סקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?
-
@לשכת-הרב כמובן שאני לא הולך להפר זכויות יוצרים,
מבחינת האפשרות, אני כל הזמן מוסיף עוד אופציות לקוד,
אני מעדיף לא לחשוף כאן בציבורי את הרעיון אבל יש לי פתרון להכל.@המלאך כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
כמובן שאני לא הולך להפר זכויות יוצרים,
כמובן, התכוונתי רק לומר שמחינת הפונטים יהיה תמיד מעלה למעמדים
יש לך כבר כיוון לתוכנה כזו? בדקת שזה עובד? כי זה נשמע רעיון מאוד חכם שלא נראה לי ש AI יודע לעשות דבר כזה
-
@המלאך כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
כמובן שאני לא הולך להפר זכויות יוצרים,
כמובן, התכוונתי רק לומר שמחינת הפונטים יהיה תמיד מעלה למעמדים
יש לך כבר כיוון לתוכנה כזו? בדקת שזה עובד? כי זה נשמע רעיון מאוד חכם שלא נראה לי ש AI יודע לעשות דבר כזה
-
@לשכת-הרב כמובן.
אני לא זורק מילים לאוויר.
אבל אין לי עניין להתקדם אם לא יהיה לה ביקוש,
שוב אני לא מבטיח שזה יצליח, אלא שלכאורה ומבדיקה זה אמור להצליח.
תודה על התגובות!@המלאך כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
כמובן.
אני לא זורק מילים לאוויר.יש לך כבר גירסה של תוכנה כזו שתוכל לעלות צילו"מ? או לחילופין להראות לנו קובץ שעומד עם התוכנה?
אבל אין לי עניין להתקדם אם לא יהיה לה ביקוש,
ביקוש ברור שיהיה, אין שאלה בכלל
אבל אם אתה שואל אם זה יהווה תחליף למעמדים
התשובה היא שלא נראה לי. אא"כ מדובר במחבר שרוצה להדפיס רק לעצמו וכדומה.@המלאך כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
שוב אני לא מבטיח שזה יצליח, אלא שלכאורה ומבדיקה זה אמור להצליח.
בעזה"י
תודה על התגובות!
בשמחה
-
הי יש לי אפשרות ליצור תוכנה שתשתמש בבינה מלאכותית על מנת לעמד לבד רק על ידי הטקסט שלכם,
מה דעתכם?
הייתם משתמשים בזה?
הרעיון שלי בתוכנה הוא שבמקום להסתבך עם עימוד ובלאגן של פונטים וכדו' המשתמש יוכל פשוט לבקש מהתוכנה, לעשות לו לדוג' קונטרס עם פונט של קונטרסים וכדו' וכך התוכנה תעשה לו את זה בשניות,
התוכנה מיועדת גם לאנשים פרטיים וגם למעמדים כמו שכבר העיר פה @יוחנן-1 ,
אז מה דעתכם?@המלאך כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
התוכנה מיועדת גם לאנשים פרטיים וגם למעמדים
תוכנה אחת שתתאים גם לאנשים פרטיים וגם למעמדים חייב להיות מוגדר מראש בהמון הגדרות שהם חובה!
שהרי משתמש פרטי ירצה מסתמא עיצוב להכל
ואילו מעמד לא ירצה שזה יעמד לו הכל, אלא רק להעזר בו למשהו ספציפי שיחסוך לו עבודה, לדוגמא שבכל מקטע יסמן את הטקסט הראשון בתור סגנון כותרת.
או להוסיף רק עיטורים, וכו וכו.בקיצור, אם אתה צריך בזה עזרה שיביאו פתרונות והוספות, אתה צריך לכתוב את הכיון של התוסף, לפרט כמה שיותר, להעלות דוגמא, שנראה מה כבר יש ונדע מה צריך להוסיף, מה לכתוב ומה צריך שיתווסף
-
הי יש לי אפשרות ליצור תוכנה שתשתמש בבינה מלאכותית על מנת לעמד לבד רק על ידי הטקסט שלכם,
מה דעתכם?
הייתם משתמשים בזה?
