בקשת מידע | דרושה המלצה לפותחן בקבוקים חשמלי
-
היי שלום, כל שנה נשברים לי הידיים בזמן המסיבות פורים שאני צריך לפתוח בהם את היינות, לכן ברצוני לקנות פותחן חשמלי שיעשה לי את זה ללא מאמץ מצידי.
הבנתי שיש בזה כמה סוגים, חלקם עם אוויר שיכול לפוצץ את הבקבוק לעיתים וחלקם אנלוגים.
תכלס אני צריך המלצה למכשיר בטוח לשימוש ומהיר (10-15 שניות לבקבוק), מישהו מכיר?! -
היי שלום, כל שנה נשברים לי הידיים בזמן המסיבות פורים שאני צריך לפתוח בהם את היינות, לכן ברצוני לקנות פותחן חשמלי שיעשה לי את זה ללא מאמץ מצידי.
הבנתי שיש בזה כמה סוגים, חלקם עם אוויר שיכול לפוצץ את הבקבוק לעיתים וחלקם אנלוגים.
תכלס אני צריך המלצה למכשיר בטוח לשימוש ומהיר (10-15 שניות לבקבוק), מישהו מכיר?! -
הכי כיף זה הארנבת שהובא מעלי.
אבל למי שאין כסף מיותר יכול להשתמש עם זה, פתחתי איתו מאות בקבוקים ומעולם לא התפוצץ לי שום בקבוק..
וגם זה טוב לשבת, אם יש פקק עם ציור, אפשר למצוא זוית בקלות לפתיחה, והרב רובין אפי' מתיר לנעוץ על הציור. https://he.aliexpress.com/item/1005006925254411.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.24.154f1802QgLGEN&gatewayAdapt=glo2isr

ו
-
הכי כיף זה הארנבת שהובא מעלי.
אבל למי שאין כסף מיותר יכול להשתמש עם זה, פתחתי איתו מאות בקבוקים ומעולם לא התפוצץ לי שום בקבוק..
וגם זה טוב לשבת, אם יש פקק עם ציור, אפשר למצוא זוית בקלות לפתיחה, והרב רובין אפי' מתיר לנעוץ על הציור. https://he.aliexpress.com/item/1005006925254411.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.24.154f1802QgLGEN&gatewayAdapt=glo2isr

ו
@אהרןמ אלי אקספרס מאוחר מידי..
@אשריך-עליך כתב בבקשת מידע | דרושה המלצה לפותחן בקבוקים חשמלי:
וזה על גז השתמשתי בזה (לא מהחברה הזאת דוקא אבל לכאו' אין הבדל) כמה פעמים
2 שאלות:
א זה לא הורס את היין?
ב אתה אומר שזה 100 אחוז בטיחותי? ממש לא בא לי לקבל פיצוץ יין על כל הבגדים... -
@אהרןמ אלי אקספרס מאוחר מידי..
@אשריך-עליך כתב בבקשת מידע | דרושה המלצה לפותחן בקבוקים חשמלי:
וזה על גז השתמשתי בזה (לא מהחברה הזאת דוקא אבל לכאו' אין הבדל) כמה פעמים
2 שאלות:
א זה לא הורס את היין?
ב אתה אומר שזה 100 אחוז בטיחותי? ממש לא בא לי לקבל פיצוץ יין על כל הבגדים...@איש-אמת אני לא רוצה לקחת אחריות אבל לדעתי זה לא הורס את היין
וגם אם אני לא כ"כ מבין אני מכיר אנשים שמבינים קצת יותר ממני ביין ומשתמשים בזה באופן קבועולגבי שלא יתפוצץ אני לא השתמשתי בזה הרבה אבל אני מכיר מישהו שמשתמש בזה כבר למעלה משנה ואף פעם לא התפוצץ לו וגם לכאו' אין סיבה שיתפוצץ כי הוא נותן מכה אחת קטנה של גז
וזה נפתח למיטב ידיעתי אין צורך ביותר מלחיצה אחת ושוב זה רק לפי הניסיון שלי ומה שאני יודע
לא לוקח אחריות על שום דבר (לא כי אני חושב שזה יכול להתפוצץ אלא כי אני לא יכול לדעת שום דבר מה יקרה פתאום אצלך)