בעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל
-
@שניאור-שמח אני אנסה לשלוח לנטפרי תודה רבה
(למרות שזה לא נראה קשור)@אשריך-עליך כתב בבעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל:
@שניאור-שמח אני אנסה לשלוח לנטפרי תודה רבה
(למרות שזה לא נראה קשור)גם לי זה לא היה נראה, אבל זו שגיאה חדשה, והיא בהחלט קשורה אליהם, כלומר זה כנראה שינוי שנעשה ע"י גוגל, שגרם שנטפרי צריכים לסדר מחדש כל תוסף כדי שהדפדפן יוכל לאמת את החתימה שלו.
-
@XKCUSET כתב בבעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל:
גם לי זה נהיה, יש למישהו מידע מה הבעיה?
כתבו לך כבר שזה נטפרי
@ע-ה-דכו-ע אכן פניתי אליהם, והם טיפלו בבעיה
-
@XKCUSET אני פניתי אליהם והם כתבו לי שזה לא בעיה של הסינון
פניתי אליהם שוב וסידרו לי את זה -
@XKCUSET מה זאת אומרת טיפלו? כלומר, מעכשיו צריך לשלוח להם כל תוסף בפני עצמו?!
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל:
כלומר זה כנראה שינוי שנעשה ע"י גוגל, שגרם שנטפרי צריכים לסדר מחדש כל תוסף כדי שהדפדפן יוכל לאמת את החתימה שלו.
לא הבנתי, החבילה לא יורדת ישירות כשהיא חתומה מהשרתים של גוגל?
-
@XKCUSET מה זאת אומרת טיפלו? כלומר, מעכשיו צריך לשלוח להם כל תוסף בפני עצמו?!
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל:
כלומר זה כנראה שינוי שנעשה ע"י גוגל, שגרם שנטפרי צריכים לסדר מחדש כל תוסף כדי שהדפדפן יוכל לאמת את החתימה שלו.
@אלדד-הדני-0 כתב בבעיה | בעיה בהתקנת תוספים בגוגל:
מעכשיו צריך לשלוח להם כל תוסף בפני עצמו?!
לכאו' כן.
ודאי שהיא יורדת חתומה, אבל המעבר דרך השרת של נטפרי כנראה הורס קצת את החתימה הזו
-
מעכשיו צריך לשלוח להם כל תוסף בפני עצמו?!
לכאו' כן.
ודאי שהיא יורדת חתומה, אבל המעבר דרך השרת של נטפרי כנראה הורס קצת את החתימה הזו
@ע-ה-דכו-ע @אשריך-עליך @xkcuset
עכשיו בדקתי הרבה זמן, ומה שנראה זה שנטפרי פשוט מנטרל את קבצי התמונות בתוך הCRX (שהוא בעצם קובץ ZIP) כחלק מהניטור שלהם על הורדת קבצים דחוסים
אז אם זה תוסף שלא חשוב התמונה שלו (כלומר, לא תוסף עיצוב וכדומה) אפשר לעקוף את זה על ידי הורדת הקובץ CRX וטעינה מקומית. נסו את זה:- כנסו לעמוד של התוסף שאתם רוצים והעתיקו את הקישור של האתר (כלומר הקישור שמופיע בשורת הכתובת של הדפדפן)
- כנסו לאתר הזה https://www.crx4chrome.com/crx-downloader/ והדביקו את הקישור לתוך תיבת הטקסט
- לחצו על הלחצן ואז תראו לחצן חדש "⇨ Direct Crx Download Link"
- אל תלחצו עליו (כי הדפדפן ימחוק אותו אוטומטית) אלא הקישו מעליו במקש הימני ובחרו "שמור קישור בשם", החליפו את סיומת הקובץ לZIP ושימרו אותו במחשב שלכם
- לאחר מכן תנסו לחלץ אותו עם 7zip (כיוון RAR יותר קשוחה בנושא של ארכיונים פגומים) וגם אם הוא אומר שחלק מהקבצים פגומים - זה כנראה קבצי התמונות
- אחר כך פתחו את דף התוספים בכרום, בחרו למעלה משמאל ב"מצב מפתח", ואז בימין "טעינת פריט Unpacked" ותטענו את התיקיה שחילצתם
מקווה שיעזור למישהו
-
@ע-ה-דכו-ע @אשריך-עליך @xkcuset
עכשיו בדקתי הרבה זמן, ומה שנראה זה שנטפרי פשוט מנטרל את קבצי התמונות בתוך הCRX (שהוא בעצם קובץ ZIP) כחלק מהניטור שלהם על הורדת קבצים דחוסים
אז אם זה תוסף שלא חשוב התמונה שלו (כלומר, לא תוסף עיצוב וכדומה) אפשר לעקוף את זה על ידי הורדת הקובץ CRX וטעינה מקומית. נסו את זה:- כנסו לעמוד של התוסף שאתם רוצים והעתיקו את הקישור של האתר (כלומר הקישור שמופיע בשורת הכתובת של הדפדפן)
- כנסו לאתר הזה https://www.crx4chrome.com/crx-downloader/ והדביקו את הקישור לתוך תיבת הטקסט
- לחצו על הלחצן ואז תראו לחצן חדש "⇨ Direct Crx Download Link"
- אל תלחצו עליו (כי הדפדפן ימחוק אותו אוטומטית) אלא הקישו מעליו במקש הימני ובחרו "שמור קישור בשם", החליפו את סיומת הקובץ לZIP ושימרו אותו במחשב שלכם
- לאחר מכן תנסו לחלץ אותו עם 7zip (כיוון RAR יותר קשוחה בנושא של ארכיונים פגומים) וגם אם הוא אומר שחלק מהקבצים פגומים - זה כנראה קבצי התמונות
- אחר כך פתחו את דף התוספים בכרום, בחרו למעלה משמאל ב"מצב מפתח", ואז בימין "טעינת פריט Unpacked" ותטענו את התיקיה שחילצתם
מקווה שיעזור למישהו
@אלדד-הדני-0 זה כותב טעינת הפריט נכשלה
כשהעתקתי מהזיפ זה הקפיץ לי שורה של שגיאות -
כשהעתקתי מהזיפ זה הקפיץ לי שורה של שגיאות@אשריך-עליך מוזר, זה הסכים לחלץ? הנתונים שלמים?
-
כשהעתקתי מהזיפ זה הקפיץ לי שורה של שגיאותפוסט זה נמחק! -
@אשריך-עליך מוזר, זה הסכים לחלץ? הנתונים שלמים?
אתה יודע מה, אולי צריך באמת להגדיר שם עוד דברים בפנים כדי שזה יעבוד (אני מתכוון אם כתוב במניפסט שהתיקיה אמורה להכיל תמונה והוא באמת לא מכיל אותה - אולי זה יגרום לתוצאה הזאת)
-
אתה יודע מה, אולי צריך באמת להגדיר שם עוד דברים בפנים כדי שזה יעבוד (אני מתכוון אם כתוב במניפסט שהתיקיה אמורה להכיל תמונה והוא באמת לא מכיל אותה - אולי זה יגרום לתוצאה הזאת)
@אלדד-הדני-0 אני לא מבין בזה עשיתי מה שכתבת
בכל אופן תודה רבה על העזרה