בעיה | מספר עבר לימות המשיח
-
היה לי סים טוקמן (כשר) ששימש אותי לגמ"ח
לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד.
אחרי בירור מקיף התברר שהמספר היום בבעלות של ימות המשיח (לא יודע איך יכלו לעשות את זה בלי אישור שלי, יכול להיות שזה בגלל שלא הטענתי בו דקות אף פעם)
הם רוצים על שחרור המספר והעברתו לרשותי 530 ש"ח או שהם יעשו לי הפנית שיחה ויעלה לי כל חודש 24 שח וחד פעמי 118.האם יש דרך לחסוך את זה? אני מרגיש שעוקצים אותי...
-
היה לי סים טוקמן (כשר) ששימש אותי לגמ"ח
לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד.
אחרי בירור מקיף התברר שהמספר היום בבעלות של ימות המשיח (לא יודע איך יכלו לעשות את זה בלי אישור שלי, יכול להיות שזה בגלל שלא הטענתי בו דקות אף פעם)
הם רוצים על שחרור המספר והעברתו לרשותי 530 ש"ח או שהם יעשו לי הפנית שיחה ויעלה לי כל חודש 24 שח וחד פעמי 118.האם יש דרך לחסוך את זה? אני מרגיש שעוקצים אותי...
@אלי-כ כתב בבעיה | מספר עבר לימות המשיח:
יכול להיות שזה בגלל שלא הטענתי בו דקות אף פעם)
זה מאוד מוזר, ע"פ החוק חברות התקשורת לא יכולות לאפשר ניוד של קו טוקמן שלא הוטען בו דקות בסכום של לפחות 30 ₪.
לגופו של עניין, תשלח תלונה מפורטת למשרד התקשורת, זה לא נראה לי חוקי לבקש מאות שקלים על ניוד מספר.
-
@אלי-כ כתב בבעיה | מספר עבר לימות המשיח:
יכול להיות שזה בגלל שלא הטענתי בו דקות אף פעם)
זה מאוד מוזר, ע"פ החוק חברות התקשורת לא יכולות לאפשר ניוד של קו טוקמן שלא הוטען בו דקות בסכום של לפחות 30 ₪.
לגופו של עניין, תשלח תלונה מפורטת למשרד התקשורת, זה לא נראה לי חוקי לבקש מאות שקלים על ניוד מספר.
@0772637000 אסור למנוע ניוד, ויש קנסות גם על הפקעת מחירים שמונעת ניוד (לכן הרבה כוכביות הן רק להשכרה, כדי שלא תוכל להכריח אותם לנייד אותו).
הענין הוא שכל זה דוקא אם הקו ברשותך, כאן הקו בכלל לא ברשותך הוא שלהם לגמרי (לא נכנס לאיך הגיע אליהם, רק לטענה שהמחיר לא חוקי) ואף אחד בעולם לא יכול לחייב אותם להביא לך אותו, הם יכולים למכור אותו גם במיליונים אם יהיו קונים, והם יכולים גם לתת אותו לאחר בחינם.