מדריך | ככה תהפכו את הפלאפון שלכם למוגן מצינטוקים
-
@מייבין-במקצת תודה!
אגב, מה זו השגיאה הזו - לא נמצא קובץ[17:11:53] → Login [17:11:53] ← Login: OK [17:14:38] יוצר/מעדכן שלוחה: [17:14:38] → UpdateExtension [17:14:38] ← UpdateExtension: OK [17:14:38] יוצר/מעדכן שלוחה: 200 [17:14:38] → UpdateExtension [17:14:38] ← UpdateExtension: OK [17:14:38] יוצר/מעדכן שלוחה: 200/1 [17:14:38] → UpdateExtension [17:14:38] ← UpdateExtension: OK [17:14:38] מעדכן WhiteList.ini [17:14:38] → GetTextFile [17:14:38 ← GetTextFile: ERROR] [17:14:38] שגיאה: file does not exist [17:14:38] → UploadTextFile [17:14:38] ← UploadTextFile: OK [17:14:38] מעלה שמע → M0000.wav בשלוחה 200 [17:14:38] ← UploadFile: OK [17:14:38] ✅ שמע עלה בהצלחה! (M0000.wav בשלוחה 200) [17:14:38] 🎉 הכל הסתיים! רענן את דף ימות - תראה את M0000.wav בתוך שלוחה 200@יאיר-דניאל כתב במדריך | ככה תהפכו את הפלאפון שלכם למוגן מצינטוקים:
אגב, מה זו השגיאה הזו - לא נמצא קובץ
זה קרה אחרי שאישרת מספרים ידנית?
-
@יאיר-דניאל כתב במדריך | ככה תהפכו את הפלאפון שלכם למוגן מצינטוקים:
אגב, מה זו השגיאה הזו - לא נמצא קובץ
זה קרה אחרי שאישרת מספרים ידנית?
@מייבין-במקצת כן - עדכנתי את המערכת, כיון שכבר עשיתי את זה לפני כן - בלי להכניס מספרים.
כלומר עשיתי את אותה הפעולה שוב - רק עם הוספת מספרים.אגב, כשאני מתקשר למספר אני שומע הודעה "אין לך הרשאת גישה" ואחר כך "לרישום הקישו 1" ולאחר הקשת 1, שומעים "הרישום בוצע בהצלחה, שלום ותודה" - ואז זה מחייג למספר שלי.
זה תקין? -
@מייבין-במקצת כן - עדכנתי את המערכת, כיון שכבר עשיתי את זה לפני כן - בלי להכניס מספרים.
כלומר עשיתי את אותה הפעולה שוב - רק עם הוספת מספרים.אגב, כשאני מתקשר למספר אני שומע הודעה "אין לך הרשאת גישה" ואחר כך "לרישום הקישו 1" ולאחר הקשת 1, שומעים "הרישום בוצע בהצלחה, שלום ותודה" - ואז זה מחייג למספר שלי.
זה תקין?@יאיר-דניאל את ה-"אין הרשאת גישה" זה אמור להשתיק...
אני מנסה לתקן את זה... -
@יאיר-דניאל את ה-"אין הרשאת גישה" זה אמור להשתיק...
אני מנסה לתקן את זה...@יאיר-דניאל כמו שאני מבין מהלוגים האתר מנסה להוסיף לקובץ של הרשימה הלבנה את המספרים ומגלה שאין קובץ כזה - אז הוא יוצר את הקובץ
והשגיאה מגיע בגלל הפעם הראשונה שהאתר עוד לא ידע שהקובץ לא קיים
אתה יכול לבדוק אם הוא הוסיף את הפלאפון בסופו של דבר או לא? -
@יאיר-דניאל את ה-"אין הרשאת גישה" זה אמור להשתיק...
אני מנסה לתקן את זה...@מייבין-במקצת כתב במדריך | ככה תהפכו את הפלאפון שלכם למוגן מצינטוקים:
את ה-"אין הרשאת גישה" זה אמור להשתיק...
