Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@המתמחה זה קרה גם לי בנגן המקורי חיקתי יום יומים ופתאום זה נתן להטעין וחזר לעבוד כרגיל
@אריה-רבר לא תאמיןןןן אבל זה בדיוק מה שקרה לי. (אחרי שפרסמתי...). ניסיתי אחרי כמה שעות לחבר למטען ופתאום הוא נדלק כאילו לא קרה כלום! אחרי זה הבנתי שזה היה בגלל שלא היה לו סוללה בכלל....
@המתמחה בדיוק בגלל הקשוחה של הנגן והחומרה שבו עז זה קורה לפעמים אולי יצא עדכון בקרוב כול כמה זמן זה קורה לפחות לי זה כבר קרא כמה וכמה פעמים
@אריה-רבר ידוע לך על עדכון קיים? או שיש לו משהו כמו רוקבוקס לסנדיסק?
@המתמחה עין עדיין עדכון ויש תוכנה לסאמוויקס כבר מעלה רוקבוקס לא טוב לסאמוויקס
@אריה-רבר לא הבנתי.... לנגן ללא השם יש משהו? (עדכון וכו')
@המתמחה כרגע לא
@אריה-רבר משחקים?
משחקי פלאש אמורים לעבוד זה יראה כאילו הקובץ לא נתמך אבל שתלחץ זה יעבוד לעלות?
@אריה-רבר תעלה, בשמחה. רק מה זה בדיוק משחקי פלאש מה הבדל בינם לאחרים?
@המתמחה זה משחקים שמותאמים לנגן המשחקים לא באחריותי https://drive.google.com/file/d/1yrn14vKc1hprk3W4RI1CEVXqbytXHE1Q/view
@המתמחה סליחה שאני אומר אבל זה נגן זבל כמו שאומרים תקנה סמארטפון יותר נוח
@QJDTOP למה אתה חושב ככה? קנית אותו? זאת אומרת לא שאני סוכן מכירות שמנסה לשכנע אבל מה רע בו?
@המתמחה שזה סמארטפון בלי שיחות וחוצמזה זה נגן לא רישמי
@המתמחה הנגן ללא שם הוא באמת פחות טוב עדיף לקנות את הנגן המקורי [סמארט HD]
@QJDTOP @אריה-רבר יש בזה משהו אבל הייתי מעדיף לקנות את הנגן ללא השם הוא יותר זול ויותר גדול המסך שלו.
@המתמחה אין בעיה תקנה מה שנוח לך אמרתי שאני יותר ממליץ על המקורי כי יש יותר תמיכה הטאצ' טוב האיכות זה HD אמיתי וכו'
@אריה-רבר אפשר לקנות את הסמארט בס באלי אקספרס ב150 שקל בערך
@מוטי-ברנד הבעיה שזה לא סמארט באס אלא סמארט HD
@אריה-רבר אני לא מכיר את השמות שלהם (אני עדיין תקוע אם סאנדיסק ב'ה)אבל בגדול את רוב הנגנים של סאמוויקס אפשר לקנות באלי אקספרס בחצי מחיר אם לא פחות