עזרה | שיניתי גרסה בשיואמי בF21 PRO והסים ננעל
-
הבאתי את הטלפון לחנות כדי שיפתחו לי את הטלפון להכנסת אפליקציות ונראה לי ששינו לי גרסה כיום מספר הגרסה הוא-2.0.8,
והיה לי סים של סלקום והחלפתי להוט מובייל ומאז הסים שלי נחסם האם זה קשור לחברה של הסים ואם לא מה אפשר לעשות. תודה רבה@ישראל-ט תפרט יותר, כשאתה מכניס אותו לטלפון אחר הוא עובד? אם כן תפנה לחברה ויפתחו לך אותו. מה שלא תהיה הבעייה, לכאורה שינוי IMEI אמור לפתור אותה.
תיקח מכשיר אחר (עדיף מאוד ישן או תקול) ותשנה את מספר ה IMEI למספר של המכשיר הישן.
מידע נוסף על אופן השינוי תוכל למצוא בפורום - תוכל למצוא ברשת אפליקציות ייעודיות לשינוי IMEI. -
הבאתי את הטלפון לחנות כדי שיפתחו לי את הטלפון להכנסת אפליקציות ונראה לי ששינו לי גרסה כיום מספר הגרסה הוא-2.0.8,
והיה לי סים של סלקום והחלפתי להוט מובייל ומאז הסים שלי נחסם האם זה קשור לחברה של הסים ואם לא מה אפשר לעשות. תודה רבה@ישראל-ט תקיש
*#06#ותכתוב פה מה מספר הimei שמופיע שם.
@הבריסקער-רב כתב בעזרה | שיניתי גרסה בשיואמי בF21 PRO והסים ננעל:
עדיף מאוד ישן או תקול)
לא מומלץ.. צריך imei של מכשיר שתומך דור 4.
חוץ מזה שלהחליף IMEI יעזור רק חלקית עד שיסגר דור 3 לחלוטין.
כי אני די בטוח שהגירסא הזאת לא תומכת וולטה. -
@ישראל-ט תקיש
*#06#ותכתוב פה מה מספר הimei שמופיע שם.
עדיף מאוד ישן או תקול)
לא מומלץ.. צריך imei של מכשיר שתומך דור 4.
חוץ מזה שלהחליף IMEI יעזור רק חלקית עד שיסגר דור 3 לחלוטין.
כי אני די בטוח שהגירסא הזאת לא תומכת וולטה.@נוחעם-FM לא הבנתי שמדובר במכשיר ישן.
בכל אופן, הסיבה לכך שכתבתי שעדיף מכשיר ישן או תקול היא שכשיש שני מכשירים פעילים עם אותו מספר IMEI לפעמים חברות התקשורת חוסמות זמנית את שניהם, מחשש לניסיון פריצה או זיוף, מלבד זאת שזה יכול לגרום לתקלות בהעברת שיחות. כך שעדיף להשתמש במספר של מכשיר שאינו בשימוש. -
@נוחעם-FM לא הבנתי שמדובר במכשיר ישן.
בכל אופן, הסיבה לכך שכתבתי שעדיף מכשיר ישן או תקול היא שכשיש שני מכשירים פעילים עם אותו מספר IMEI לפעמים חברות התקשורת חוסמות זמנית את שניהם, מחשש לניסיון פריצה או זיוף, מלבד זאת שזה יכול לגרום לתקלות בהעברת שיחות. כך שעדיף להשתמש במספר של מכשיר שאינו בשימוש. -
@הבריסקער-רב זו טענה רווחת.
בפועל לי ולעוד רבים בפורום עובד בלי שום בעיות אותו imei להרבה מכשירים.זה נכון שבמידה ואחד יגנב וידווח לחברה כולם יחסמו, עד להחלפת imei..
@נוחעם-FM גם אני ניסיתי וזה עובד, אבל בדקתי וניסיתי להוציא שיחות משניהם במקביל וזה עושה קצת בעיות, ולאחר התייעצות עם Gemini זה ההסבר שקיבלתי.
-
@נוחעם-FM גם אני ניסיתי וזה עובד, אבל בדקתי וניסיתי להוציא שיחות משניהם במקביל וזה עושה קצת בעיות, ולאחר התייעצות עם Gemini זה ההסבר שקיבלתי.
-
@הבריסקער-רב
הimei שיש אצלי נמצא אצל עוד מלא אנשים..@נוחעם-FM כנראה שזה לא משמעותי.
אין לי מה להוסיף... -
@נוחעם-FM כנראה שזה לא משמעותי.
אין לי מה להוסיף...פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
אני יודע שזה לא המקום, אבל אני לא יודע איפה כן, אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני משתדל להעלות מדי פעם אפליקציות שימושיות, אבל אין לי מושג איך מעלים לפורום עצמו. עד היום השתמשתי בדרייב, אבל אין לי חשק להמשיך ככה... אשמח אם תפנה אלי בצ'אט או במייל לעזרה, (מייד אח''כ אני אמחק את הפוסט
)
כאן -
אני יודע שזה לא המקום, אבל אני לא יודע איפה כן, אשמח אם תוכל לעזור לי.
אני משתדל להעלות מדי פעם אפליקציות שימושיות, אבל אין לי מושג איך מעלים לפורום עצמו. עד היום השתמשתי בדרייב, אבל אין לי חשק להמשיך ככה... אשמח אם תפנה אלי בצ'אט או במייל לעזרה, (מייד אח''כ אני אמחק את הפוסט
)
כאןפוסט זה נמחק!