בעיה | מחשב THINKPAD T14 מנסה באתחול לבצע עדכון ביוס ונכשל
-
כל פעם שהמחשב נדלק אפילו בהפעלה מחדש , הוא מתעכב לפני עליית הווינדוס ומנסה לעשות עדכון ביוס וכשמגיע ל50 אחוז הוא נכשל ואז מפעיל מחדש רגיל ואני לא מצליח לגרום לו להפסיק עם הנסיון הזה שגוזל זמן בכל איתחול
@HEB1000 ממתי יש לך את זה ?
כנראה ניסית לעדכן פעם וזה נכשל או משהו תנסה לעדכן שוב בידנית דרך וינדוס או שתבטל בביוס את העדכון אם יש לך כזה אופציה
פקודה להיסטוריית עדכונים (מקווה שאני כותב את זה נכון שיפצתי משהו שהיה לי)Get-WUHistory | Where-Object {$_.Title -match "BIOS|UEFI|Firmware|ThinkPad"} | Select Title, Date, ResultCodeוזה לבדוק אם יש ממתין
Get-WUList | Where-Object {$_.Title -match "BIOS|Firmware"} | Select Title, Size -
בהיסטוריית העדכונים זה איננו , ובביוס ניטרלית את אפשרות עדכון הביוס שהופיע שם גם ב אוטומטי וגם על ידי משתמש קצה , אך בכל זאת הוא מנסה
@HEB1000 אבל למה שלא תנסה לעדכן את הביוס מתוך וינדוס וחלאס?!
-
@אלישע-מואב-0 כתב בבעיה | מחשב THINKPAD T14 מנסה באתחול לבצע עדכון ביוס ונכשל:
אבל למה שלא תנסה לעדכן את הביוס מתוך וינדוס וחלאס?!
ניסיתי ,וזה חוזר על זה גם שם ניסיתי אפ' דרך יצירת דיסק אתחול , הוא תמיד מציג במשך דקה הודעה READMING ME FIRMWARE וכשמגיע לחמישים אחוז הוא כנראה מנסה לכתוב ואז הוא מודיע failed. וכ'ו, כאילו הקריאה עוברת בהצלחה אבל כתיבה מחדש לביוס נכשלת ולא משנה באיזו צורה אני בא אליו הביוס משום מה מציג עצמו "לקריאה בלבד"