בירור | טאבלט למוזיקה בלבד
-
ברצוני לקנות טאבלט לצרכי מוזיקה.יש לי רמקולים של JBL, ואני רוצה שיהיה טבלט קבוע שדרכו ניתן לשמוע מוזיקה.
אני מתכנן לחסום אותו לכל אפשרות אחרת (אפליקציות, וידאו, משחקים. רק מוזיקה בלבד)א. אשמח לקבל טיפים גבי החסימה (קיידרואיד, עונה על הצרכים שלי?)
ב. אשמח לקבל טיפ לדגם טוב. שתואם את הצרכים לעיל. -
ברצוני לקנות טאבלט לצרכי מוזיקה.יש לי רמקולים של JBL, ואני רוצה שיהיה טבלט קבוע שדרכו ניתן לשמוע מוזיקה.
אני מתכנן לחסום אותו לכל אפשרות אחרת (אפליקציות, וידאו, משחקים. רק מוזיקה בלבד)א. אשמח לקבל טיפים גבי החסימה (קיידרואיד, עונה על הצרכים שלי?)
ב. אשמח לקבל טיפ לדגם טוב. שתואם את הצרכים לעיל.@מתכנת-מתחיל אתה רוצה אונליין או אפליין?
-
@מתכנת-מתחיל אתה רוצה אונליין או אפליין?
@דאבל אונליין
-
כל טאבלט שיש בו אנדרואיד ואז תשים קיידרואיד או כל חסימה אחרת
אתה רוצה מידע לגבי טאבלט ספציפי? -
@דאבל אונליין
@מתכנת-מתחיל עשיתי כזה אתמול עם איי בלוק שמתי ספוטיפיי בלי תמונות ווידאו (חלק מהפודקאסטים לא עובדים) והביאו כאן גם משהו של יוטיוב מיוזיק בלי מדיה
-
@מתכנת-מתחיל עשיתי כזה אתמול עם איי בלוק שמתי ספוטיפיי בלי תמונות ווידאו (חלק מהפודקאסטים לא עובדים) והביאו כאן גם משהו של יוטיוב מיוזיק בלי מדיה
@דאבל
אני בקומה הראשונה, קודם כל רוצה לקנות..קומה שניה: האם בחסימה של קיידרואיד, אני יכול להגדיר חסמת צפייה בוידאו, וחסימה מוחלטת של משחקים?
-
@דאבל
אני בקומה הראשונה, קודם כל רוצה לקנות..קומה שניה: האם בחסימה של קיידרואיד, אני יכול להגדיר חסמת צפייה בוידאו, וחסימה מוחלטת של משחקים?
@מתכנת-מתחיל קניתי יד שניה A70 או משהו כזה... (גלאקסי, לא טאבלט)
קיידרואיד לא נותן מוזיקה רק ממה שמובנה אצלו (לא זוכר באופן ספציפי, אבל זה מכיל הרבה פחות שירים כמובן)
ואין חסימת צפיה של וידאו כרגע, (כמדומני כתבו על זה משהו לאחרונה, צריך לבדוק. אולי הסרת סייר קבצים?)
אתה יכול לחסום בכל מקרה התקנה של כל דבר שלא אתה שמת מראש... -
@מתכנת-מתחיל קניתי יד שניה A70 או משהו כזה... (גלאקסי, לא טאבלט)
קיידרואיד לא נותן מוזיקה רק ממה שמובנה אצלו (לא זוכר באופן ספציפי, אבל זה מכיל הרבה פחות שירים כמובן)
ואין חסימת צפיה של וידאו כרגע, (כמדומני כתבו על זה משהו לאחרונה, צריך לבדוק. אולי הסרת סייר קבצים?)
אתה יכול לחסום בכל מקרה התקנה של כל דבר שלא אתה שמת מראש...@דאבל תודה! עזרת לי.
אשמח לקבל מידע אודות חסימת צפייה בוידאו. תודה לכולם! -
@דאבל תודה! עזרת לי.
אשמח לקבל מידע אודות חסימת צפייה בוידאו. תודה לכולם! -
@דאבל תודה!!
אני מעוניין לקנות את הטאבלט הזה: ksp.co.il/web/item/414442

@בניית-גרסאות האם לדעתך יעבוד עליו התוכנה שלך לסינון וידאו?ואגב, מתמחים יקרים, על מה אתם ממליצים יותר א. TripleU או קיידרואיד
אני צריך רק מוזיקה. לא שום דבר אחר.
-
@דאבל תודה!!
אני מעוניין לקנות את הטאבלט הזה: ksp.co.il/web/item/414442

@בניית-גרסאות האם לדעתך יעבוד עליו התוכנה שלך לסינון וידאו?ואגב, מתמחים יקרים, על מה אתם ממליצים יותר א. TripleU או קיידרואיד
אני צריך רק מוזיקה. לא שום דבר אחר.
@מתכנת-מתחיל לא בדקתי על unisoc בכל מקרה זה דורש רוט וקשה לעשות רוט למכשיר הזה
-
אננ ממליץ לך לקנות אחד נורמלי של סמסונג טיפה יותר יקר
https://ksp.co.il/web/item/427732
אבל הוא אנדרואיד 16, אולי זה עושה בעיות עם החסימות, מעניין לשמוע מה אחרים אומרים לגבי זה