בירור | פרוג עובד לכם?
-
גם לי לא עבד דרך קישור מסויים וחשבתי שזה בעיה בקישור אבל דרך פרוג ישירות כן עובד ובעצם הכול עובד חוץ מאותו קישור
-
Fatal error: Cannot use temporary expression in write context in /var/www/html/src/config.php on line 141
-
Fatal error: Cannot use temporary expression in write context in /var/www/html/src/config.php on line 141
@מים-אחרונים כתב בבירור | פרוג עובד לכם?:
גם לי יש את הבעיה הזאת.
מה עושים? -
גם לי יש את הבעיה הזאת.
מה עושים?@הרב-יעקב-ישראל צריך לדווח לפרוג.
-
לי יש נטפרי, עובד רגיל.
-
@הרב-יעקב-ישראל צריך לדווח לפרוג.
-
לי יש נטפרי, עובד רגיל.
@צדיק-וטוב-לו-0 לי יש נטפרי ופרוג חסום לי
-
@צדיק-וטוב-לו-0 לי יש נטפרי ופרוג חסום לי
-
@massias אולי זה פתוח?
https://www.prog.co.il/forums/השקעות.742/
אם כן כנראה זה חסימה לפי הגדרות קהילה ולא המקסימום שפתוח, אם לא כנראה הגדרה אחרת מינמלית יותר, לא מכיר בדיוק -
מהצהריים גם אני לא מצליח להתחבר לפרוג שהתנקתי מהחשבון שלי, זה מה שמופיע לי לאחר שאני מנסה להתחבר בחזרה

ניסתי לאשר עוגיות לאפס את כרום.
ועדיין לא נותן גם עכשיו,
פיתרון??? -
מהצהריים גם אני לא מצליח להתחבר לפרוג שהתנקתי מהחשבון שלי, זה מה שמופיע לי לאחר שאני מנסה להתחבר בחזרה

ניסתי לאשר עוגיות לאפס את כרום.
ועדיין לא נותן גם עכשיו,
פיתרון???