שיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1
-
למי שיש את הטלפון אשמח לדעת:
האם הוא יותר טוב מהנוקיה 235 במובנים הבאים:
חיי סוללה
מצלמה
נגן שירים
עוצמה של הרמקול@חכם_בלילה כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
במקשים - כן!
-
חיי סוללה
מצלמה
נגן שירים
עוצמה של הרמקול@חכם_בלילה כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
נגן שירים
אם הנגן שלו ושל ה5x5 זה אותו נגן אז נוקיה בודאי יותר טוב
-
חיי סוללה
מצלמה
נגן שירים
עוצמה של הרמקול@חכם_בלילה כן
יש לו חיי סוללה מאוד ארוכים
לא יודע אבל יש לו מצלמה טוב יחסית
הנגן שלו מאוד נוח וקל מאוד ליצור רשימות השמעה -
חיי סוללה
מצלמה
נגן שירים
עוצמה של הרמקולהמצלמה של הנוקיה טובה יותר. בפער. [עד כמה שניתן להגדיר 'מצלמה טובה' לכזו מצלמה].
המצלמה שלו לא משהו. בכלל.ולגבי העוצמה של הרמקול; היה לי בעבר נוקיה 235 2024, אבל אני לא זוכר אותו בשביל להשוות.
אבל בקטע הזה אתה יכול להיות רגוע, שמע מאוד איכותי הן באוזן והן ברמקול. -
@בנימינה
אני לא בטוח שזה נכון... -
המצלמה של הנוקיה טובה יותר. בפער. [עד כמה שניתן להגדיר 'מצלמה טובה' לכזו מצלמה].
המצלמה שלו לא משהו. בכלל.ולגבי העוצמה של הרמקול; היה לי בעבר נוקיה 235 2024, אבל אני לא זוכר אותו בשביל להשוות.
אבל בקטע הזה אתה יכול להיות רגוע, שמע מאוד איכותי הן באוזן והן ברמקול.@סוף-הרחוב כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
המצלמה של הנוקיה טובה יותר. בפער. [עד כמה שניתן להגדיר 'מצלמה טובה' לכזו מצלמה].
היית אומר שזה מצלמה כמו של הנוקיה 225 הישן?
-
@חיים-יענקל-0 פוק חזי... א.ו עולם של טכנולוגיה הוציאו תוכנת עדכונים (WOT) ו3 החברות - קיוליקס, אסקולס, וציקלון, נמצאות בה.
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
פוק חזי... א.ו עולם של טכנולוגיה הוציאו תוכנת עדכונים (WOT) ו3 החברות - קיוליקס, אסקולס, וציקלון, נמצאות בה
זה גם מה שאני חשבתי וכתבתי בפוסט #73, אבל מחקתי אחרי שראיתי שגם סיגייט פנסוניק ועוד חברות גדולות ועולמיות משווקים על ידם.. כך שכנראה היא רק משווקת את החברות הללו אבל לא היצרנית שלהם.
ומה ששאלתי (פוסט #68), שממנו התחיל הדיון בעצם הוא מי היצרן. -
@מישהו12 כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
פוק חזי... א.ו עולם של טכנולוגיה הוציאו תוכנת עדכונים (WOT) ו3 החברות - קיוליקס, אסקולס, וציקלון, נמצאות בה
זה גם מה שאני חשבתי וכתבתי בפוסט #73, אבל מחקתי אחרי שראיתי שגם סיגייט פנסוניק ועוד חברות גדולות ועולמיות משווקים על ידם.. כך שכנראה היא רק משווקת את החברות הללו אבל לא היצרנית שלהם.
ומה ששאלתי (פוסט #68), שממנו התחיל הדיון בעצם הוא מי היצרן. -
חיי סוללה
מצלמה
נגן שירים
עוצמה של הרמקול@חכם_בלילה
הסוללה אותו הדבר. 1150 מיליאמפר. יכול להיות שהוא צורך פחות ולכן יש לו חיי סוללה יותר ארוכים ללא טעינה.
נגן שירים- הרבה יותר טוב
רמקול- הרבה יותר טוב -
@חיים-יענקל-0 פוק חזי... א.ו עולם של טכנולוגיה הוציאו תוכנת עדכונים (WOT) ו3 החברות - קיוליקס, אסקולס, וציקלון, נמצאות בה.
@מישהו12
עד כמה שידוע לי,
התוכנה פותחה על ידי חברה אחרת עבור היבואנים,
לכן כתוב א.ו. טכנולוגיה והם נותנים שירות לQLYX וESCOLLS.למיטב ידיעתי אין להם כל קשר לחברות הייבוא עצמם אלא רק לשירות העדכונים.
-
@מישהו12
עד כמה שידוע לי,
התוכנה פותחה על ידי חברה אחרת עבור היבואנים,
לכן כתוב א.ו. טכנולוגיה והם נותנים שירות לQLYX וESCOLLS.למיטב ידיעתי אין להם כל קשר לחברות הייבוא עצמם אלא רק לשירות העדכונים.
-
@חיים-יענקל-0 לך לכל ספק טלפונים כשר ותשאל אותו. זו עובדה ידועה לכל.
@מישהו12
זה מה שעשיתי ועל סמך זה כתבתי את מה שכתבתי... -
@מישהו12
זה מה שעשיתי ועל סמך זה כתבתי את מה שכתבתי... -
@סוף-הרחוב זה נראה יותר שהם המשווקים והמייצרים תסתכל באתר שלהם
מענין אם navi גם משווקת מהם

-
@חיים-יענקל-0 כל ספק שאני מכיר (ואני מכיר יותר מאחד) אומר ש3 החברות האלו שייכות לאותה החברה.
@מישהו12
זה נכון,
אני רק אומר שעולם הטכנולוגיה היא לא הבעלים שלהם. -
לדעתי הם עושים בכוונה כי ברגע שיהיה את הפלאפון המושלם אף אחד לא יקנה יותר טלפון ואז הם לא ירוויחו כמו שלחילונים הם בכוונה לא מיצרים את המושלם
@מוישיי-24 כתב בשיתוף | סקירת הטלפון החדש navi c1:
לדעתי הם עושים בכוונה כי ברגע שיהיה את הפלאפון המושלם אף אחד לא יקנה יותר טלפון ואז הם לא ירוויחו כמו שלחילונים הם בכוונה לא מיצרים את המושלם
פספסת את זה שהיום בונים על זה שרוב האנשים מחליפים פלאפון כל שנתיים שלוש (ויש כאלו שאפילו כל שנה)
חוץ מזה שמה שהיה הפלאפון הכי טוב היום כל לא יהיה הכי טוב עוד שנה שנתיים