בקשת מידע | האם מותר למחוק חשבון מייל אם הגדרתי הגנת FRP ?
-
לפי הבנתי אם הגדרתי בקייידרואיד או א בלוג הגנה של FRP אז אם עשיתי איפוס אני אצטרך להיכנס לחשבון גוגל כדי שהמכשיר יפעל . השאלה אם אני מוחק את החשבון ואח"כ מבצע איפוס האם אוכל להיכנס עם החשבון הזה ? ואם לא האם יש פתרון אחר כדי שהנגן יפעל ?
-
@cfopuser כתב בבקשת מידע | האם מותר למחוק חשבון מייל אם הגדרתי הגנת FRP ?:
בקיידרואיד הfrp הוא לא על החשבון שלך אלא על של מפתח ההגנה @לא-מתייאש
אבבל ב א בלוג זה על החשבוןן וזה מה שקורה ללי שכמה פעמים שאאני מכניס את החשבון והסיסמא ההנכונים האנדואיד רושם בודק מידע ואז חוזר למסך שוב של הכנת חשבון המשוייך
האם זה בגלל שמחקתי את החשבון לפני האיפוס ? -
@cfopuser כתב בבקשת מידע | האם מותר למחוק חשבון מייל אם הגדרתי הגנת FRP ?:
בקיידרואיד הfrp הוא לא על החשבון שלך אלא על של מפתח ההגנה @לא-מתייאש
אבבל ב א בלוג זה על החשבוןן וזה מה שקורה ללי שכמה פעמים שאאני מכניס את החשבון והסיסמא ההנכונים האנדואיד רושם בודק מידע ואז חוזר למסך שוב של הכנת חשבון המשוייך
האם זה בגלל שמחקתי את החשבון לפני האיפוס ? -
cfopuser
היה רק חשבון אחד שהכנסתי ויתכן ש sruli100 צודק שאם הגדרתי על ידי אי בלוג כנראה לא יעבוד
אז נשארת השאלה מה הפתרון ? האם יש עוד רעיון חוץ מלצרוב קושחה . ראיתי באיזה מקום שאפשר למחוק תיקיית FRP {דרך FASTBOOT ) וזה עוזר , מישהו מכיר דבר כזה ? -
cfopuser
היה רק חשבון אחד שהכנסתי ויתכן ש sruli100 צודק שאם הגדרתי על ידי אי בלוג כנראה לא יעבוד
אז נשארת השאלה מה הפתרון ? האם יש עוד רעיון חוץ מלצרוב קושחה . ראיתי באיזה מקום שאפשר למחוק תיקיית FRP {דרך FASTBOOT ) וזה עוזר , מישהו מכיר דבר כזה ? -
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | האם מותר למחוק חשבון מייל אם הגדרתי הגנת FRP ?:
@heb1000 לכאורה זה פריצת סינונים.
זה לא בשביל לפרוץ אני פשוט בודק את תוכנות ההגנה שמפורסמים בפורום . עד כמה הם עמידות . אני מתכונן להתקין את זה על כמה מכשירים אחרי יהיה לי את כל המידע
-
cfopuser
אז נשארת השאלה מה הפתרון ? האם יש עוד רעיון חוץ מלצרוב קושחה . ראיתי באיזה מקום שאפשר למחוק תיקיית FRP {דרך FASTBOOT ) וזה עוזר , מישהו מכיר דבר כזה ?@HEB1000 כתב בבקשת מידע | האם מותר למחוק חשבון מייל אם הגדרתי הגנת FRP ?:
נשארת השאלה מה הפתרון ? האם יש עוד רעיון חוץ מלצרוב קושחה . ראיתי באיזה מקום שאפשר למחוק תיקיית FRP {דרך FASTBOOT ) וזה עוזר , מישהו מכיר דבר כזה ?
כוונתי שלענות על השאלה הזאת זה יוביל לפריצת סינונים