להורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית
-
@lilo159 יש בעיה בוואטסאפ, הוא קורס בכניסה, גם אחרי העדכון האחרון..
ניסיתי להסיר לגמרי ולהתקין מחדש ולא עזר..@שניאור-שמח אני מנסה עכשיו משהו חדש, אשמח אם תנסה להוריד שוב (כנראה שתצטרך להוריד דרך החנות כי בעצם אתה לא יכול לעדכן...), תודה.
-
@שניאור-שמח אני מנסה עכשיו משהו חדש, אשמח אם תנסה להוריד שוב (כנראה שתצטרך להוריד דרך החנות כי בעצם אתה לא יכול לעדכן...), תודה.
-
@lilo159 מה חדש/השתנה?
עריכה עובד לי
@שניאור-שמח עד כעת, הוואצפ עבר עוד עריכה חוץ מעריכת סמאלי, ע"י HOOKING, שתלוי בפרוייקט בגיטהאב, ותלוי בתחזוקה שלו ע"י בעל הפרוייקט. כעת ניסיתי להעביר את הלוגיקה שלו לסמאלי, עם עוד כמה תיקונים, ולראות כמה מים זה יחזיק... כרגע זה עובד..
-
@YOLEVI מעניין אני אשמח אם תוריד את הגרסה שהוצאתי לראות אם הבעיה קיימת שם,
ואם כן בדיוק איפה.כי בעיקרון מחקתי חלק מהתפריט הזה אבל בגלל שהוא כולכך מסתמך על webview הנחתי שזה מספק
אפשר גם בפרטי
-
שאלה למי שמשתמש בוואצפ המסונן:
האם לדעתכם קצב העדכונים גבוה מדי?
כרגע זה נראה לי משהו כמו כל יומיים שלושה... (זה כך כי פשוט וואצפ באמת משחררים כל הזמן גרסאות חדשות).
האם יש צורך בנתינת אפשרות למשתמש אפשרות לדחות את העדכון הנוכחי, עד לבא? -
@lilo159 אני לא חושב שכדאי… (לדחות) כי הרבה פעמים אם אתה לא מעדכן זה לא יעבוד, במיוחד באפליקציה הערוכה..
@שניאור-שמח נכון, אבל על פניו זה כרגע עובד, לכן אולי המשתמש מעדיף לחכות עם העדכון, זה בכל זאת משהו כמו 90 מ"ב כל פעם..
עם הזמן גם נראה כמה זמן הגרסה הערוכה מחזיקה בלי עדכון.. -
@שניאור-שמח נכון, אבל על פניו זה כרגע עובד, לכן אולי המשתמש מעדיף לחכות עם העדכון, זה בכל זאת משהו כמו 90 מ"ב כל פעם..
עם הזמן גם נראה כמה זמן הגרסה הערוכה מחזיקה בלי עדכון..