אני מנסה לתקן את זה...תגדיר שיעלה מהדרייב שלך קובץ ריק
-
@מייבין-במקצת כתב במדריך | ככה תהפכו את הפלאפון שלכם למוגן מצינטוקים:
את ה-"אין הרשאת גישה" זה אמור להשתיק...
אני מנסה לתקן את זה...תגדיר שיעלה מהדרייב שלך קובץ ריק
@פלמנמוני הוא כרגע מגדיר ככה
say_m1102=noאצלי במערכת זה עובד
@יאיר-דניאל אין לי שמץ למה אצלך זה לא עובד הגדרתי הרגע והוא השתיק את ההודעה..
-
say_m1102=noאצלי במערכת זה עובד
@יאיר-דניאל אין לי שמץ למה אצלך זה לא עובד הגדרתי הרגע והוא השתיק את ההודעה..
לא מכיר כזה הגדרה ולכאו' היא גם לא קיימת
כן, הAI ממציא...
אצלך זה לא משמיע כנראה בגלל סיבה אחרת
-
לא מכיר כזה הגדרה ולכאו' היא גם לא קיימת
כן, הAI ממציא...
אצלך זה לא משמיע כנראה בגלל סיבה אחרת
@פלמנמוני אני יגדיר את זה
תודה רבה -
לפני הכל חשוב לי להדגיש שכמו בכל דבר בעולם - גם בפתרון הזה יש חסרונות והם:
1: מכיוון שהפתרון הזה עובד על מערכת IVR - ברוב הפעמים מי שיתקשר אליכם ישמע פרסומות
2: ברגע שיתקשרו אליכם - השיחה תעבור מיד למערכת מה שיכול לגרום למתקשר לחשוב שהשיחה נענתה כשבפועל היא לא נענתהזה לפחות מה שידוע לי מקווה שאין עוד

ועכשיו - אפשר להתחיל:
הרעיון הוא שעושים הפניה של כל השיחות למערכת ה-IVR שלכם
במערכת ה-IVR מוגדר בתפריט הראשי ניתוביה למספר שהגדרתם כשלפני המעבר לניתוביה
המערכת תבדוק האם המתקשר נמצא ברשימה לבנה או לא ואז:
אם המתקשר נמצא ברשימה - הוא ימשיך הלאה לשלוחת הניתוביה ואם לא - הוא יעבור לשלוחה 200 שלוחה 200 תהיה תפריט שתהיה בו הודעת הסבר למתקשר שתגיד משהו כמו: "כדי למנוע הטרדות טלפוניות ומערכות צינתוק אוטומטיות, אנו מבקשים לוודא שאתם אנושיים. אנא לחצו על 1 לאישור והרשמה חד-פעמית"
ואז מגיע המבחן: אם המתקשר הוא צינטוק - הוא לא יוכל להקיש אחד וממילא לא תקבלו את השיחה ואם המשתמש הוא אנושי - הוא ילחץ אחד ועל ידי זה ירשם לרשימה הלבנה ויעבור לתפריט הראשי (שלוחת הניתוביה)אז איך מגדירים את זה במערכת שלכם?
התהליך הוא פשוט מאוד:
נכנסים לאתר הזה
מכניסים מספר מערכת וסיסמא אחר כך מכניסים את מספר הפלאפון שלכם (זה שהמערכת תפנה אליו) קובץ שמע עם הודעת הסבר ואם רוצים גם מספרים מסוימים שאתם כן רוצים שיצנטקו אליכם לוחצים על כפתור האישור - וזהו! המערכת מוכנה
נשאר לכם רק להיכנס להגדרות השיחה בפלאפון שלכם ולהפנות את כל השיחות למספר המערכת שהגדרתםלמי שרוצה אפשר להשתמש בהודעת הסבר הזאת:
הודעת הסבר.wavבהצלחה!
@מייבין-במקצת ואיך השיחה שתחזור אחרי אימות תועבר לשיחת טלפון ולא לניתוביה?
-
@מייבין-במקצת ואיך השיחה שתחזור אחרי אימות תועבר לשיחת טלפון ולא לניתוביה?