?
כמובן שהגדולים יותר יעבדו רגיל.והסופרנוט מבחינת מעבד ונראה לי גם ראם, חלש בהרבה מהבוקס.
-
@MAKRO אני רואה שמבחינת המחיר הבוקס זול בפער די משמעותי משאר החברות
איך באמת הוא ניתן ליחסם? -
@momobis
ברור. הוא נקרא יקר ביחס לטאבלטים.
אבל המחברות הייעודיות הללו הסופרנוט וכדו' הם עוד יותר יקרות.הוא ניתן לחסימה כמו כל מכשיר אנדרואיד רגיל.
רק לא בכל הדגמים ניתן לכתוב עם עט, אם זה מה שאתה מחפש.
-
-
תיאורטית או שעשית את זה?
@MAKRO התקנתי בפועל אוצריא על סופרנוט ועובד נהדר רק איטי.
צריך לדעת לא לעשות אינדוקס כי זה מוסיף עוד הרבה ג'גיות ומאט את המכשיר. -
@MAKRO אני רואה שמבחינת המחיר הבוקס זול בפער די משמעותי משאר החברות
איך באמת הוא ניתן ליחסם?@momobis אל דאגה עם הבוקס אתה לא יכול לטעות הוא נחשב מוצלח מאוד, רק התחושת כתיבה של הסופרנוט הוא משהו שאין כמוהו.
-
@לבחור-נכון מצאתי בצרפת ביד שנייה דגם NOMAD של סופרנוט באיזור ה-1150 שקל (כולל העט HEART METAL + נרתיק חיצוני)
השאלה אם זה שווה מבחינת הנוחות ("7,8) ומחיר, ביחס לדגם MANTA ("10 שנראה יותר מתאים לכתיבת חידו"ת וקריאת PDF)דגם NOMAD של סופרנוט באיזור ה-1150 שקל
לדעתי האישית פרקטית זה לא נח אם אתה רגיל לכתוב בדפדפת מבחינת הגודל, רק אם אתה רגיל לכתוב בפנקס זה תחליף מצוין.
אתה גם צריך לבדוק אם זה הנומד הישן או החדש יותר.
נ"ב אני לא יודע אם אתם מבינים מה זה תחושת כתיבה ולמה אני מדבר על זה הרבה, אבל תאר לך מה זה לכתוב שיעור כללי במהירות דיבור עם עפרון על דף יחיד שמונח על סטנדר ולנסות לכתוב מהר, מול לכתוב את אותו דבר עם פילוט 0.4 על דפדפת, אם אתה מתחבר להבדל בתחושה תבין למה החזרתי את שתי סוגי הרימארקבל שהיו לי..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות