שיתוף | וואצפ מסונן, כמעט להורדה
-
כיוון שאיני מוצא גישה לדפדפנים פנימיים, לפחות נראה לי כי זה מכשיר מקושר, וגם ממה שידוע לי שבכל מקרה לא מומלץ להתחבר לזה כמכשיר ראשי, אז כרגע אני אשתף במה שיש כרגע, אשמח לשמוע אם אתם מוצאים משהו בכל זאת. אה, והאפליקציה לא מתנגשת עם הווצאפ הקיים, שיניתי את שם החבילה.
https://github.com/lilor159357/spotify-no-images/releases/download/whatsapp-v2.26.8.2/whatsapp-patched-2.26.8.2.apk
(כשתפתחו את האפליקצייה ייתכן ותקבלו הודעה שיש עדכון של גרסה חדשה יותר, זה כי העליתי ידנית את מספר הגרסה כדי לוודא שזה באמת עובד, בכל מקרה מוזמנים לנסות את הפיצ'ר) -
כיוון שאיני מוצא גישה לדפדפנים פנימיים, לפחות נראה לי כי זה מכשיר מקושר, וגם ממה שידוע לי שבכל מקרה לא מומלץ להתחבר לזה כמכשיר ראשי, אז כרגע אני אשתף במה שיש כרגע, אשמח לשמוע אם אתם מוצאים משהו בכל זאת. אה, והאפליקציה לא מתנגשת עם הווצאפ הקיים, שיניתי את שם החבילה.
https://github.com/lilor159357/spotify-no-images/releases/download/whatsapp-v2.26.8.2/whatsapp-patched-2.26.8.2.apk
(כשתפתחו את האפליקצייה ייתכן ותקבלו הודעה שיש עדכון של גרסה חדשה יותר, זה כי העליתי ידנית את מספר הגרסה כדי לוודא שזה באמת עובד, בכל מקרה מוזמנים לנסות את הפיצ'ר)@lilo159 כתב בשיתוף | וואצפ מסונן, כמעט להורדה:
(כשתפתחו את האפליקצייה ייתכן ותקבלו הודעה שיש עדכון של גרסה חדשה יותר, זה כי העליתי ידנית את מספר הגרסה כדי לוודא שזה באמת עובד, בכל מקרה מוזמנים לנסות את הפיצ'ר)
זה באמת מציג הודעה שאי אפשר להשתמש עם האפליקציה הזאת..
אז איך אפשר לבדוק אותה? -
@lilo159 כתב בשיתוף | וואצפ מסונן, כמעט להורדה:
(כשתפתחו את האפליקצייה ייתכן ותקבלו הודעה שיש עדכון של גרסה חדשה יותר, זה כי העליתי ידנית את מספר הגרסה כדי לוודא שזה באמת עובד, בכל מקרה מוזמנים לנסות את הפיצ'ר)
זה באמת מציג הודעה שאי אפשר להשתמש עם האפליקציה הזאת..
אז איך אפשר לבדוק אותה?@שניאור-שמח באמת? תוכל לשלוח צילום מסך? (והתכוונתי לעדכון אוטומטי ששמנו בחנות של cfopuser) התחברת כמכשיר מקושר?
-
@שניאור-שמח באמת? תוכל לשלוח צילום מסך? (והתכוונתי לעדכון אוטומטי ששמנו בחנות של cfopuser) התחברת כמכשיר מקושר?
@שניאור-שמח באמת? תוכל לשלוח צילום מסך? (והתכוונתי לעדכון אוטומטי ששמנו בחנות של cfopuser) התחברת כמכשיר מקושר?
זה באמת היה קשור לזה שזה היה מכשיר ראשי ולא מקושר..
הייתי צריך להסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש כדי שאני אוכל להשתמש איתה..
ואז קישרתי את החשבון ועובד מעולה!
לגבי דפדפנים פנימיים, בינתיים לא ראיתי משהו..
שאפו!נ.ב אני לא יודע איך זה עכשיו, אבל כדאי שיהיה איזה הגנה שלא יוכלו להתקין על הapk שלך גרסאות פרוצות..
-
זה באמת היה קשור לזה שזה היה מכשיר ראשי ולא מקושר..
הייתי צריך להסיר את האפליקציה ולהתקין מחדש כדי שאני אוכל להשתמש איתה..
ואז קישרתי את החשבון ועובד מעולה!
שאפו!נ.ב אני לא יודע איך זה עכשיו, אבל כדאי שיהיה איזה הגנה שלא יוכלו להתקין על הapk שלך גרסאות פרוצות..
כתב בשיתוף | וואצפ מסונן, כמעט להורדה:
עריכה: מצאתי דפדפן פנימי!
@lilo159 שולח לך באישי.. -
@lilo159 שולח לך באישי..@שניאור-שמח תודה רבה, בעזרת ד' אעדכן.
-
@lilo159 שולח לך באישי.. -
-
@lilo159 נראה בסדר, אבל זה נראה שאין לי אינטרנט בוואסאפ הזה, יכול להיות?
@שניאור-שמח מה הכוונה?
-
@שניאור-שמח מה הכוונה?
@שניאור-שמח מה הכוונה?
רושם באפליקציה שאין אינטרנט, ולא נשלח הודעות
-
@שניאור-שמח מה הכוונה?
@שניאור-שמח מוזר, לא כך אצלי..
-
@שניאור-שמח מוזר, לא כך אצלי..
-
@lilo159 חוץ מזה..
אתה מתכנן שיהיה אפשר גם בתור מכשיר ראשי?@שניאור-שמח אני לא יודע אם זה אפשרי, ואני גם חושב שלא מומלץ, יש לי חבר שהשתמש בתור מכשיר ראשי באחת הגרסאות המסוננות, ונחסם לכמה חודשים..
-
@שניאור-שמח אני לא יודע אם זה אפשרי, ואני גם חושב שלא מומלץ, יש לי חבר שהשתמש בתור מכשיר ראשי באחת הגרסאות המסוננות, ונחסם לכמה חודשים..
-
@lilo159 אתה מתכנן לעלות את זה למאגר אפליקציות?
והאם יוכלו להתקין את הapk הקודם עם הדפדפן פנימי?
צריך לחסום את זה, אחרת זה יהיה פרוץ לכל דבר..@שניאור-שמח כפי שאמרתי זה בעזרת ד' יהיה בחנות של cfopuser, את כל הבלגן והניסויים עשיתי בפורק שלי של הריפו שלו, כך שזה רק גרסת ניסוי.
-
@שניאור-שמח מה הכוונה?
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | וואצפ מסונן, כמעט להורדה:
ניסית אולי להתקין שוב? זה עדיין מראה כך?
-
התקנתי שוב
כרגע עובד בסדר.. -
@שניאור-שמח אני לא יודע אם זה אפשרי, ואני גם חושב שלא מומלץ, יש לי חבר שהשתמש בתור מכשיר ראשי באחת הגרסאות המסוננות, ונחסם לכמה חודשים..
@lilo159 האפליקציה מתאימה למכשיר ראשי?
אם לא, האם קיים אפליקציה מסוננת חינמית שכן מתאימה? -
@lilo159 האפליקציה מתאימה למכשיר ראשי?
אם לא, האם קיים אפליקציה מסוננת חינמית שכן מתאימה?@0583230987 אני חושב שלא, ולא מכיר. אתה יכול להתקין את שניהם על אותו מכשיר, לקשר למסונן, ולנעול את הוואצפ הרגיל. אם יש לך רוט אפשר להסתיר במקום לנעול, עשיתי פעם איזה אפליקציה שעושה זאת, עם אפשרות לפתוח לשניה את הוואצפ ומיד להסתיר חזרה כדי שלא יתנתק מהקישור (של 14 יום).
-
C cfopuser התייחס לנושא זה