בקשת מידע | מחפש אולפן הקלטות ב"ב
-
שלום רב!
יש פה https://www.prog.co.il/members/studio-muse.68898/about
מידע על אולפן רק לא כתוב את המספר טלפון שלו אשמח אם משהו יתן איכשהו. (אני לא מבין בפורום המסובך שם הכול קופץ בלגן וכ')
ועוד בלי קשר: אני מחפש אולפן הקלטות שירים לשיר לפורים של ישיבה אשמח אם יש משהו ב"ב שמכירים וממליצים או משהו מפה מקצועי גם טוב!
תקציב בסביבות ה 400 שקל לשיר 3 בחורים שרים צריך ליום שלישי השבוע פלוס מינוס (שיר קלאס לא מסובך) -
שלום רב!
מידע על אולפן רק לא כתוב את המספר טלפון שלו אשמח אם משהו יתן איכשהו. (אני לא מבין בפורום המסובך שם הכול קופץ בלגן וכ')
ועוד בלי קשר: אני מחפש אולפן הקלטות שירים לשיר לפורים של ישיבה אשמח אם יש משהו ב"ב שמכירים וממליצים או משהו מפה מקצועי גם טוב!
תקציב בסביבות ה 400 שקל לשיר 3 בחורים שרים צריך ליום שלישי השבוע פלוס מינוס (שיר קלאס לא מסובך)@הישבשר-המלומד
אולפני אוברטון
overtone.od@gmail.com -
עדין רלוונטי שמי שיכול!
-
שלום רב!
תקציב בסביבות ה 400 שקל לשיר 3 בחורים שרים צריך ליום שלישי השבוע פלוס מינוס (שיר קלאס לא מסובך)@הישבשר-המלומד אם אתה מחפש אולפן מקצועי אז אין לך במחיר כזה
-
@הישבשר-המלומד אם אתה מחפש אולפן מקצועי אז אין לך במחיר כזה
@מגנוס-קרלסן טוב נו... לא עכשיו אברהם פריד אתה יודע...
-
@מגנוס-קרלסן טוב נו... לא עכשיו אברהם פריד אתה יודע...
@הישבשר-המלומד אולפן נורמלי מתחיל מ700
הפחות טובים זה 500 ופחות -
@הישבשר-המלומד אולפן נורמלי מתחיל מ700
הפחות טובים זה 500 ופחות@מגנוס-קרלסן עדין מחפשים ישבשרים זה התקציב זה מה יש!
-
@מגנוס-קרלסן עדין מחפשים ישבשרים זה התקציב זה מה יש!
@הישבשר-המלומד כמה אתם בשיעור?
תאספו מכל בחור בערך 20 ש"ח ובשנייה יש לכם 600-700 -
@הישבשר-המלומד כמה אתם בשיעור?
תאספו מכל בחור בערך 20 ש"ח ובשנייה יש לכם 600-700@מגנוס-קרלסן כן הבעיה היא שכל בחור אמור לשלם בלי קשר לזה עוד 70 שקל משלוח מנות לכל הצוות של הישיבה רמים משגיח ראש ישיבה וכ'''''' עכשיו להוסיף עוד 20 שקל ני'ט שיי'ך
-
@מגנוס-קרלסן כן הבעיה היא שכל בחור אמור לשלם בלי קשר לזה עוד 70 שקל משלוח מנות לכל הצוות של הישיבה רמים משגיח ראש ישיבה וכ'''''' עכשיו להוסיף עוד 20 שקל ני'ט שיי'ך
@הישבשר-המלומד לא הבנתי, 3 חברה מקליטים כולל מיקס? לא בדיוק משהו שאפשר למצוא בקלות (אם בכלל)
-
@הישבשר-המלומד לא הבנתי, 3 חברה מקליטים כולל מיקס? לא בדיוק משהו שאפשר למצוא בקלות (אם בכלל)
@מעלה-ומוריד טוב ככה זה לא מיקס זה שיר רגיל עכשיו מסקנה (כמעט סופי) סגרנו עם יוני עמאר (אולפני בנט) לוקח על שעה של הקלטות 200 ועל שעה של עיבוד 250 ש"ח אז בקיצור אם החבר'ה יודעים לשיר זה לא אמור לעלות כ"כ יקר.
הגב: זה אולפן מקצועי. -
@מעלה-ומוריד טוב ככה זה לא מיקס זה שיר רגיל עכשיו מסקנה (כמעט סופי) סגרנו עם יוני עמאר (אולפני בנט) לוקח על שעה של הקלטות 200 ועל שעה של עיבוד 250 ש"ח אז בקיצור אם החבר'ה יודעים לשיר זה לא אמור לעלות כ"כ יקר.
הגב: זה אולפן מקצועי.@הישבשר-המלומד בהצלחה!!! אגב מניסיון (ברוך ה' לא אצלי) צריך להיות איתם קצרים על התוצאה כי הם מסוגלים להוציא דברים בלי תיקוני זיופים ואפילו דברים לא בסולם ובקצב בכלל