באג | קבצים לא נפתחים
-
על חלק גדול מהקבצים שלי יש סימון כזה:

וכשאני פותח אותו מקבל את השגיאה הבאה:

אני לא יודע אם זה קשור, אבל לפני כן ONEDRIVE פעל על המחשב ושם לי איקסים על כל הקבצים, ניתקתי את המחשב מהחשבון וזה עזר לכמה ימים אז אתמול שוב ניתקתי את החשבון וגם ניסיתי למחוק את התיקיה של תוכנת ONEDRIVE האם זה יכול להיות קשור לזה? מה הפתרון?
תודה רבה -
על חלק גדול מהקבצים שלי יש סימון כזה:

וכשאני פותח אותו מקבל את השגיאה הבאה:

אני לא יודע אם זה קשור, אבל לפני כן ONEDRIVE פעל על המחשב ושם לי איקסים על כל הקבצים, ניתקתי את המחשב מהחשבון וזה עזר לכמה ימים אז אתמול שוב ניתקתי את החשבון וגם ניסיתי למחוק את התיקיה של תוכנת ONEDRIVE האם זה יכול להיות קשור לזה? מה הפתרון?
תודה רבה@aiib אני לא יודע למה זה לא נפתח אבל הסימון שעל הקובץ מופיע כאשר הקובץ מאוחסן בענן ולא נמצא על הדיסק הקשיח, וכאשר תנסה לפתוח אותו אז הוא ירד.
ויכול להיות שאין לך אינטרנט ולכן הוא לא מצליח לפתוח אותו כי הוא צריך אינטרנט כדי להוריד אותו.ואולי זה שהוא עושה בהתראה: "בדוק שיש לך מספיק שטח פנוי בדיסק" זה כי כנראה הוא לא שמור על הדיסק...
-
@aiib אני לא יודע למה זה לא נפתח אבל הסימון שעל הקובץ מופיע כאשר הקובץ מאוחסן בענן ולא נמצא על הדיסק הקשיח, וכאשר תנסה לפתוח אותו אז הוא ירד.
ויכול להיות שאין לך אינטרנט ולכן הוא לא מצליח לפתוח אותו כי הוא צריך אינטרנט כדי להוריד אותו.ואולי זה שהוא עושה בהתראה: "בדוק שיש לך מספיק שטח פנוי בדיסק" זה כי כנראה הוא לא שמור על הדיסק...