להורדה | טיק-טופ, פייק טיק-טוק בHTML
-
@מטען-נייד ואללה באמת חופר...
אני על תוכנה @מגנוס-קרלסן על אפליקציה ואני לא חושב שאמורים לשאול שאלות יותר.אצלי הר"מ היה אומר ששאלו אותו מתי המבחן ועוד שאלות מעצבנות, 5 ש"ח על שאלה וכולם השתתקו אז... על כל שאלה 5 ש"ח!!

-
אני על תוכנה @מגנוס-קרלסן על אפליקציה ואני לא חושב שאמורים לשאול שאלות יותר.אצלי הר"מ היה אומר ששאלו אותו מתי המבחן ועוד שאלות מעצבנות, 5 ש"ח על שאלה וכולם השתתקו אז... על כל שאלה 5 ש"ח!!

@שלמה-רביב כתב בלהורדה | טיק-טופ, פייק טיק-טוק בHTML:
אצלי הר"מ היה אומר ששאלו אותו מתי המבחן ועוד שאלות מעצבנות, 5 ש"ח על שאלה וכולם השתתקו אז... על כל שאלה 5 ש"ח!!
איך לשלם ??
-

@שלמה-רביב כתב בלהורדה | טיק-טופ, פייק טיק-טוק בHTML:
אצלי הר"מ היה אומר ששאלו אותו מתי המבחן ועוד שאלות מעצבנות, 5 ש"ח על שאלה וכולם השתתקו אז... על כל שאלה 5 ש"ח!!
לא זכור לי חחחח
-
-
תמונות:
מסך ראשי
אחרי שבוחרים תיקייה צריך לאשר
אחרי טעינת הסרטונים יתחיל התצוגה אם הסרטונים לא בצורה המתאימה הם מוקטנים לגודל התצוגה

גלילה פשוטה כמו בטיקטוק... אם משתמשים במחשב יש ללחוץ מקש ימני ובדיקה כדי שהגלילה תעבוד!
לחיצה על התגובות פותחת חלון לכתיבת תגובות לעצמך
שתף מאפשר להוריד
לחיצה על הלייק הופכת אותו לאדום...
סמל המפרסם מכיל תצוגה מקדימה של הסרטון
ולחיצה עליו מובילה לפתיחה של בחירת תיקייה חדשה....
-
תמונות:
מסך ראשי
אחרי שבוחרים תיקייה צריך לאשר
אחרי טעינת הסרטונים יתחיל התצוגה אם הסרטונים לא בצורה המתאימה הם מוקטנים לגודל התצוגה

גלילה פשוטה כמו בטיקטוק... אם משתמשים במחשב יש ללחוץ מקש ימני ובדיקה כדי שהגלילה תעבוד!
לחיצה על התגובות פותחת חלון לכתיבת תגובות לעצמך
שתף מאפשר להוריד
לחיצה על הלייק הופכת אותו לאדום...
סמל המפרסם מכיל תצוגה מקדימה של הסרטון
ולחיצה עליו מובילה לפתיחה של בחירת תיקייה חדשה....
-
נתתי ל-Gemini 3.1 Pro לשפר את הקוד.
(יש לשנות את הסיומת ל-html) -
(יש לשנות את הסיומת ל-html) -
@א.מ. כתב בלהורדה | טיק-טופ, פייק טיק-טוק בHTML:
(יש לשנות את הסיומת ל-html)איך זה עוזר למי שמישתמש או שלא עוזר