הרעיון שלי בתוכנה הוא שבמקום להסתבך עם עימוד ובלאגן של פונטים וכדו' המשתמש יוכל פשוט לבקש מהתוכנה, לעשות לו לדוג' קונטרס עם פונט של קונטרסים וכדו' וכך התוכנה תעשה לו את זה בשניות,
התוכנה מיועדת גם לאנשים פרטיים וגם למעמדים כמו שכבר העיר פה @יוחנן-1 ,
אז מה דעתכם?@המלאך הבעיה ב AI שהוא נותן לך את הקובץ סגור, וכמעמדים אנחנו יודעים שעד הרגע האחרון ישנם שינויים, אני לא מאמין שהוא יתן את הקובץ פתוח באינדיזיין ובודאי שלא בתג. ולכן השאלה אם ההשקעה אכן כדאית?!
-
תודה על כל התגובות והארות והערות, זה פותח לי כיוונים חדשים,
בנוגע לשני השאלות שלכם - הם בטיפול וכבר יש לי פיתרון,
בהמשך אם אני אזדקק לעזרה, אני אבקש ממכם,
כעת אני רק רוצה לדעת האם יש לזה ביקוש.
תודה רבה. -
@צדיק-וטוב-לו-0 דיברתי איתו באישי.
אם כי אני לא מצאתי מתשיהוא שהוא אמר שהוא רוצה לעשות כזה דבר. -
תודה על כל התגובות והארות והערות, זה פותח לי כיוונים חדשים,
בנוגע לשני השאלות שלכם - הם בטיפול וכבר יש לי פיתרון,
בהמשך אם אני אזדקק לעזרה, אני אבקש ממכם,
כעת אני רק רוצה לדעת האם יש לזה ביקוש.
תודה רבה. -
@צדיק-וטוב-לו-0 דיברתי איתו באישי.
אם כי אני לא מצאתי מתשיהוא שהוא אמר שהוא רוצה לעשות כזה דבר.@המלאך
@sivan22 כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:זה על הכוונת אבל בפרוייקט נפרד, ובקוד פתוח בלי נדר.
-
@המלאך
@sivan22 כתב בהמלצה | תוסף "מוגה" לוורד - בפיתוח:זה על הכוונת אבל בפרוייקט נפרד, ובקוד פתוח בלי נדר.
@צדיק-וטוב-לו-0 מעניין לא ראיתי את זה,
אבל כמו שאמרתי, אני דיברתי איתו. -
@צדיק-וטוב-לו-0 מעניין לא ראיתי את זה,
אבל כמו שאמרתי, אני דיברתי איתו. -
אגב, ראיתי ממזמן שיש איזה כתובת מייל שאתה שולח לשם את הטקסט וזה מחזיר לך את כל הקובץ מעומד בחינם!
אתה יכול לבחור מתוך קטלוג איזה סגנון אתה רוצהכמובן זה לא איכותי כמו שמעמד עושה, אין מה להשוות
כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
אגב, ראיתי ממזמן שיש איזה כתובת מייל שאתה שולח לשם את הטקסט וזה מחזיר לך את כל הקובץ מעומד בחינם!
אתה יכול לבחור מתוך קטלוג איזה סגנון אתה רוצהזה ספר שעומד אוטומט, תוצאה טובה. וזה עוד טרום עידן ה AI
זה קובץ המקור בוורד:

וזה לאחר העימוד, אוטומט לחלוטין!

-
@המלאך הבעיה ב AI שהוא נותן לך את הקובץ סגור, וכמעמדים אנחנו יודעים שעד הרגע האחרון ישנם שינויים, אני לא מאמין שהוא יתן את הקובץ פתוח באינדיזיין ובודאי שלא בתג. ולכן השאלה אם ההשקעה אכן כדאית?!
@ישי-ישורון כתב בסקר | סקר - עימוד בAI מה דעתכם?:
אני לא מאמין שהוא יתן את הקובץ פתוח באינדיזיין ובודאי שלא בתג. ולכן השאלה אם ההשקעה אכן כדאית?!
אינדיזיין ותג לא נראה לי, אבל בוורד מסתמא זה יכול [יש הרבה מעמדים בוורד].
[כמובן @המלאך שזה יביא קובץ פתוח לא בתור תמונה בוורד אלא פתוח לחלוטין לשינויים - למעמדים]