דרייב | לשלוח קבצים שיירדו מיד - בלי הדף של "ההורדה" (גם קבצים גדולים)
-
@צדיק-תמים אמר בדרייב | לשלוח קבצים שיירדו מיד - בלי הדף של "ההורדה" (גם קבצים גדולים):
@chv תוכל אולי להכניס את השיפור הזה באתר שלך?
או שזה לא אפשרי ליצור כזה קישור, אלא רק אם יש קוד שמוריד את הקובץאי אפשר לשלוט במסגרת המצומצמת של URL, בשם הקובץ שיירד.
וכיוון שההורדות מה-API של דרייב לא יורדות עם מטאדטה כברירת מחדל (מה שגורם לקובץ בתוצאה הסופית להיות תלוי במערכת ההפעלה שמורידה/התוכנה - שצריכות לנחש על פי מבנה הקובץ מה הסיומת שלו. ואין להם גם שום דרך לקבוע לו שם קובץ לפי המקור)
זה לא אפשרי באתר הנ"ל.אבל כן הכנסתי עכשיו פרוצדורה כמו שכתבתי לו למעלה - לקבל את שם הקובץ. זה עכשיו מקבל את שם הקובץ וכותב אותו בפופאפ של ה-URL החדשה שנוצרה עבור הורדה דרך ה-API.
תוכל לפתוח את האתר וליצור כתובת הורדה ישירה ולראות את זה. -
@chv אמר בדרייב | לשלוח קבצים שיירדו מיד - בלי הדף של "ההורדה" (גם קבצים גדולים):
ה-KEY הוא מפתח אישי שלך שזה בעצם מזהה (טוקן) שהוצאת מגוגל ומאפיין את הגישה שלך ל-API.
לא הבנתי את המשפט הזה (אני מודה, לא יודע מה זה טוקן), איך בעצם אני מקבל את ה-KEY ?
ניסיתי באתר שלך 3 קבצים שונים שכל אחד נמצא בדרייב של חשבון אחר, ובכולם ה-KEY היה זהה, זה מה שגרם לי להסיק שה-KEY תמיד יהיה זהה.
האם אני טועה?
אם ה-KEY הזה מתאים רק למחשב שלי?
או שהוא יהיה טוב לכל קובץ ואני צריך רק להחליף את ה-ID -
@chv אמר בדרייב | לשלוח קבצים שיירדו מיד - בלי הדף של "ההורדה" (גם קבצים גדולים):
אז איך מוציאים API של גוגל דרייב? זה סיפור קצת מסובך למי שאין לו חוש. וודאי למי שלא יודע אנגלית. לכן הוצאתי על חשבון שאני לא מתעסק איתו, API של דרייב - ואני משתף אותו איתכם.
הKEI בעצם זה החשבון, בשביל ההרשאות גישה של דרייב
וזה אכן קבוע
אתה יכול לעשות טוקן משלך, אבל זה לא מומלץ לפרסם אותו...
לכן @chv הכין טוקן של חשבון שהוא לא משתמש בו.
ככה ע"פ מה שהבנתי... -
תודה רבה על הסבר.
המשך יום נעים לילה טוב -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
זה כבר לא עובד?
-
-