בקשת מידע | הדרכה להתקנת סינון לג'ילי 2e
-
@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבקשת מידע | הדרכה להתקנת סינון לג'ילי 2e:
התקנתי את הנובה, עושה רושם טוב וגם כנראה לא מכביד על המכשיר.
מעולה
אשמח לשמוע אם יש לך פתרון להודעה במסך הנעילה "מכשיר זה שייך לארגון קיידרואיד"
אין פתרון
@שניאור-שמח מותר לשאול איך חוסמים/ מסננים הטכנאים שמוכרים מכשירים "מוכשרים" בשוק בלי שרואים "סימנים ועקבות" כאלו?
-
@שניאור-שמח מותר לשאול איך חוסמים/ מסננים הטכנאים שמוכרים מכשירים "מוכשרים" בשוק בלי שרואים "סימנים ועקבות" כאלו?
מותר לשאול איך חוסמים/ מסננים הטכנאים שמוכרים מכשירים "מוכשרים" בשוק בלי שרואים "סימנים ועקבות" כאלו?
מדובר בגרסה כשרה, ע"י עריכת מערכת ההפעלה...
-
מותר לשאול איך חוסמים/ מסננים הטכנאים שמוכרים מכשירים "מוכשרים" בשוק בלי שרואים "סימנים ועקבות" כאלו?
מדובר בגרסה כשרה, ע"י עריכת מערכת ההפעלה...
@שניאור-שמח כלומר שלא קיימת גירסא כזאת למכשיר גי'לי 2e ?
אולי תוכל לעזור לי גם על שיומי חצי טאצ'. של הבן שלי, והוא נראה פרוץ לגמרי, ואני רוצה לחסום/ לסנן אותו. אלא שמכיון שבהגדרות שלו אני רואה שכתוב
"נבנה עבור מושגח החנות הרשמית" אי אפשר להלביש עוד סינון. מה אני יכול לעשות? יש עליו חותמת "מאושר ועדת הטכנאים לענייני תקשורת" אני נתקלתי כבר כמה פעמים בחותמת כזאת... סליחה שזה בפוסט הזה... פתחתי גם פוסט על זה -
אולי תוכל לעזור לי גם על שיומי חצי טאצ'. של הבן שלי, והוא נראה פרוץ לגמרי, ואני רוצה לחסום/ לסנן אותו. אלא שמכיון שבהגדרות שלו אני רואה שכתוב
"נבנה עבור מושגח החנות הרשמית" אי אפשר להלביש עוד סינון. מה אני יכול לעשות? יש עליו חותמת "מאושר ועדת הטכנאים לענייני תקשורת" אני נתקלתי כבר כמה פעמים בחותמת כזאת... סליחה שזה בפוסט הזה... פתחתי גם פוסט על זהhttps://mitmachim.top/post/1101750 קישור לפוסט
-
"נבנה עבור מושגח החנות הרשמית" אי אפשר להלביש עוד סינון. מה אני יכול לעשות? יש עליו חותמת "מאושר ועדת הטכנאים לענייני תקשורת" אני נתקלתי כבר כמה פעמים בחותמת כזאת... סליחה שזה בפוסט הזה... פתחתי גם פוסט על זה@שלום-רב-לאוהבי.. כתב בבקשת מידע | הדרכה להתקנת סינון לג'ילי 2e:
כלומר שלא קיימת גירסא כזאת למכשיר גי'לי 2e ?
יכול להיות שקיים, אני לא יודע
אולי @נוחעם-fm ידע -
כלומר שלא קיימת גירסא כזאת למכשיר גי'לי 2e ?
יכול להיות שקיים, אני לא יודע
אולי @נוחעם-fm ידע@שניאור-שמח כן הוא באמת אלוף. רק אין לי מושג איך מתקשרים איתו. חוץ מזה, אתה מתכוין גם בעניין של השיומי
-
@שניאור-שמח כן הוא באמת אלוף. רק אין לי מושג איך מתקשרים איתו. חוץ מזה, אתה מתכוין גם בעניין של השיומי
כן הוא באמת אלוף. רק אין לי מושג איך מתקשרים איתו.
הוא יראה את התיוג ויכתוב פה..
חוץ מזה, אתה מתכוין גם בעניין של השיומי
לא, בעניין השיאומי כתבתי לך שם תגובה
-
@שניאור-שמח כן הוא באמת אלוף. רק אין לי מושג איך מתקשרים איתו. חוץ מזה, אתה מתכוין גם בעניין של השיומי