המלצה | פרוייקט שיתופי למשתמשי נטפרי
-
עלה לי רעיון מטורף לעשות פרוייקט שיתופי בשביל אלו שמשתמשים בנטפרי הרעיון הוא שכל אחד יתרום סכום כסף ואז יהיה אפשר לקנות עם זה נקודות בנטפרי ואז מי שרוצה אתר מסויים שעדיין לא נבדק יכול לבקש ואז ישלחו לבדיקה אצל נטפרי מה אתם אומרים על הרעיון?
-
עלה לי רעיון מטורף לעשות פרוייקט שיתופי בשביל אלו שמשתמשים בנטפרי הרעיון הוא שכל אחד יתרום סכום כסף ואז יהיה אפשר לקנות עם זה נקודות בנטפרי ואז מי שרוצה אתר מסויים שעדיין לא נבדק יכול לבקש ואז ישלחו לבדיקה אצל נטפרי מה אתם אומרים על הרעיון?
-
@ישראל-1111
יש בפרוג שרשור חינמי שאפשר לבקש שם אתרים לבדיקה. -
@ישראל-1111
יש בפרוג שרשור חינמי שאפשר לבקש שם אתרים לבדיקה.@טשיקאוור-ניוז לא ידעתי ו@צדיק-תמים הם לא נותנים לרכוש נקודה אחת אלא רק חבילות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות