באג | idm לא עובד ביוטיוב
-
@hartkhartk IDM פרוץ או רשמי? מאיפה הורדת?
@בנימין-מחשבים ירון
-
@בנימין-מחשבים ירון
@hartkhartk מהעדכון האחרון של משה מזרחי כאן בפורום? אצלי עובד מעולה. אתה רוצה לשתף בקישור לסרטון?
-
@hartkhartk מהעדכון האחרון של משה מזרחי כאן בפורום? אצלי עובד מעולה. אתה רוצה לשתף בקישור לסרטון?
-
@hartkhartk עובד אצלי מעולה. תנסה להסיר לגמרי, לנטרל אנטי וירוס (חומת אש תשאיר) ולהתקין מחדש מכאן
יש מצב שזו בעיה של סינון (אם אתה בנטפרי) תנסה להוריד סרטון שפתוח בוודאות בנטפרי
-
@AFG כתב בבאג | idm לא עובד ביוטיוב:
גירסא חדשה מעכשיו :
Version 6.42 Build 60 (Feb/17/2026)
וכבר- משה מזרחי האלוף עדכן!
-
@hartkhartk עובד אצלי מעולה. תנסה להסיר לגמרי, לנטרל אנטי וירוס (חומת אש תשאיר) ולהתקין מחדש מכאן
יש מצב שזו בעיה של סינון (אם אתה בנטפרי) תנסה להוריד סרטון שפתוח בוודאות בנטפרי
@בנימין-מחשבים מה הסיסמת חילוץ?
-
דרך אגב מי שמעניין אותו יש לדעתי תחליף מקצועי ביותר ל ibm...
האמת שכתוב עליו שהוא תחליף לתמר טופ שאני לא יודע מה זה...
נ.ב. אולי זה בורות לשמה, אבל אני עד להמון תקלות בibm אז התייאשתי ממנו מזמן...
מתמחים טופ - הורדה מיוטיוב -
@בנימין-מחשבים מה הסיסמת חילוץ?
@menahpchem כרגיל אצלו -123
@ברי-קלמנוביץ כוונתך לאירודואל. אכן ללא ספק- מספר 2 אחרי idm@ברי-קלמנוביץ כתב בבאג | idm לא עובד ביוטיוב:
אולי זה בורות לשמה
יש משהו בדבריך. אבל שאפו שאתה רוצה לעזור!
אתה יכול להסיק שנושא שזכה לקרוב ל1,000 תגובות בזמן כ"כ קצר - כנראה הציבור כאן שמע על זה... -
@menahpchem כרגיל אצלו -123
@ברי-קלמנוביץ כוונתך לאירודואל. אכן ללא ספק- מספר 2 אחרי idm@ברי-קלמנוביץ כתב בבאג | idm לא עובד ביוטיוב:
אולי זה בורות לשמה
יש משהו בדבריך. אבל שאפו שאתה רוצה לעזור!
אתה יכול להסיק שנושא שזכה לקרוב ל1,000 תגובות בזמן כ"כ קצר - כנראה הציבור כאן שמע על זה...@בנימין-מחשבים
אתה צודק ב100%.
אבל כתבתי את דברי כי לתומי חשבתי שתי דברים.
א. כל מי שמחפש ibm התקלות הם כ"כ רבות (כך לכה"פ אני רואה מכמות הפוסטים שנפתחו על זה וגם מנסיון אישי בקושי בהתקנה והמון זמן שבזבזתי על זה) שלכן לדעתי כדאי לעבור לאירודואל.
ב. פותח הפוסט מבקש עזרה בהורדה מיוטיוב, אמנם הוא ביקש עזרה דווקא בibm אבל עלה בדעתי אולי כדאי להציע לו תחליף שיכול להיות שהוא מהיחידים שעדיין לא שמעו עליו... -
@בנימין-מחשבים
אתה צודק ב100%.
אבל כתבתי את דברי כי לתומי חשבתי שתי דברים.
א. כל מי שמחפש ibm התקלות הם כ"כ רבות (כך לכה"פ אני רואה מכמות הפוסטים שנפתחו על זה וגם מנסיון אישי בקושי בהתקנה והמון זמן שבזבזתי על זה) שלכן לדעתי כדאי לעבור לאירודואל.
ב. פותח הפוסט מבקש עזרה בהורדה מיוטיוב, אמנם הוא ביקש עזרה דווקא בibm אבל עלה בדעתי אולי כדאי להציע לו תחליף שיכול להיות שהוא מהיחידים שעדיין לא שמעו עליו...@ברי-קלמנוביץ
ל-IDM אין תקלות (אלא אם יוטיוב שינו משהו ואז גם IDM צריך להתעדכן).
הבעיה היא שמי שמשתמש בפרוץ יש לו בעיה בגלל שהוא לא מתעדכן לו.
עם כל הכבוד לחברה המוכשרים שפיתחו אפליקציות נפלאות להורדה מיוטיוב
היכולות של IDM הן לא רק הורדה ביוטיוב -הוא מאפשר לך להוריד קבצי אודיו או וידאו
מכל אתר שהוא.
החיסרון היחידי שלו שהוא לא מוריד פלייליסט וגם לא מוריד את הקובץ עם תמונה או מאטה-דטהולמי שמשתמש באתרוג זה הפיתרון הנורמלי היחידי שיש כל כל מבוססי DLG לפעמים עובדים ולרוב לא