להורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית
-
למעבר לאתר
טוב ראיתי צורך בכך שיש אפליקציות שמצריכות עריכה כולשהיא לאמולטור, לרוט, לעבוד עם נטפרי,או סתם כך לגרסה כשרה ועוד ועוד,
ואנשים טובים פה מעלים גרסאות ערוכות לטובת הציבור, עד כאן הכול לכאורה הכול טוב ויפה אלא מה,
ברגע שיוצאת גרסה חדשה צריך לערוך שוב / לא מוצאים את האפליקצייה שחיפשת ועוד ועוד.בקיצור הכנתי פתרון תקראו לזה חנות תקראו לזה מאגר הפתרון פשוט,
עורכים את האפליקציה פעם אחת שולחים pr עם השינויים והמערכת מטפלת בהכול משם מעדכנת בקביעות תוך שמירת השינויים.בעתיד אם יהיה ביקוש נשתדל להוסיף כמה שיותר אפליקציות לטובת מי שצריך עריכות שונות.
ולציבור המורידים הכול זמין ישירות באתר.
כמה פרטים לדעת:
המאגר הוא פתוח לצפייה ולשימוש, אך חל איסור מוחלט על שימוש למטרות מסחריות מכול סוג שהוא!.
הפוריקט מוגן תחת רישיון GPL3 ואין לחרוג מגבולותיו כלל וכלל.האפליקציות מתעדכנות אוטומטית תודה ל @lilo159 .
חלק מהאפליקציות עוברות עריכה אוטומטית בנוסף לשאר העריכות עבור הוספת תמיכה בתעודות נטפרי ושאר סינונים.
במידה ואתם רוצים אפליקצייה כולשהיא שמצריכה עריכה ואתם חושבים שהיא תועיל לעוד,
יש כפתור למטה באתר תוכלו שם להגיש בקשה מסודרת תודה.במידה ואתם מעלים אפליקצייה בבקשה תעקבו אחר ההוראות על מנת שתעלו pr תקין שקל לשלב.
עד כאן, תהנו.
תודה למי שתרם עד כה @ע-ה-דכו-ע ו @lilo159 .
לגיטהאב: https://github.com/cfopuser/app-store
להגשת בקשת אפליקצייה: https://github.com/cfopuser/app-store/issues/new?template=new-app-request.yml
-
@cfopuser נהיה שגיאה באפליקציה הופ און

@שניאור-שמח זה לא שגיאה זה פשוט השרת משום מה לפעמים מחזיר עבור hopon תשובה שלילית,
וזה גורם לשגיאה למרות שזה באג טכני, אולי נזיז את השעה של העדכונים וזה יפתור את הבעיה. -
@שניאור-שמח זה לא שגיאה זה פשוט השרת משום מה לפעמים מחזיר עבור hopon תשובה שלילית,
וזה גורם לשגיאה למרות שזה באג טכני, אולי נזיז את השעה של העדכונים וזה יפתור את הבעיה. -
שתי שאלות:
האם האפליקציות מיועדות לנטפרי, כלומר לא צריכות תעודת אבטחה?
למה אני רואה באתר רק 9 אפליקציות? -
שתי שאלות:
למה אני רואה באתר רק 9 אפליקציות?@דב-אורב-הוא-לי כתב בלהורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית:
יש ויש, בכל אפליקציה רשום מה השינויים שבוצעו בה, אם זה התאמה לנטפרי או חסימת דפדפן פנימי וכדומה..
@דב-אורב-הוא-לי כתב בלהורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית:
למה אני רואה באתר רק 9 אפליקציות?
כי זה מה שכולל המאגר כרגע
-
@lilo159 יש בעיה בוואטסאפ, הוא קורס בכניסה, גם אחרי העדכון האחרון..
ניסיתי להסיר לגמרי ולהתקין מחדש ולא עזר..@שניאור-שמח אני מנסה עכשיו משהו חדש, אשמח אם תנסה להוריד שוב (כנראה שתצטרך להוריד דרך החנות כי בעצם אתה לא יכול לעדכן...), תודה.
-
@שניאור-שמח אני מנסה עכשיו משהו חדש, אשמח אם תנסה להוריד שוב (כנראה שתצטרך להוריד דרך החנות כי בעצם אתה לא יכול לעדכן...), תודה.
-
@lilo159 מה חדש/השתנה?
עריכה עובד לי
@שניאור-שמח עד כעת, הוואצפ עבר עוד עריכה חוץ מעריכת סמאלי, ע"י HOOKING, שתלוי בפרוייקט בגיטהאב, ותלוי בתחזוקה שלו ע"י בעל הפרוייקט. כעת ניסיתי להעביר את הלוגיקה שלו לסמאלי, עם עוד כמה תיקונים, ולראות כמה מים זה יחזיק... כרגע זה עובד..
-
@YOLEVI מעניין אני אשמח אם תוריד את הגרסה שהוצאתי לראות אם הבעיה קיימת שם,
ואם כן בדיוק איפה.כי בעיקרון מחקתי חלק מהתפריט הזה אבל בגלל שהוא כולכך מסתמך על webview הנחתי שזה מספק
אפשר גם בפרטי